Gönderen Konu: Ufaktan E12 de oynamışlar  (Okunma sayısı 9550 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Ufaktan E12 de oynamışlar
« Yanıtla #40 : Mayıs 23, 2011, 14:31:18 »
Aynen öyle kardeş geçen sene ikinci araç olarak 2006 d4d vardı bende adam 23000 veriyordu ben 23,500 diye tutturdum olmadı bir aysonra borcun vadesi gelince 21,500 e verdim hala kızıyorum kendime
evet aynen hep öyle oluyo valla bende benim corollaya ilk ilan verdiğimde 15 istedim.. forumdan bi kardeşim 13,750 verdi olmaz dedim sonunda aldığım fiyata verdim 14e.. zarar etmedim ama istediğim fiyatada satamamış oldum.. :)
ama gönlüm efsaneden yana...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 23, 2011, 14:31:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #41 : Mayıs 23, 2011, 14:32:55 »
Haklısın, hali hazırda mahallede bile 3 kişi istiyor benim arabayı versinler iyi para bende veririm o ayrı :) Ama yerine ne alacam, en sevdiğim ae101'di mecburiyetten sattım şimdi zze112 'imden çok memnunum satmak için sebebim yok tısır tısır kullanıyorum. Dediğim gibi satarsam BMW 'yi ciddi düşünebilirim veya VW grubuna bakıcam ;)
gel sanada fiesta alalım baaaak az yakaaaaar çok kaçaaaarr :D :P yada d-4d alalım.. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mayıs 23, 2011, 14:36:33 »
ya sen bırak bmw yi zmw yi falan filan biz ercümentle zze112 lere d-4d motor attırıcaz ondan satarız sana olmamııııı :D :D

İstemem :) zze112 'im gittikten sonra Toyota'da şuan corolla en son nesili beğeniyorum sadece, avensis 2.0 'a gücüm yetmez, ikisinede o kadar para vermem :D :D  Gayrimenkul yatırımları daha avantajlı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mayıs 23, 2011, 14:38:43 »
gel sanada fiesta alalım baaaak az yakaaaaar çok kaçaaaarr :D :P yada d-4d alalım.. :)

Kullandım eski kasasını 2006 yılında, evet güzeldi yakıt anlamında Mehmet :) Hatta çok iyi hatırlıyorum dün gibi kaldırıma park etmiştim, çıkarken değil inerken sol arka continental lastiğim yarılmıştı. Eskişehir'de sadece 1 yerde vardı aynı marka model lastik bile bile kazık yemiştim :D :D Almam fiesta da :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Cennet Ucuz Değil Cehennem Lüzumsuz Değil
  • Araç: Başka Marka
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mayıs 23, 2011, 14:39:54 »
evet aynen hep öyle oluyo valla bende benim corollaya ilk ilan verdiğimde 15 istedim.. forumdan bi kardeşim 13,750 verdi olmaz dedim sonunda aldığım fiyata verdim 14e.. zarar etmedim ama istediğim fiyatada satamamış oldum.. :)
sen ilk verenin 250 üstüne vermişsin ben 1500 tl altına vermişim şanslısın dostum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #45 : Mayıs 23, 2011, 14:40:59 »
Kullandım eski kasasını 2006 yılında, evet güzeldi yakıt anlamında Mehmet :) Hatta çok iyi hatırlıyorum dün gibi kaldırıma park etmiştim, çıkarken değil inerken sol arka continental lastiğim yarılmıştı. Eskişehir'de sadece 1 yerde vardı aynı marka model lastik bile bile kazık yemiştim :D :D Almam fiesta da :D :D
ya al o zaman bmw yi yanında da aygazla sözleşme imzala :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #46 : Mayıs 23, 2011, 14:41:36 »
sen ilk verenin 250 üstüne vermişsin ben 1500 tl altına vermişim şanslısın dostum.
evet şanslıyım biraz valla senin ki talihsizlik olmuş ya hakkında hayırlısı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mayıs 23, 2011, 14:45:55 »
ya al o zaman bmw yi yanında da aygazla sözleşme imzala :D :D :D

Gülü seven dikenine katlanırmış Mehmet. Pek birşey farketmez, şuan nasıl olsa bütün akaryakıt istasyonlarıyla hem iyi geçiniyorum, hemde sözleşmeli gibi çalışıyorum desem yeri :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #48 : Mayıs 23, 2011, 14:47:24 »
Gülü seven dikenine katlanırmış Mehmet. Pek birşey farketmez, şuan nasıl olsa bütün akaryakıt istasyonlarıyla hem iyi geçiniyorum, hemde sözleşmeli gibi çalışıyorum desem yeri :D :D
:D :D alemsin metin abi ya.. dur ben yakıt almaya gitcem şimdi o zaman pompacıya söyliyim ben metin abinin tanıdığıyım diye :D :D indirim yaparlar deeğil mi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Mayıs 23, 2011, 15:01:47 »
piyasada güvenilir sağlam araba yok artık :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #50 : Mayıs 23, 2011, 15:07:43 »
piyasada güvenilir sağlam araba yok artık :(
+5000 haklısın abi. özellikle şu ümraniye oto pazarında çok çakal galericiler var ( genelleme yapmıyorum gördüklerimi söylüyorum sadece yanlış anlaşılmasın).. doğru düzgün ne adam kaldı nede araba alınabilecek.. yok 12 vereyim arabana hiç uğraşma.. he bide neyse sen telefonumu al 12 düşünürsen şey olursa şey yapıp ararsın diyolar :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Mayıs 23, 2011, 15:17:02 »
:D :D alemsin metin abi ya.. dur ben yakıt almaya gitcem şimdi o zaman pompacıya söyliyim ben metin abinin tanıdığıyım diye :D :D indirim yaparlar deeğil mi :D

Selam söyle hesaba yazsınlar, aylık ödeme yapıyorum bizim evin yanındakine :) Yaz var kış var öderiz bir ara ayıp ettin :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #52 : Mayıs 23, 2011, 15:28:46 »
Selam söyle hesaba yazsınlar, aylık ödeme yapıyorum bizim evin yanındakine :) Yaz var kış var öderiz bir ara ayıp ettin :D
adamsın yaaaaa :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 hb corolla d-4d
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Mayıs 23, 2011, 15:30:51 »
bu rengi çok beğeniyorum çok yakışıyo arabaya ama Mesut abinin arabası çok daha güzel....

Mesut abi arabayı satmışsın hayırlı olsun demek isterdim ama üzüldüm gerçekten..o kadar emek harcamıştın satmak çok zor gelmiştir eminim. artık d4d alırsın sende :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Mayıs 23, 2011, 15:31:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #55 : Mayıs 23, 2011, 16:02:31 »
bu rengi çok beğeniyorum çok yakışıyo arabaya ama Mesut abinin arabası çok daha güzel....

Mesut abi arabayı satmışsın hayırlı olsun demek isterdim ama üzüldüm gerçekten..o kadar emek harcamıştın satmak çok zor gelmiştir eminim. artık d4d alırsın sende :)
bence mesut abi lpg benzın falan uğraşmaz artık direk d-4d yapıştırır bi tane ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 hb corolla d-4d
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Mayıs 23, 2011, 17:39:56 »
bence mesut abi lpg benzın falan uğraşmaz artık direk d-4d yapıştırır bi tane ;)

makyajlı kasa d4d auris yakışır :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Mayıs 23, 2011, 19:24:11 »
arkadaşlar ben Pejo aldım yalnız 206 Plus :D dizel :D 

noterden çıkınca çocuk bindi gitti son kez uzaklaştığını gördüm kız gibi yanıyordu araba ağlamamk için kendimi zor tutum tam 7 yıldır benimle berbaer kız gibi baktım çizmesinler kirletmesinle bişey atmasınlar biri dokunmasın diye hep kolladım çocuğum gibi :( :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Mayıs 23, 2011, 21:31:27 »
ya sen bırak bmw yi zmw yi falan filan biz ercümentle zze112 lere d-4d motor attırıcaz ondan satarız sana olmamııııı :D :D

Bulalım temizinden 35-40000 kmde d4d bide temiz 6 vitesli şanzıman kasada hafif nasıl olsa dadından yinmez vallahi :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Mayıs 23, 2011, 21:33:10 »
arkadaşlar ben Pejo aldım yalnız 206 Plus :D dizel :D 

noterden çıkınca çocuk bindi gitti son kez uzaklaştığını gördüm kız gibi yanıyordu araba ağlamamk için kendimi zor tutum tam 7 yıldır benimle berbaer kız gibi baktım çizmesinler kirletmesinle bişey atmasınlar biri dokunmasın diye hep kolladım çocuğum gibi :( :(

Valla çok zor be abicim ya hayırlısı neyse o olmuş ama birşey sormalıyım 206+ corolla kadar tad veriyor mu ? :(
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)