0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hangi birine rapor tutucam muratcım Raporluk bişi yok 3 5 çizikle atlattık.Pasta cila ile halletmeye çalışcaz
ben olsam 3.de sinir harbi yaşardım, kesin hatta hepsinde de tutanak tutardım. Pasta ile gidermeye çalışmak yerine boyatırdım neyse geçmiş olsun diyelim
Aynı dert bende de var. Çok canını sıkma. İlla yaptıracağım diyorsan gel arabalarımıza bakalım ve uygun ise karşılıklı rapor tutarız
Çok geçmiş olsun Sertan. Ben söylüyorum hep, böylelerinin özel günleri var ve o günlerde topluca trafiğe salıyorlar onları.
Sertan kardeşim geçmiş olsun. Kim ne derse desin sen kafana takarsın. Boyatırsan da yine aynısı olacak. Ya sabır de bekle.
Şimdi yaptırmak niyetinde değilim çünkü yaptırsam gene aynı kapıya koyucam gene sürtecekler gene çıldırcam sonra ,biraz götürsün böyle bakalım
Sabah doktora gitmek için arabamı alayım dedim , birde baktım ki arka tamponun sağına güzelce bir sürtmüşler çıkarken sanırım.Neyse nazardır dedim(4.nazar oldu).Trafikte gidiyorum üsküdarın orda,trafik sıkıştı,dur kalklarla gidiyoruz.Neyse ben durdum yokuş aşağı,kız arkadaşımla sohbet ederken bir ses küüüt.İndim ki arkamdaki bayan arka koltuktaki çocuğuna biberonu verirken ayağını frenden çekmiş ! Neyse dedik hadi bir nazar daha . Daha sonra döndüm floryaya gene aynı şekilde bir ses daha.Sanırım arkadaş direksiyon başında msj yazılmaması gerektiğini anlamıştır ! Ama anlamadığım bugün ayın 13 uğursuz günmü desem ,Allahım sabrımımı sınıyorsun desem anlamadımki,bir günde bukadar nadire yemin ediyorum arabadan soğuttu.Tampon hep siyah çizikler oldu ve bellide oluyor.Ne yapsam bilemedim.Kusura bakmayın başınızıda şişirdim.İnsan paylaşınca rahatlıyor...