Gönderen Konu: Ufaktan E12 de oynamışlar  (Okunma sayısı 9561 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Toyotasız, Araçsız, Yaya :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Ufaktan E12 de oynamışlar
« Yanıtla #60 : Mayıs 24, 2011, 08:48:06 »
arkadaşlar ben Pejo aldım yalnız 206 Plus :D dizel :D 

noterden çıkınca çocuk bindi gitti son kez uzaklaştığını gördüm kız gibi yanıyordu araba ağlamamk için kendimi zor tutum tam 7 yıldır benimle berbaer kız gibi baktım çizmesinler kirletmesinle bişey atmasınlar biri dokunmasın diye hep kolladım çocuğum gibi :( :(

Mesut deme öyle yahu, bende duygulandım şimdi sabah sabah :( Ayrılık çok zor olmuştur tahmin edebiliyorum, herkesin gözdesiydi aracın ayrıca. Ve nasıl koruduğunu biliyoruz :) Sağlık olsun boşver. 206+ 'la biraz rolantide takılırsın :) hem sevdiklerin kırılmamış, üzülmemiş olur. Bu daha önemli. Aynı duyguları hemde zoraki sattığım ae101'imde yaşamıştım. Ayrılıp giderken Bordo GLi 'min arkasından bakarken gözlerim dolmuştu :(

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mayıs 24, 2011, 08:48:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Mayıs 24, 2011, 09:25:06 »
Mesut, o arabada çok nazar vardı. Boşver iyi olmuş. Kısmetse baba olacaksın. Gerçek çocuğun olacak ulen. Bırak arabayı marabayı :D :D :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 210000
  • Model Yılı: '08
  • 6 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Mayıs 24, 2011, 10:00:19 »
Mesut, o arabada çok nazar vardı. Boşver iyi olmuş. Kısmetse baba olacaksın. Gerçek çocuğun olacak ulen. Bırak arabayı marabayı :D :D :D
:alkis:
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
'98 Toyota Corolla 1.6 XLi Gümüş Gri (2008-2014) (Satıldı)'05 Honda Civic LS Füme (2014-2015) (Satıldı)
'94 Mercedes Benz C180 Elegance Siyah (2015-2018) (Satıldı)
Now / '08 Megane 1.5 dCi AT Plat. Gri (2018-.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Mayıs 24, 2011, 10:11:02 »

+1 Çocuğun yeri apayrı kesinlikle :)

Mesut senden kötüleri var unutma :D Mesela bende çocuğum olduğu zaman 85 Model klimalı orjinal fransız Broadway vardı. Onu satarkende çok üzülmüştüm :( Canavar gibiydi, ufak tefek çürükler daha yeni başlamıştı kaportada kayda değmeyecek. Motor revizyonsuz 280 bin km 'ye kadar gelmişti. Aynısından hatta babaya da bulup almıştık, acım bir nebze azalmıştı :D :D Zaman geçtikçe yeri geliyor, yerine iyisi geliyor,, yeri geliyor yerine kötüsü geliyor ama yavrunu kucağına alınca ne yalan söyleyim hiç birşeyin önemi olmuyor. Hayırlısıyla mutlu son haberini bekliyoruz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Mayıs 24, 2011, 11:19:33 »
Mesut deme öyle yahu, bende duygulandım şimdi sabah sabah :( Ayrılık çok zor olmuştur tahmin edebiliyorum, herkesin gözdesiydi aracın ayrıca. Ve nasıl koruduğunu biliyoruz :) Sağlık olsun boşver. 206+ 'la biraz rolantide takılırsın :) hem sevdiklerin kırılmamış, üzülmemiş olur. Bu daha önemli. Aynı duyguları hemde zoraki sattığım ae101'imde yaşamıştım. Ayrılıp giderken Bordo GLi 'min arkasından bakarken gözlerim dolmuştu :(

Metin abi ben zor tuttum kendimi ya inan :( tam o sıradada Oktay aradı nooldu satışını yaptınmı diye araba giderken valla utanmasam ağlıycaktım inan :(  206 Plus ile 1 2 sene idare edeyimde eşim bunu bana bırak kendine ne istiyorsan al dedi zaten, üzüldüğümü oda görüyor :(

Vedatçım doğru diyorsunda 7 yıl be kardeşim dilekolay ,  sıfır galeriden alıp eve getirdiğim zamanı hatırlıyorum yıllar içinde bütçemi ayarladıkça ufak tefek dokunuşlarla aracı bu hale getirdim gerçekten çocuğum gibiydi :(

+1 Çocuğun yeri apayrı kesinlikle :)

Mesut senden kötüleri var unutma :D Mesela bende çocuğum olduğu zaman 85 Model klimalı orjinal fransız Broadway vardı. Onu satarkende çok üzülmüştüm :( Canavar gibiydi, ufak tefek çürükler daha yeni başlamıştı kaportada kayda değmeyecek. Motor revizyonsuz 280 bin km 'ye kadar gelmişti. Aynısından hatta babaya da bulup almıştık, acım bir nebze azalmıştı :D :D Zaman geçtikçe yeri geliyor, yerine iyisi geliyor,, yeri geliyor yerine kötüsü geliyor ama yavrunu kucağına alınca ne yalan söyleyim hiç birşeyin önemi olmuyor. Hayırlısıyla mutlu son haberini bekliyoruz :)

orası öyle Metin abi de işte şuan bi boşluktayım :( yarın bursaya gidiyorum arabayı teslim almaya umarım bi aksilik yaşanmadan gider gelirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Mayıs 24, 2011, 11:32:46 »
Metin abi ben zor tuttum kendimi ya inan :( tam o sıradada Oktay aradı nooldu satışını yaptınmı diye araba giderken valla utanmasam ağlıycaktım inan :(  206 Plus ile 1 2 sene idare edeyimde eşim bunu bana bırak kendine ne istiyorsan al dedi zaten, üzüldüğümü oda görüyor :(

orası öyle Metin abi de işte şuan bi boşluktayım :( yarın bursaya gidiyorum arabayı teslim almaya umarım bi aksilik yaşanmadan gider gelirim

Üzülmene karşı eşin güzel teselli etmiş bak ne güzel :) İçindeki burukluk zamanla geçer, çok takma. Nelere alışmıyoruz ki ? :) İnşallah hayırlısıyla git hayırlısıyla gel.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Mayıs 24, 2011, 11:38:08 »
Vedatçım doğru diyorsunda 7 yıl be kardeşim dilekolay ,  sıfır galeriden alıp eve getirdiğim zamanı hatırlıyorum yıllar içinde bütçemi ayarladıkça ufak tefek dokunuşlarla aracı bu hale getirdim gerçekten çocuğum gibiydi :(

Pardon yaa , abi sen arabanımı sattın?
Harbi çok üzüldüm , ben o arabayı satmaktan vazgeçtiğini sanmıştım , yoksa ben alırdım.. :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Mayıs 24, 2011, 13:10:12 »
Üzülmene karşı eşin güzel teselli etmiş bak ne güzel :) İçindeki burukluk zamanla geçer, çok takma. Nelere alışmıyoruz ki ? :) İnşallah hayırlısıyla git hayırlısıyla gel.

orasıda öyle Metin abi :( giden gitti artık ileriye bakıcaz, dünyaya gelmesini beklediğimiz bir bebeiğimiz var :) en güzeli bu zaten :)

Pardon yaa , abi sen arabanımı sattın?
Harbi çok üzüldüm , ben o arabayı satmaktan vazgeçtiğini sanmıştım , yoksa ben alırdım.. :(

Erdem evet kardeşim aracı sattım geçen hafta salı günü :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Mayıs 24, 2011, 13:17:15 »
orasıda öyle Metin abi :( giden gitti artık ileriye bakıcaz, dünyaya gelmesini beklediğimiz bir bebeiğimiz var :) en güzeli bu zaten :)

Aynen ileriye bakmalı. Biliyorum Mesut. Bebeğinize ve annesine şimdiden sağlık sıhhat dilerim. Umarım herşey yolunda gider ve birlikte eve dönüşün verdiği ilk heyecanı yaşamanı isterim :) Tarifi imkansız :) Herkesin yaşam tarzı bir başkasınınkinden her yönüyle farklı oluyor. Ben o ana kadar o kadar şaşkın, sevinçli, mutlu olmamıştım. Baba oluyorsun falan :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #69 : Mayıs 24, 2011, 13:26:18 »
mesut yeni aracınla kazasız belasız arızasız sürüşler sana , japondan sonra bir fransız baya bi çiğ gelecek sana eminim ama en güzel kelimeyi eşin söylemiş :) inşallah kısa zamanda bir japonla beraber görürüz seni :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Mayıs 24, 2011, 15:58:42 »
Aynen ileriye bakmalı. Biliyorum Mesut. Bebeğinize ve annesine şimdiden sağlık sıhhat dilerim. Umarım herşey yolunda gider ve birlikte eve dönüşün verdiği ilk heyecanı yaşamanı isterim :) Tarifi imkansız :) Herkesin yaşam tarzı bir başkasınınkinden her yönüyle farklı oluyor. Ben o ana kadar o kadar şaşkın, sevinçli, mutlu olmamıştım. Baba oluyorsun falan :D :D

Metin abi Aydın abi gelicek bebeğin fotolarını çekmek için Antalyadan :D forumda paylaşırım o mutlu anları :)

mesut yeni aracınla kazasız belasız arızasız sürüşler sana , japondan sonra bir fransız baya bi çiğ gelecek sana eminim ama en güzel kelimeyi eşin söylemiş :) inşallah kısa zamanda bir japonla beraber görürüz seni :)

Serkan teşekkür ederim, pejo forumuna üye oldum geçen gün arabanın kronik sorunları varmı diye falan konu açayım dedim :D benim corollanın fotolarınıda koydum :D  üyeler direk şunu yazmış Hocam afedersin ama Attan inip Eşşeğe binilirmi :D :D bunu diyen Pejocular hemde :D  kısmet böyleymiş neyapalım ama 1 2 yıl sonra tekrar foruma konu açıp Japonumu tanıtmak isterim elbette :D 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #71 : Mayıs 24, 2011, 16:07:31 »
Bulalım temizinden 35-40000 kmde d4d bide temiz 6 vitesli şanzıman kasada hafif nasıl olsa dadından yinmez vallahi :)
la valla merak ediyorum bu nasıl olcek hee :D
ama gönlüm efsaneden yana...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #72 : Mayıs 24, 2011, 16:09:47 »
mesut abi hayrılı olsun yeni aracın ya inşallah memnun kalırsın... Allah kaza bela vermesin... senin corolla inşallah senden uzağa gitmiştir yoksa kazayla görürsen falan daha kötü olursun abi.. hakkında hayırlısı... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Mayıs 24, 2011, 16:27:54 »
Mehmet teşekkür ederim , yokya uzağa gitmedi ben kadıköydeyim araba bostancıda :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #74 : Mayıs 24, 2011, 16:32:18 »
Mehmet teşekkür ederim , yokya uzağa gitmedi ben kadıköydeyim araba bostancıda :)
hadi ya senden uzağa kaçamamış demek :D 207 sıfır mı abi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #75 : Mayıs 24, 2011, 16:33:19 »
pardon 206 plus :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #76 : Mayıs 24, 2011, 17:02:47 »
Serkan teşekkür ederim, pejo forumuna üye oldum geçen gün arabanın kronik sorunları varmı diye falan konu açayım dedim :D benim corollanın fotolarınıda koydum :D  üyeler direk şunu yazmış Hocam afedersin ama Attan inip Eşşeğe binilirmi :D :D bunu diyen Pejocular hemde :D  kısmet böyleymiş neyapalım ama 1 2 yıl sonra tekrar foruma konu açıp Japonumu tanıtmak isterim elbette :D 
[/quote]

adamlar kalite farkını biliyo en azından .....sorunsuz araç= toyota , sorunlu araç = pejo   :D
şuanda anladığım ;ayağımı yerden kessin ucuz olsun az yaksın mantığıyla aldığını düşünüyorum pejoyu ,ileride tekrar yeni japonunla görmek nasip olur inşallah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #77 : Mayıs 24, 2011, 17:24:20 »

adamlar kalite farkını biliyo en azından .....sorunsuz araç= toyota , sorunlu araç = pejo   :D
şuanda anladığım ;ayağımı yerden kessin ucuz olsun az yaksın mantığıyla aldığını düşünüyorum pejoyu ,ileride tekrar yeni japonunla görmek nasip olur inşallah
katılıyorum ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Mayıs 24, 2011, 19:14:02 »
yahu adam Pejo almış, yok ucuz, yok kalitesiz. Mübarek insanlar, hayırlı olsun deyin geçin. Mesut, en az sizin bizim kadar biliyor zaten durmu. Aaaa kaka araba almış demenin ne manası var?
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Mayıs 24, 2011, 20:46:08 »
E12 varken auirislere az bakmadı Mesut abi demekki 206+ dan sonra aurisi muhtemel gibi duruyor yadaaaaaa çocuk geldiğinden mütevellit corolla :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)