0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen öyle kardeş geçen sene ikinci araç olarak 2006 d4d vardı bende adam 23000 veriyordu ben 23,500 diye tutturdum olmadı bir aysonra borcun vadesi gelince 21,500 e verdim hala kızıyorum kendime
Haklısın, hali hazırda mahallede bile 3 kişi istiyor benim arabayı versinler iyi para bende veririm o ayrı Ama yerine ne alacam, en sevdiğim ae101'di mecburiyetten sattım şimdi zze112 'imden çok memnunum satmak için sebebim yok tısır tısır kullanıyorum. Dediğim gibi satarsam BMW 'yi ciddi düşünebilirim veya VW grubuna bakıcam
ya sen bırak bmw yi zmw yi falan filan biz ercümentle zze112 lere d-4d motor attırıcaz ondan satarız sana olmamııııı
gel sanada fiesta alalım baaaak az yakaaaaar çok kaçaaaarr yada d-4d alalım..
evet aynen hep öyle oluyo valla bende benim corollaya ilk ilan verdiğimde 15 istedim.. forumdan bi kardeşim 13,750 verdi olmaz dedim sonunda aldığım fiyata verdim 14e.. zarar etmedim ama istediğim fiyatada satamamış oldum..
Kullandım eski kasasını 2006 yılında, evet güzeldi yakıt anlamında Mehmet Hatta çok iyi hatırlıyorum dün gibi kaldırıma park etmiştim, çıkarken değil inerken sol arka continental lastiğim yarılmıştı. Eskişehir'de sadece 1 yerde vardı aynı marka model lastik bile bile kazık yemiştim Almam fiesta da
sen ilk verenin 250 üstüne vermişsin ben 1500 tl altına vermişim şanslısın dostum.
ya al o zaman bmw yi yanında da aygazla sözleşme imzala
Gülü seven dikenine katlanırmış Mehmet. Pek birşey farketmez, şuan nasıl olsa bütün akaryakıt istasyonlarıyla hem iyi geçiniyorum, hemde sözleşmeli gibi çalışıyorum desem yeri
piyasada güvenilir sağlam araba yok artık
alemsin metin abi ya.. dur ben yakıt almaya gitcem şimdi o zaman pompacıya söyliyim ben metin abinin tanıdığıyım diye indirim yaparlar deeğil mi
Selam söyle hesaba yazsınlar, aylık ödeme yapıyorum bizim evin yanındakine Yaz var kış var öderiz bir ara ayıp ettin
adamsın yaaaaa
bu rengi çok beğeniyorum çok yakışıyo arabaya ama Mesut abinin arabası çok daha güzel....Mesut abi arabayı satmışsın hayırlı olsun demek isterdim ama üzüldüm gerçekten..o kadar emek harcamıştın satmak çok zor gelmiştir eminim. artık d4d alırsın sende
bence mesut abi lpg benzın falan uğraşmaz artık direk d-4d yapıştırır bi tane
arkadaşlar ben Pejo aldım yalnız 206 Plus dizel noterden çıkınca çocuk bindi gitti son kez uzaklaştığını gördüm kız gibi yanıyordu araba ağlamamk için kendimi zor tutum tam 7 yıldır benimle berbaer kız gibi baktım çizmesinler kirletmesinle bişey atmasınlar biri dokunmasın diye hep kolladım çocuğum gibi