0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yay konusunda racer corner Vogtland'in distiribitörü diye biliyorum fiyat konusunda Euro yükseldiği için fiyatı değişmiş biraz ama bence çokta önemli bir parça değil süspansiyonlara citti bir yük biniyor ayrıca senin lastiklerinde seçtiğin yanak ve genişlik oranı nedeniyle arabanda bir kısım değişiklikler yapman gerekecektir. Ama bir gerçekte var ki araba alçalınca gerçekten güzel duruyor özellikle bizim kasa Toyotalarda benim sana tavsiyem taksitle alma nakit alırsan indirim yapıyorlar aklında bulunsun. Yada sanırım CMS shopta fiyat daha uygun gibi geldi bana bide oraya bak derim.TTE'nin yayları 500 milyondan fazlaya geliyor bilginize [/quote]ya zağten aracımda bi problem var yuksek suratte engebeli yolda yaylanınca,yayların yumuşaklıı ve lastiklerin genişlii nedeniyle çamurluk içindeki davlumbaza biraz surtuyo hatta sağ lastik davlumbazını kardeşim koparmış bu şekilde yenisiyle deiştirmek zorunda kaldım..eğer bu problemi nasıl çşozuceimi biliyosan ve bunu yazarsan çok sevinirim yada nerden tam olarak bilgi alabilirim bu konuda[quote=Levent Sevim]Cemil abi TTE hakkındaki bilgi için sağol.Ayrıca senin aracın güncel resimlerini görmek isteriz, parça gelmesini bekleme resim için..[/quote]haklısın kankam ya resimleri bir an once guncellerim çok iyi hatırlattın...bide aracın eski halini mi koysam ne oda guzel olurmu dersin ... oncesi ve sonrası diyeee...bu arada toplantı ve organizasyonlar yokmu......hafta sonu CNR'da tuning şovda var orda biçok modifiye parçasını bulabileceimi ve daha ucuz olucaını duydum ama bilgisi olan varmı acaba
ispartada oto sanayi nederece iyi bilemiyorum ama kaşları herhangi bir oto sanayide poliset işiyle uğraşan biyerde yaptırabilirsin ustelikte çok tutmuyo ama daha uyguna yaptırmak istersen eğer ki ben yakında yaptırıcam on tamponun altına ek arkaya ruzgarlık falan ozaman kaşlar arada kaynar tabi seçim sana kalmış.. bugun gidip TÜV onaylı Voglant marka yay sordum 2 yıl garantili fiyatıda 201€ du..sence bu fiyat normalmi çokmu soylemişler..ayrıca 12 ay taksit yaptırıcam aylık 39 dediler. kuruda € 1.930 dan hesapladılar[/quote] İlgin için çok teşekkürler, Isparta sanayisi o bakımdan çok zayıf, bana hesap numaranı verebilrsen sana far kaşının ücretini ve adresimi iletebilirim.
Cemil abi sende koy, Mesut abide güncellesin 215/35R18 uzun yaylanmalarda sürtme yapmaz bence..Ama 17 jantta 205 taban ideal bizim araçlar için..600 küsür HP'lik Celica St205 motorlu Corolla'da bile 205/45R7 kullanmışlardı (ingilterede)[/quote]205/40 r 17 zaten şu an en çok kullanılan tr de ama yanakları biraz fazla ince fakat bizim arabalar için gayet iyi ben alessio alıyorum zaten en kısa zamanda