Gönderen Konu: 2005 Corolla HB SPORT  (Okunma sayısı 6281 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #20 : Mayıs 25, 2006, 09:42:03 »
Yay konusunda racer corner Vogtland'in distiribitörü diye biliyorum fiyat konusunda Euro yükseldiği için fiyatı değişmiş biraz ama bence çokta önemli bir parça değil süspansiyonlara citti bir yük biniyor ayrıca senin lastiklerinde seçtiğin yanak ve genişlik oranı nedeniyle arabanda bir kısım değişiklikler yapman gerekecektir. Ama bir gerçekte var ki araba alçalınca gerçekten güzel duruyor özellikle bizim kasa Toyotalarda benim sana tavsiyem taksitle alma nakit alırsan indirim yapıyorlar aklında bulunsun. Yada sanırım CMS shopta fiyat daha uygun gibi geldi bana  bide oraya bak derim.

TTE'nin yayları 500 milyondan fazlaya geliyor bilginize

Toyota Club Türkiye

2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #20 : Mayıs 25, 2006, 09:42:03 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #21 : Mayıs 25, 2006, 22:28:20 »
Alıntı yapılan: Cemil Sarıkahya
Yay konusunda racer corner Vogtland'in distiribitörü diye biliyorum fiyat konusunda Euro yükseldiği için fiyatı değişmiş biraz ama bence çokta önemli bir parça değil süspansiyonlara citti bir yük biniyor ayrıca senin lastiklerinde seçtiğin yanak ve genişlik oranı nedeniyle arabanda bir kısım değişiklikler yapman gerekecektir. Ama bir gerçekte var ki araba alçalınca gerçekten güzel duruyor özellikle bizim kasa Toyotalarda benim sana tavsiyem taksitle alma nakit alırsan indirim yapıyorlar aklında bulunsun. Yada sanırım CMS shopta fiyat daha uygun gibi geldi bana  bide oraya bak derim.

TTE'nin yayları 500 milyondan fazlaya geliyor bilginize
[/quote]

ya zağten aracımda bi problem var yuksek suratte engebeli yolda yaylanınca,yayların yumuşaklıı ve lastiklerin genişlii nedeniyle çamurluk içindeki davlumbaza biraz surtuyo hatta sağ lastik davlumbazını kardeşim koparmış bu şekilde yenisiyle deiştirmek zorunda kaldım..eğer bu problemi nasıl çşozuceimi biliyosan ve bunu yazarsan çok sevinirim yada nerden tam olarak bilgi alabilirim bu konuda

[quote=Levent Sevim]
Cemil abi TTE hakkındaki bilgi için sağol.

Ayrıca senin aracın güncel resimlerini görmek isteriz, parça gelmesini bekleme resim için..
[/quote]

haklısın kankam ya resimleri bir an once guncellerim çok iyi hatırlattın...bide aracın eski halini mi koysam ne   oda guzel olurmu dersin ... oncesi ve sonrası diyeee...bu arada toplantı ve organizasyonlar yokmu......hafta sonu CNR'da tuning şovda var orda biçok modifiye parçasını bulabileceimi ve daha ucuz olucaını duydum ama bilgisi olan varmı acaba  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #22 : Mayıs 25, 2006, 23:10:17 »
Senin lastikler dikkatimi çekti çünkü o yüzden yazmıştım bu konu hakkında, genelde 17 jant seçimlerinde 205 taban konmaktadır. Bizim standart lastiklerin yuvarlanma çapları pek 215 taban genişliğini kaldırmıyor sanırım o yüzden sorun yaşıyorsundur. Bide yanak ince olduğu için de sorun yaşıyorsundur ne kadar bazı tuning kullanıcıları 18 hatta 19 jant takıyorlar ben akıl sır erdiremiyorum malum Türkiye'de yollar patates tarlasında kullanmaktan farksız değil, 15 jant kıran yakın bi arkadaşim var nasıl olduğunu sormayın ben bile nasıl becerdiğini anlamış değilim. Jantları büyüttüğün zaman aracının standart 14 veya 15 jantına uygun olan yayların esneme payı azaldığı için yolda sorun yaşıyorsundur aynı sorun bende de var.

Levent kusura bakma sana çok ayıp ettim resim konusunda forumdan da özür diliyorum en yakın zaman da resimleri eklemeye çalışırım.  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #23 : Mayıs 26, 2006, 14:40:57 »
Teşekkürler Murat

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #24 : Mayıs 26, 2006, 14:52:54 »
Alıntı yapılan: zombi
ispartada oto sanayi nederece iyi bilemiyorum ama kaşları herhangi bir oto sanayide poliset işiyle uğraşan biyerde yaptırabilirsin ustelikte çok tutmuyo ama daha uyguna yaptırmak istersen eğer ki ben yakında yaptırıcam on tamponun altına ek  arkaya ruzgarlık falan ozaman kaşlar arada kaynar     tabi seçim sana kalmış..
  bugun gidip TÜV onaylı Voglant marka yay sordum 2 yıl garantili fiyatıda 201€ du..sence bu fiyat normalmi çokmu soylemişler..ayrıca 12 ay taksit yaptırıcam aylık 39 dediler.   kuruda € 1.930 dan hesapladılar
[/quote]
  İlgin için çok teşekkürler, Isparta sanayisi o bakımdan çok zayıf, bana hesap numaranı verebilrsen sana far kaşının ücretini ve adresimi iletebilirim.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #25 : Mayıs 26, 2006, 22:04:42 »
Alıntı yapılan: Levent Sevim
Cemil abi sende koy, Mesut abide güncellesin

215/35R18 uzun yaylanmalarda sürtme yapmaz bence..
Ama 17 jantta 205 taban ideal bizim araçlar için..600 küsür HP'lik Celica St205 motorlu Corolla'da bile 205/45R7 kullanmışlardı (ingilterede)
[/quote]
205/40 r 17 zaten şu an en çok kullanılan tr de ama yanakları biraz fazla ince
fakat bizim arabalar için gayet iyi
 ben alessio alıyorum zaten en kısa zamanda

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #26 : Mayıs 27, 2006, 15:24:06 »
aslında daha iyi yol tutsun  ve gücü yere bir nebze iyi aktarmak istiyosan levent 295/50 r 16 da ne yapim ben 50 yanağı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 2005 Corolla HB SPORT
« Yanıtla #27 : Mart 24, 2009, 00:58:37 »
bende bu janttan takıcam nisan sonuna dogru lastiklerimde 215/45/17 fakat problem oluyo demişsin camurluga sürtüyor diye..205/45/17 alsam bu durum ortadan kalkar mı?cunku bende gerektigi yerde süratli kullanıyorum ve davlumbaza zarar verirse camurluktada iz bırakabilir..yardımcı olursanız sevinirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ©®UzMaN®©
    • yok
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #28 : Mart 27, 2009, 13:46:57 »
sade ve hoş olmuş nazar değmesin...
eSeR KaŞıK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mart 27, 2009, 13:50:54 »
Eser, mesaj hortlatma konusunda kimse senin eline su dökemez herhalde :D Tam 3 yıllık konu, üstelik konuyu açanın ismi bile yok :)
Folgsamkeit macht frei...