Gönderen Konu: 2011 corollama cam filmi yaptırmak istiyorum önerileriniz  (Okunma sayısı 6683 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 corolla comfort d4d
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
arkadaşlar 2011 corolla aldım aracım daha 20 günlük ve cam filmi yaptırmak istiyorum en uygun ve kaliteli olarak nerede yaptırabilirim istanbulda yardımcı olursanız sevinirim
2011 Corolla Comfort Metalik Gri

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 corollama cam filmi yaptırmak istiyorum önerileriniz
« Yanıtla #1 : Mayıs 13, 2011, 17:49:13 »
kardeş llumar 3m solarmaster bu markaların netten bayilerini araştır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 13, 2011, 19:39:55 »
Engin bey ben aracı alırken çektirmiştim 400 tl ye daha önceki aracıma dışarıda 150 tl ye çektirmiştim çizilmez film inanın arasında pek fark yok öyle çok para harcamayın zaten trafik durdurup söktürebilyor inşallah böyle bir durumla karşılaşmassınız ama karşılaşırsanızda hiç olmassa ucuza çektirdiğiniz için kafanıza takmassınız kendimden biliyorum daha önceki aracımda söktürmüşlerdi ertesi gün tekrar gidip 30 tl ye sadece ön kapı camlarını çektirmiştim . :)

Bide çektirirseniz ön kapı camların fazla koyu olmamasına dikat edin ön camlarda koyu oldumu durdurmucak polis durduruyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 13, 2011, 23:12:11 »
bence en güzeli 1 numara llumar bide sakın 100 tl lik filmlerle kıyaslamayın kalite filmler 100 de 100 uv koruyucu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 YuNus 161
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 13, 2011, 23:42:13 »
aynı aracın siyhı bizde var biz arabayı alırken servite çektirdik guvenlik filmi+cam filmi ni 550 ye çektirmiştik kasımda
2008 corolla comfort
2010 mini cooper
2011 focus 1.6 TDCİ titanyum
2011 corolla d4d comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 69000
  • Model Yılı: '11
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 14, 2011, 00:26:36 »
camlar filimli olunca daha bi havalı oluyor %100 tavsiye ederim
mehmet hocam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 corolla comfort d4d
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 14, 2011, 03:09:27 »
fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar lumar için 300 tl fiyat aldım yada dediğiniz 150 tl ye falan daha uygun bulabilirsem orada yaptırayım polis söktürme ihtimalinide düşünerek ucuz yaptırmak mantıklı gibi araştırmaya devam
2011 Corolla Comfort Metalik Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #7 : Mayıs 14, 2011, 04:59:57 »
En iyi Aksaray 50 TL ye yapıyorlar muayenede söküyorsun ertesi gün gidip tekrar çektiriyorsun :D:D:D
2008 Corolla 1.6 Elegant MMT

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #8 : Mayıs 14, 2011, 10:50:36 »
En iyi Aksaray 50 TL ye yapıyorlar muayenede söküyorsun ertesi gün gidip tekrar çektiriyorsun :D:D:D
Film artık muayenede hafif kusur diye geçiyor dolayısıyla muayene için söktürmenize gerek yok ama trafik polisi bazen huysuzluk yapabiliyor sök demiyor ceza yazacam diyor inat gitmeyip adam gibi sökerim dersen tamam sök diyor inat edersenizde zaten 128 tl yi cebinize katıyor ve 10 gün içinde söktürüp sizi trafiğe bekliyoruz diyor cezayı yatırıp söktürmessen eğer 2. kez yakalandığında aracı trafiğin otoparkına çektirip ordan gelip alacan diyor ve öyle bir durumda gidip aracı muayeneye sokman gerekiyor diye bilyorum .

128 tl ceza en son ben yediğimde öyleydi şimdi artmıştır benim tavsiyem aracında film olanlar polise takılırsa hiç inat etmeyip ön kapı camlarını söküp ceza yemesinler ben yemiştim cezayı yatırdıktan sonra aracı trafiğede filmli şekilde götürmüştün orda memur Allahtan anlayışlı çıktıda sadece ön camların sökülmesine razı oldu zaten ondan sonra önlere en açık filmi çektirdim .

Şu soruyu soran olabilir kardeşim film yüzünden bukadar olay yaşamışsın halen niye inat ediyorsun  Adana'nın  sıcağından başka çaremiz yok inanın özellikle sıcak bölgelerde çok faydası oluyor ve araca ayrı bir hava katıyor . (Polis karışmadığı sürece :) )

Engin bey bu yazdıklarım sizi caydırmasın kolay kolay birşey olmaz ben en kötü ihtimali yazdım ama polise inat gitmeyip sökecem derseniz zaten birşey yapmıyor ondan 150-200 tl ye çeken biryerde uv korumalı çizilmez cam filmini çektirip rahatınıza bakın ola ki polis durdurdu ön kapı camlarındaki filmleri söküp yolunuza devam edebilirsiniz ertesi günde 30  tl gibi bir rakama tekrardan çekilir  böyle gidipte 400 -600 tl vermek yazık günah .

Bu şimdiki aracımın filmi serviste çekildi 2 numara cam filmi

Bu da önler 1 numara arkalar 2 numara bir önceki aracımın resimleri Fazla açık gözükmesinin sebebi resmi tam karşıdan çektiğim için zaten filmde normalde açık yani içerisi gözükebilyor düşünün bu halde bile polis durdurdu .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #9 : Mayıs 16, 2011, 18:19:33 »
cam filminde önemli olan uv koruması ve ışık kırıcılığı. kaliteli filmlerde gece çevirmeye girdiğinizde iç ışık açıkken dışarıdan görünebiliyorsunuz ama ucuz filmlerde böyle birşey yok. ayrıca ucuz filmlere renkli naylon bile diyebilirsiniz. yaptıranlar görmüşlerdir resmen baya incebir plastik katmanı bu cam filmi.
93AE101(sw) 89100km =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 16, 2011, 19:57:31 »
cam filminde önemli olan uv koruması ve ışık kırıcılığı. kaliteli filmlerde gece çevirmeye girdiğinizde iç ışık açıkken dışarıdan görünebiliyorsunuz ama ucuz filmlerde böyle birşey yok. ayrıca ucuz filmlere renkli naylon bile diyebilirsiniz. yaptıranlar görmüşlerdir resmen baya incebir plastik katmanı bu cam filmi.

yorumun doğru arkadaşım 50-100 tl lik naylon filmle 300 tl lik llumar 3m shadowlıne solarmaster gibi filmler asla bir olmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #11 : Mayıs 16, 2011, 22:33:37 »

yorumun doğru arkadaşım 50-100 tl lik naylon filmle 300 tl lik llumar 3m shadowlıne solarmaster gibi filmler asla bir olmaz
Bir olmaz bunu kabul ediyorum lumara ne bilim ziebarta deselerki polis çevirmelerinde film konusunda hiç bir sorun yaşamıcan 1000 tl vermeyede hazırım ama çevirmede sökülme riski olduğu için benim tavsiyem 150-200 tl ye uv korumalı çizilmeyen kaliteli filmler mevcut ben şimdi arabama film çektirecek olsam kesinlikle 200 tl den fazla vermem bu arada 150 - 200 tl lik filmlerde kaliteli sadece güvenlikli değil güvenlikli dedikleride cama dışarıdan bir cisimle vurulduğunda normal filmden daha dayanıklı olması hepsi bu yalnız 50 tl lik filmler dediğiniz gibi çok dandik ve muhtemelen uv koruması diğerlerine göre baya az .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla + RaceChip
« Yanıtla #12 : Mayıs 17, 2011, 13:39:16 »
Bende aracıma çektirdim en açıgından 80 tl ye çizilmez ben çok memnunum güneşide kırıyor yazın çok etkisi oldu . Ama size tavsiyem arka cama çektirmeyin arka camda radyo anteni oldugu için film bozuyor benim başıma geldi ve arka camda ki filmi çıkardıgınızda rezitanslar da bozuluyor..
UMuT  -  RaceChip  ---

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 17, 2011, 14:37:12 »
Ben aracı alırken onlara yaptırdım hediye olarak eklediler... Lumar marka sınırsız garantili. Uv korumalı ayrıca garanti kartıda mevcut. Ayrıca polis olayına gelince bu zamana kadar bütün araçlarımda cam filmi mevcuttu zaten onlarda bir nevi ne kadar gerekli olduğunu biliyor.Kaza anında bile muhtemel dağılmaları önlüyor kaliteli olanlar tabikii.. Kısacası tipe göre muammele mevcut bizim polislerimizde aracında dıptıs dıptıs 5 6 kişi müzik açık sisler açık farlar sönük camlar vs takılıyorsan zaten hepsi alaşağı ediyor.. Ancak efendi olana inanın dokunmuyorlar.! Sürekli havaalanlarına gidip gelirim işimizden dolayı 3 kere çevirdiler. Girişte lambayı açtım hiçbir problem yaşatmadılar orada bile sadece arka camı açmamı içeriye bakacağını söyledi o kadar.. Kaliteli bir markanın cam filmini güzelce yaptırınız tavsiye ederim .
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla 1.4 D4D Comfort
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mayıs 17, 2011, 16:06:24 »
Bu filmler içten mi uygulanıyor? Arka camdaki rezistanslardan dolayı buradaki uygulama sorun çıkarmaya açık gibi. LLumar sitesinde bazı filmlerin (binalarda olabilir) dışarıdan uygulandığını yazmış , böyle bir seçenek varsa arka camı dışarıdan yaptırmak mümkün olur mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #15 : Mayıs 17, 2011, 16:21:52 »
Bu filmler içten mi uygulanıyor? Arka camdaki rezistanslardan dolayı buradaki uygulama sorun çıkarmaya açık gibi. LLumar sitesinde bazı filmlerin (binalarda olabilir) dışarıdan uygulandığını yazmış , böyle bir seçenek varsa arka camı dışarıdan yaptırmak mümkün olur mu?
Filmler içten uygulanır genelde dışardan uygulananlar hem çabuk çizilir hemde taş falan fırladı mı yırtılır kalitesi belli bir filmde rezistansa kolay kolay zarar vermemez ama aksesuarcıların 50 tl ye çektiği film camdan çıkartılmaya çalışılınca dediğiniz gibi rezistansa zarar verebiliyor gerçi ısıtılarak çıkartılırsa zarar vereceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 250
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mayıs 17, 2011, 17:16:23 »
Sevgili kardeşim engin sana bir ağbi nasihatı ben 2 ay önce çektirdim.Güneşli günlerde iyi.Fakat akşam ve gece sürüşlerde görüşü çok engelliyor.Hele yağmurlu gecelerde görüşü iyice kapatıyor.Arabanın içi karanlık oluyor.İnan ben alışamadım.Taktırdığıma bin pişman oldum.Herkesin alışabileceği bir durum değil.(Görüşü engellemesi ve arabanın içinin karanlık olması vb.) Bu yaz sonu sökeceğim.Arabaya binende içi çok karanlık diyor.(2 numara film).Zaten polisten de uyarıyı aldım.İyice soğudum.En güzeli paraya kıyıp servisinden orjinalini almak.Sadece arka cama olanı servisten alıp yanlar dışardan alınabilir.Yoksa hepsi bayağı bir para ediyor.2 ay önceki fiatı arka cam:172 yanlar 124 Tl idi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #17 : Mayıs 17, 2011, 18:48:03 »
Polis şeffaf filimde olsa gördü mü ceza yazma yetkisi var ve ben ceza yediğimde yukardaki siyah arabada yemiştim ve içi yeterince gözükyordu resimdede nekadar açık olduğu belli zaten o filmleri ben 1 yıl kullandım ne kabardı nede çizildi sonra arabayı sattık üstelik oda %100 uv korumalı film yani 150 200 tl diye sahte olacak dil ve arkadaşımda zibeartta en açık çektirdiği filmleri polis durdurduğu için sökmek zorunda kalmıştı ve aklına geldikçe deliresi geliyor 600 tl verdiği filmleri kendi elleriyle söktüğü için söktükten sonrada gittik benim çektirdiğim yerde 30 tl ye ön iki cama çektirdi arkalarla önler arasında gözle görülür hiç bir fark yok ve oda 1.5 senedir kullanıyor ne bir kabarma nede bir çizik var .

Yalnız aksesuarcılarda çektirilen 50 tl lik filmeler dediğiniz gibi
Piyasada 3 çeşit film var biri büyük firmaların ve servislerin 400-600 tl ye çektiği güvenlikli uv korumalı çizilmez filmler biri 150-250 tl arasında damacılarda ve tanınmış yıkamacılarda çekilen uv korumalı çizilmez filmeler diğeride dediğiniz gibi sadece cama renk veren uv koruması olmuyan çabuk çizilen filmler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla + RaceChip
« Yanıtla #18 : Mayıs 18, 2011, 13:17:08 »
Filmler içten uygulanır genelde dışardan uygulananlar hem çabuk çizilir hemde taş falan fırladı mı yırtılır kalitesi belli bir filmde rezistansa kolay kolay zarar vermemez ama aksesuarcıların 50 tl ye çektiği film camdan çıkartılmaya çalışılınca dediğiniz gibi rezistansa zarar verebiliyor gerçi ısıtılarak çıkartılırsa zarar vereceğini sanmıyorum.
Isıtarakta olsa çıkarıldıgında rezitansa zarar veriyor.. Onun dısında bızım araclarda radyo antenı camda ve antenı bozuyor. fılm cektırıldıkten sonra radyoyu acın ve rezıtans dugmesıne basın ses bozuklugu meydana gelıyor buda fılm den kaynaklanıyor.Bu çok pahallı veya cok kalıtelı fılm farketmıyor. ben arka cama film çektirmekten yana degilim şahsen..
UMuT  -  RaceChip  ---

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mayıs 18, 2011, 13:32:28 »
Engin Bey fimden ziyade yan ve arka perde taktırmanızı öneriyorum.
Toyota Corolla 1,6 Comfort Extra Benzin+LPG