Gönderen Konu: 2005 Corolla HB SPORT  (Okunma sayısı 6280 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
2005 Corolla HB SPORT
« : Mayıs 18, 2006, 23:57:17 »
Adım mesut arkadaşlar aranıza daha yeni katıldım..bu forumdan haberdar değildim ama ogrendiim için çok mutluyum..aracımda henuz yay yok ve bu araca uygun yay bilen taktıran yada bana bilgi fiyat verebilicek biri varsa yardımcı olmasını isterim.şimdiden teşekkurler arkadaşlar

Aracın Jantları ETABETA 17 inç .
Lastikler MARSHAL MAXTRAC 215-45-17
SONAR stop gurubu
YED marka kısa anten
YED marka egzos kafası
TOYOTA marka kapı eşik çıtaları
Krom kapı kolları
Far içi flaşör uygulaması
Kutu tipi performans filtresi
Aluminyum paspas seti
Sony X-Plood serisi 4x150 watt anfi
orjinal direksiyondan kumandalı CD çalar
300watt RMS 800 watt peak KENWOOD Woofer + JBL Woofer kabini
Bir takım - PHONOCAR 300 watt mid + tweeter

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Toyota Club Türkiye

2005 Corolla HB SPORT
« : Mayıs 18, 2006, 23:57:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #1 : Mayıs 19, 2006, 00:20:00 »
kazasız belasız güzel araç..

forumda yay takan vardı bu kasaya..
D-4 vvt-i motor... 1AZ-FSE + T22  facelift

Today Toyota tomorrow Lexus...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #2 : Mayıs 19, 2006, 00:25:36 »
Alıntı yapılan: Kerim Aldemir
kazasız belasız güzel araç..

forumda yay takan vardı bu kasaya..
[/quote]

yay takan bitane siyah corolla var ama yay konusunda yardımcı olursa sevinirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • cibili cibili şak şak şak...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 102110
  • Model Yılı: '00
  • 41 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #3 : Mayıs 19, 2006, 10:03:40 »
Hoşgeldin Mesut kazasız belasız kullanman dileğiyle...Aracını club japonda da görmüştüm gerçekten güzel yapmışsın. Otel senin mi???
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE_____ ATAM
İŞİNE BAK__________________BABAM
OĞLUM BAĞA BAK BAĞA______ DEDEM

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür edildi
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #4 : Mayıs 19, 2006, 12:10:08 »
Alıntı yapılan: zombi
[/quote]

Yardımcı olur istersen Pm at ona yada arabasının konusuna mesaj yaz ..
D-4 vvt-i motor... 1AZ-FSE + T22  facelift

Today Toyota tomorrow Lexus...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.eymirim.com
  • 3 kere teşekkür edildi
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #5 : Mayıs 19, 2006, 13:14:30 »
Hoşgeldin sende bizim burdansın sanırım (Gebze)
2005 Corolla Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 41 kere teşekkür etti
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #6 : Mayıs 19, 2006, 14:26:34 »
Alıntı yapılan: Murat Atagenç
Darısı başına Ferdi abim (D-4D sini istiyordun sanırım)
[/quote]
Yok be Murat geçti o devirler hem tıkırtı falan gelir mazallah!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 41 kere teşekkür etti
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #7 : Mayıs 20, 2006, 00:28:46 »
Sana lafımız yok Levent  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #8 : Mayıs 20, 2006, 00:33:02 »
Öncelikle hoşgeldin, iyi forumlar. Arabayı IASCA da görmüştüm. Yanılmıyorsam ikinci resim de ordan zaten. Çok güzel görünüyor. Güle güle kullan.

Cihan Kahveci arkadaşımız yaylarını değiştirmişti, yanlış hatırlamıyorsam Vogtland tı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 421000
  • Model Yılı: '05
  • 180 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #9 : Mayıs 20, 2006, 09:01:39 »
hoşgeldin  arkadaşım araban gayet güzel olmuş hayırlı olsun diyelim
2005 corolla 1.6 hb a/t
2002 corolla 2.0 d4d (Dsport)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #10 : Mayıs 20, 2006, 15:55:38 »
Öncelikle hayırlı olsun.. benimde hb corollam var üstünde 3.5 cm AP marka yay var.. fiyatıda işte işçilik vs.. 300-350 arası.tabi bu ankara fiyatı.Istanbulda daha düşük fiyatlar varmıdır bilmiyorum ama bu civarda geziyo fiyatlar.. Kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #11 : Mayıs 20, 2006, 16:27:18 »
mesut abi hoşgeldin
gene söylüyorum aracın çok güzel bi yay eksik
kazsız belasız

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #12 : Mayıs 20, 2006, 21:43:23 »
Alıntı yapılan: zombi
[/quote]

ah nerde ya o otel bende olsa keşke tum toyotacluntr cilewr davetlim olurdu.ama benim değil ne yazıkki otelin yanında jantçı vardı jantlarımın gobeklerini getiricek 3 haftadır zırt pırt kapısındayım herifin yaa.hala gelmedi ne yazıkki..yorumun için çok sağol.

[quote=Kerim Aldemir]
Yardımcı olur istersen Pm at ona yada arabasının konusuna mesaj yaz ..
[/quote]

evet gebzedenim nerden bildin peki

[quote=Günal Yılmaz]
Öncelikle hoşgeldin, iyi forumlar. Arabayı IASCA da görmüştüm. Yanılmıyorsam ikinci resim de ordan zaten. Çok güzel görünüyor. Güle güle kullan.

Cihan Kahveci arkadaşımız yaylarını değiştirmişti, yanlış hatırlamıyorsam Vogtland tı.
[/quote]
 doğru hatırlıyosun IASCA da vardım.keşke ozaman tanışmış olsaydık sohbet ederdik.ama toplantılarınız oluyosa goruşuruz mutlaka...senin arabanın rengine hastayım ama  1997 1.3 XE modeli vardı bende benim o aracımda o renkteydi çok tatlı bi renk kıymetini bil sakın çizdirme çok gosteriyo o renk.....yayların fiyatını biliyosan yazarmısın ayrıca nerden alabilirim ve sertliinden memnunmuymuş..çunku benim kardeşim bi gun hatunla goruşçekmiş arabayı istedi daha once iki vukuati vardı zaten ve tırsarak verdim.ama yine başardı ağ on lastiik suratli kiderken yoldaki dalgalanma yuzunden çamurluk içindeki davlunbazı koparmış ve davlunmaz sışarı sarkıp kaportaya zarar vermiş bi boya yedi sağ çamurluk yani anlıycaan ama ucuz yırrtım o yuzden sert olması çok onemli bence yayların..

[quote=Salih Karali]
hoşgeldin  arkadaşım araban gayet güzel olmuş hayırlı olsun diyelim
[/quote]

oncelikle bu bilgi için sağol..yalnız yayların sertlii çok onemli benim için sert olmalı çunku bu orjinal yaylar yumuşak ve sorun yaratıyo.sert olması onemli yani..bu konudada bilgi verirsen sevinirim.teşekkurler...bu arada araç hangi renk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #13 : Mayıs 22, 2006, 08:54:54 »
Otomobilin çok güzel gözüküyor kazasız belasız kullan,
  Bende Corollama far kaşı yaptırmak istiyorum Isparta'da oturuyorum nasıl sahip olabilirim yardımcı olabilir misiniz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #14 : Mayıs 22, 2006, 20:56:57 »
Merhaba Mesut arabanın jantları gerçekten çok güzel, kazasız belasız kullanman dileğiyle  
 Sanırım araban için yay soruyorsun, malesef Türkiye'de bir çok tuning mağazası Toyota'ya parça getirmiyor yada getirmek istemiyor. Ben RacerCorner dan, Vogtland parka yay aldım, sanada tavsiye ederim. Fiyatlarıda piyasada ki birçok firmadan daha makul. Almanya'nın köklü bir şirketi ve yaylar TÜV onaylı başka firmaların yaylarını bulman zor olacaktır. Sana şimdiden kolay gelsin.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #15 : Mayıs 23, 2006, 02:07:03 »
Alıntı yapılan: Cemil Sarıkahya
Merhaba Mesut arabanın jantları gerçekten çok güzel, kazasız belasız kullanman dileğiyle  
 Sanırım araban için yay soruyorsun, malesef Türkiye'de bir çok tuning mağazası Toyota'ya parça getirmiyor yada getirmek istemiyor. Ben RacerCorner dan, Vogtland parka yay aldım, sanada tavsiye ederim. Fiyatlarıda piyasada ki birçok firmadan daha makul. Almanya'nın köklü bir şirketi ve yaylar TÜV onaylı başka firmaların yaylarını bulman zor olacaktır. Sana şimdiden kolay gelsin.
[/quote]

..evet turkiyede bi çok firma toyota ya parça getirmiyor..sana bi olayımı anlatii..krom kapı kolu arıyodum bikaç ay once ve.bostancıda ismi lazım değil bi dukkanda buldum.içeri girdim her marka araca var nerdeyse bir iki bildik marka ve modele gore sordum fiyatlarını 45 ytl fiyat çektiler.bende toyota var elinizde toyotaya gore varmı dedim..abi vitrinde bi numune var veremem ama dedi.neden dedim sana 85'e olur abi dedi..şaka gibi dimi.çıkarcılık işte başka bişey değil...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #16 : Mayıs 23, 2006, 15:45:11 »
Dediğin doğrudur. Bende arabama hava filtresi almak için 4 ay bekledim. Oda kutu içi filtre şaka gibi  
Şimdide OZ marka bir jant istiyorum getirmiyor kimse, olanları satmaya çalışıyorlar. Toyota adını duyan modifiye konusunda bir adım geri gidiyor. İstediğin parçaları bulsan bile hem yüksek fiyatları hemde Türkiye'deki gümrük vergilerinin yüksek olması nedeniyle getirtiğin parçalarda ciddi zarara uğruyorsun. Mesela ben İngiltere'deki bir firmadan piston getirtmeye kalktım gümrüğe takıldığı anda iki kat fazla vermek zorunda kalıyorsun buda toyotanın başka bir sorunu

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #17 : Mayıs 23, 2006, 21:21:34 »
Alıntı yapılan: ahmet küpeli
Otomobilin çok güzel gözüküyor kazasız belasız kullan,
  Bende Corollama far kaşı yaptırmak istiyorum Isparta'da oturuyorum nasıl sahip olabilirim yardımcı olabilir misiniz?
[/quote]

ispartada oto sanayi nederece iyi bilemiyorum ama kaşları herhangi bir oto sanayide poliset işiyle uğraşan biyerde yaptırabilirsin ustelikte çok tutmuyo ama daha uyguna yaptırmak istersen eğer ki ben yakında yaptırıcam on tamponun altına ek  arkaya ruzgarlık falan ozaman kaşlar arada kaynar     tabi seçim sana kalmış..

[quote=Cemil Sarıkahya]
[/quote]
  bugun gidip TÜV onaylı Voglant marka yay sordum 2 yıl garantili fiyatıda 201€ du..sence bu fiyat normalmi çokmu soylemişler..ayrıca 12 ay taksit yaptırıcam aylık 39 dediler.   kuruda € 1.930 dan hesapladılar

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #18 : Mayıs 23, 2006, 21:52:25 »
Alıntı yapılan: Cemil Sarıkahya
Dediğin doğrudur. Bende arabama hava filtresi almak için 4 ay bekledim. Oda kutu içi filtre şaka gibi  
Şimdide OZ marka bir jant istiyorum getirmiyor kimse, olanları satmaya çalışıyorlar. Toyota adını duyan modifiye konusunda bir adım geri gidiyor. İstediğin parçaları bulsan bile hem yüksek fiyatları hemde Türkiye'deki gümrük vergilerinin yüksek olması nedeniyle getirtiğin parçalarda ciddi zarara uğruyorsun. Mesela ben İngiltere'deki bir firmadan piston getirtmeye kalktım gümrüğe takıldığı anda iki kat fazla vermek zorunda kalıyorsun buda toyotanın başka bir sorunu
[/quote]

yaa bu konuda çok haklısın bende 4 ay once bi jant sıparişi verdim 3 ay getirmedi herif bide getiricem diye yemin ettti ağdi herif yaa..aslında duşunduum janlar bunlar deildi resimdeki jantı çok istiyodum yurdışında TUNING BY FREY in yaptıı bi corollanın uzerinde vardı orda bitmiştim bu janta.kısmet deilmiş
IPB Image

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #19 : Mayıs 24, 2006, 22:32:28 »
ne kadar fiyat farkı olursa olsun ben lisanslı tte ürününden vazgeçmem