0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilk başlarda bende çok takıyordum.artık üzülmüyorum tamir de ettirmiyorum.öyle sürüyorum.boşverin cana gelmesin de.
sertan allah beterinden saklasın. teselli için başka diyecek bişey gelmedi aklıma.
Takma diyeceğim ama inan bende takarım.Pasta cila ile çıkabilir umarım.
çok geçmiş olsun sertan kardeşim, sabrından dolayı kutlarım,Allah beterinden saklasın diyelim...aynı zamanda ayın 13 ve yılın 13. cü haftası oluyor,senin için kara cuma dedikleri bu olsa gerek...
abi geçmiş olsun da benim anlamadığım, rapor tutmadın mı ?
Sertan geçmiş olsun,insanın takmaması için inan bana,6 ay antidepresyan ilaçlar kullanmsı lazım
geçmiş olsun sertan abi.bugünü birileri Auris tamponlarını sakatlama günü ilan etmiş de bize haber vermeyi unutmuş sanırım . . .
Aynen oğuzhan cım ya . Sanırım insanlar Aurisleri çekemiyor.Gelen vurdu giden sürttü anlamadım
neyse ki ikimiz de tamponlarla atlattık.Allah kaportalarımıza bir zeval verdirmesin...
Sertan geçmiş olsun,evet çoook can sıkıcı bir durum,sanırım hepimizin başına benzer olaylar gelmiştir. Mümkün olduğunca kafaya takmamak lazım,çok zor olsa da, benimde arabayı aldığım ikinci gün yaşlı bir amca dokundurmuştu, dur kalk giderken,dikiz aynasından izliyordum, eşiyle konuşup duruyordu, ha vurdu vuracak derken hafiften dokundurdu,naparsın göz göre göre oldu, ne dicen şimdi,en iyisi alıştır kendini, malum büyükşehir trafiği...Ben artık bu tür şeyleri pek takmıyorum, yeterki daha büyük kaza vermesin Allah,Sen bide eşim araba sürmeyi öğrenirken yaşadıklarımı görsen off ki ne offf. O günleri atlattık çok şükür:-)Mutlu sürüşler...