Gönderen Konu: Ufaktan E12 de oynamışlar  (Okunma sayısı 9552 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Ufaktan E12 de oynamışlar
« Yanıtla #20 : Mayıs 22, 2011, 18:02:06 »
Herşeyi geçtim o benzin istasyonunun fiyatları nedir abicim yaa arabaya değil onlara özendim :D tabi böle rahat rahat modifiye yaparlar biz daha yakıt alamıyoruz :D
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 22, 2011, 18:02:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 22, 2011, 18:04:40 »
Herşeyi geçtim o benzin istasyonunun fiyatları nedir abicim yaa arabaya değil onlara özendim :D tabi böle rahat rahat modifiye yaparlar biz daha yakıt alamıyoruz :D

birçok ülkede insanlar "yakıt masrafı" kavramından haberdar değiller neredeyse...
hocalarımdan biri derdi: "cebimizdeki bozukluklarla depo fullerdik Amerika'da" diye...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 23, 2011, 11:06:17 »
Herkesin yorumuna katılıyorum Mesut abinin araç kesinlikle çok daha güzeldi buda az çok ilgimi çekti atim dedim hani fikir olur diye ufak ufak oynamış ama ideal olmuş ama kesinlikle Mesut abinin corollası kadar olamaz sonuçta el emeği alın teri var işin içinde :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 23, 2011, 11:39:54 »
Hayırlısı olsun Mesut ustam ne tür bi arızaydı paylaşırmışın aracın kmsi yüksek değildi merak ettim. tüpüde yeni takmıştın daha :(

Mustafa tüpü takalı 10.000km olmuştu tüptenmi değilmi bilinmez ancak 1. pistonun kompresyonu yarıa düşmüş, hafta sonu bursaya gittim geldim arabada tık yok herşey yolunda, pazartesi günü işyerinde arabayı parkederken birden stop etti , şaşaırdım , birdaha çalıştırdım ama yine stop etti, rolanti çok çok fazla dalgalanmaya başladı , akşam servise götürdüm ve kompersyonuna baktılar, 3 piston 12 gelirken 1. pistonda basınç 6 ya düşmüştü

Hayırlısı olsun Mesut abi. işin içinde sen ve araban olunca üzülmeye gerek yok. yenisini de çok iyi hale getirirsin. :D başta da dediğim gibi Hayırlısı olsun :)

teşekkürler Murat , yeni aldığım araca pek bişey yapmam zaten orjinal Sport paketin çelik jantları var  üstünde bi yay takarım okadar, :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Mayıs 23, 2011, 11:41:51 »
Herkesin yorumuna katılıyorum Mesut abinin araç kesinlikle çok daha güzeldi buda az çok ilgimi çekti atim dedim hani fikir olur diye ufak ufak oynamış ama ideal olmuş ama kesinlikle Mesut abinin corollası kadar olamaz sonuçta el emeği alın teri var işin içinde :)

Arda dediğim gibi bu çocuk çok başımı ağrıttı benim, mercekli farları nasıl yaptın anlat diye günlerce mesaj attı, ayrıntılı ve büyük boydada fotoğraf istedi, yokyaaaaa elin gavuruna bedava bilgi vermem ben :D :P  kendi üyelerimize yardımıcı olmak daha güzerl :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mayıs 23, 2011, 11:49:48 »
Arda dediğim gibi bu çocuk çok başımı ağrıttı benim, mercekli farları nasıl yaptın anlat diye günlerce mesaj attı, ayrıntılı ve büyük boydada fotoğraf istedi, yokyaaaaa elin gavuruna bedava bilgi vermem ben :D :P  kendi üyelerimize yardımıcı olmak daha güzerl :)

Eyvallah abim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #26 : Mayıs 23, 2011, 13:52:07 »
ben çok aradım zamanında 4x100 ünü bulman imkansız gibi bişey. Volk ET-37 orjinalinin fiyatı 3000$ civarı :)

oo fiyat baya bi iyimiş :D dediğin gibi burda nerdee bulmak zor böle bi jantı ...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #27 : Mayıs 23, 2011, 13:55:02 »
Mustafa tüpü takalı 10.000km olmuştu tüptenmi değilmi bilinmez ancak 1. pistonun kompresyonu yarıa düşmüş, hafta sonu bursaya gittim geldim arabada tık yok herşey yolunda, pazartesi günü işyerinde arabayı parkederken birden stop etti , şaşaırdım , birdaha çalıştırdım ama yine stop etti, rolanti çok çok fazla dalgalanmaya başladı , akşam servise götürdüm ve kompersyonuna baktılar, 3 piston 12 gelirken 1. pistonda basınç 6 ya düşmüştü

teşekkürler Murat , yeni aldığım araca pek bişey yapmam zaten orjinal Sport paketin çelik jantları var  üstünde bi yay takarım okadar, :)

mesut aracına gerçekten üzüldüm keşke motoru halledip binmeye devam etseydin dicem ama tabi sorunun derecesini bilmiyorum :( bu arada araç kaç km deydi bu hasar anladığım kadarıyla baya bi ciddi toyotanın bunu yapmasına şaşırdım gerçekten :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #28 : Mayıs 23, 2011, 13:58:50 »
Burak ben arabayı sattım salı günü :( :(  :(
abi hayırlı uğurlu olsun ya demek gönderdin sende benim gibi ;)
ama gönlüm efsaneden yana...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Mayıs 23, 2011, 14:02:41 »
mesut aracına gerçekten üzüldüm keşke motoru halledip binmeye devam etseydin dicem ama tabi sorunun derecesini bilmiyorum :( bu arada araç kaç km deydi bu hasar anladığım kadarıyla baya bi ciddi toyotanın bunu yapmasına şaşırdım gerçekten :(

Serkan 132,850 KM de idi araç birde ben geçen sene ön sağdan kaza yapmıştım düğünümden 1 hafta önce  iyi oldu aslında ben ona 2 sene daha binicektim ozaman kadar 160 170 bin olurdu ve satmak epey zor olurdu düşük fiyatlara giderdi.

abi hayırlı uğurlu olsun ya demek gönderdin sende benim gibi ;)

öyle oldu valla sende dizel fiestamı aldın yoksa :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #30 : Mayıs 23, 2011, 14:06:53 »
Serkan 132,850 KM de idi araç birde ben geçen sene ön sağdan kaza yapmıştım düğünümden 1 hafta önce  iyi oldu aslında ben ona 2 sene daha binicektim ozaman kadar 160 170 bin olurdu ve satmak epey zor olurdu düşük fiyatlara giderdi.

öyle oldu valla sende dizel fiestamı aldın yoksa :D
yok abi daha büyüğü geldi :D dizel focus aldı babam 2009.. ama benim gözüm fiestalarda :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Mayıs 23, 2011, 14:11:00 »
yok abi daha büyüğü geldi :D dizel focus aldı babam 2009.. ama benim gözüm fiestalarda :D

Focus iyidir, oynadıkça netleşir :P :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Cennet Ucuz Değil Cehennem Lüzumsuz Değil
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Mayıs 23, 2011, 14:11:47 »
Neyse ya canın sağolsun yeni aracına keyifle binersin inşallah senin aracına imrenerek bakıyordum maşallah da diyordum ama vardır herşeyde bir hayır diyelim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #33 : Mayıs 23, 2011, 14:16:25 »
Focus iyidir, oynadıkça netleşir :P :D
yok onunla oynama şansım yok metin abi bende değil.. :D ama fiesta alınca chip blow off vs vs performansını güçlendiririm ;) e görüntüsüde ayrı bi iş tabi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Mayıs 23, 2011, 14:18:37 »
yok onunla oynama şansım yok metin abi bende değil.. :D ama fiesta alınca chip blow off vs vs performansını güçlendiririm ;) e görüntüsüde ayrı bi iş tabi

Bu ara forumda Toyota'larda bahar temizliği var satan satana :D zze112 'imi satarsam alabileceksem BMW e46 alabilirsem satarım. Başkasında da gözüm yok :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Mayıs 23, 2011, 14:20:26 »
Bu ara forumda Toyota'larda bahar temizliği var satan satana :D zze112 'imi satarsam alabileceksem BMW e46 alabilirsem satarım. Başkasında da gözüm yok :)
Ağbi arabaların piyasası var ya saldırıp duruyorlar satıyonmu satarsan haberim olsun ha gibi müşterisini bulanda satıyor tabi öyle olunca. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #36 : Mayıs 23, 2011, 14:24:52 »
Ağbi arabaların piyasası var ya saldırıp duruyorlar satıyonmu satarsan haberim olsun ha gibi müşterisini bulanda satıyor tabi öyle olunca. :)
valla onu bunu bilmem bir arabaya ciddi alıcı çıktığı zaman üçüne beşine bakmayıp vereceksin kısmetini bağlamayacaksın ;) yine alırsın nasıl olsa :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #37 : Mayıs 23, 2011, 14:25:44 »
ya sen bırak bmw yi zmw yi falan filan biz ercümentle zze112 lere d-4d motor attırıcaz ondan satarız sana olmamııııı :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Mayıs 23, 2011, 14:28:37 »
valla onu bunu bilmem bir arabaya ciddi alıcı çıktığı zaman üçüne beşine bakmayıp vereceksin kısmetini bağlamayacaksın ;) yine alırsın nasıl olsa :)
Aynen öyle kardeş geçen sene ikinci araç olarak 2006 d4d vardı bende adam 23000 veriyordu ben 23,500 diye tutturdum olmadı bir aysonra borcun vadesi gelince 21,500 e verdim hala kızıyorum kendime

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Mayıs 23, 2011, 14:29:17 »

Haklısın, hali hazırda mahallede bile 3 kişi istiyor benim arabayı versinler iyi para bende veririm o ayrı :) Ama yerine ne alacam, en sevdiğim ae101'di mecburiyetten sattım şimdi zze112 'imden çok memnunum satmak için sebebim yok tısır tısır kullanıyorum. Dediğim gibi satarsam BMW 'yi ciddi düşünebilirim veya VW grubuna bakıcam ;)