0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herşeyi geçtim o benzin istasyonunun fiyatları nedir abicim yaa arabaya değil onlara özendim tabi böle rahat rahat modifiye yaparlar biz daha yakıt alamıyoruz
Hayırlısı olsun Mesut ustam ne tür bi arızaydı paylaşırmışın aracın kmsi yüksek değildi merak ettim. tüpüde yeni takmıştın daha
Hayırlısı olsun Mesut abi. işin içinde sen ve araban olunca üzülmeye gerek yok. yenisini de çok iyi hale getirirsin. başta da dediğim gibi Hayırlısı olsun
Herkesin yorumuna katılıyorum Mesut abinin araç kesinlikle çok daha güzeldi buda az çok ilgimi çekti atim dedim hani fikir olur diye ufak ufak oynamış ama ideal olmuş ama kesinlikle Mesut abinin corollası kadar olamaz sonuçta el emeği alın teri var işin içinde
Arda dediğim gibi bu çocuk çok başımı ağrıttı benim, mercekli farları nasıl yaptın anlat diye günlerce mesaj attı, ayrıntılı ve büyük boydada fotoğraf istedi, yokyaaaaa elin gavuruna bedava bilgi vermem ben kendi üyelerimize yardımıcı olmak daha güzerl
ben çok aradım zamanında 4x100 ünü bulman imkansız gibi bişey. Volk ET-37 orjinalinin fiyatı 3000$ civarı
Mustafa tüpü takalı 10.000km olmuştu tüptenmi değilmi bilinmez ancak 1. pistonun kompresyonu yarıa düşmüş, hafta sonu bursaya gittim geldim arabada tık yok herşey yolunda, pazartesi günü işyerinde arabayı parkederken birden stop etti , şaşaırdım , birdaha çalıştırdım ama yine stop etti, rolanti çok çok fazla dalgalanmaya başladı , akşam servise götürdüm ve kompersyonuna baktılar, 3 piston 12 gelirken 1. pistonda basınç 6 ya düşmüştüteşekkürler Murat , yeni aldığım araca pek bişey yapmam zaten orjinal Sport paketin çelik jantları var üstünde bi yay takarım okadar,
Burak ben arabayı sattım salı günü
mesut aracına gerçekten üzüldüm keşke motoru halledip binmeye devam etseydin dicem ama tabi sorunun derecesini bilmiyorum bu arada araç kaç km deydi bu hasar anladığım kadarıyla baya bi ciddi toyotanın bunu yapmasına şaşırdım gerçekten
abi hayırlı uğurlu olsun ya demek gönderdin sende benim gibi
Serkan 132,850 KM de idi araç birde ben geçen sene ön sağdan kaza yapmıştım düğünümden 1 hafta önce iyi oldu aslında ben ona 2 sene daha binicektim ozaman kadar 160 170 bin olurdu ve satmak epey zor olurdu düşük fiyatlara giderdi.öyle oldu valla sende dizel fiestamı aldın yoksa
yok abi daha büyüğü geldi dizel focus aldı babam 2009.. ama benim gözüm fiestalarda
Mustafa tüpü takalı 10.000km olmuştu tüptenmi değilmi bilinmez ancak 1. pistonun kompresyonu yarıa düşmüş, hafta sonu bursaya gittim geldim arabada tık yok herşey yolunda, pazartesi günü işyerinde arabayı parkederken birden stop etti , şaşaırdım , birdaha çalıştırdım ama yine stop etti, rolanti çok çok fazla dalgalanmaya başladı , akşam servise götürdüm ve kompersyonuna baktılar, 3 piston 12 gelirken 1. pistonda basınç 6 ya düşmüştü
Focus iyidir, oynadıkça netleşir
yok onunla oynama şansım yok metin abi bende değil.. ama fiesta alınca chip blow off vs vs performansını güçlendiririm e görüntüsüde ayrı bi iş tabi
Bu ara forumda Toyota'larda bahar temizliği var satan satana zze112 'imi satarsam alabileceksem BMW e46 alabilirsem satarım. Başkasında da gözüm yok
Ağbi arabaların piyasası var ya saldırıp duruyorlar satıyonmu satarsan haberim olsun ha gibi müşterisini bulanda satıyor tabi öyle olunca.
valla onu bunu bilmem bir arabaya ciddi alıcı çıktığı zaman üçüne beşine bakmayıp vereceksin kısmetini bağlamayacaksın yine alırsın nasıl olsa