Gönderen Konu: 2011 corollama cam filmi yaptırmak istiyorum önerileriniz  (Okunma sayısı 6682 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 corollama cam filmi yaptırmak istiyorum önerileriniz
« Yanıtla #20 : Mayıs 18, 2011, 14:02:45 »
Isıtarakta olsa çıkarıldıgında rezitansa zarar veriyor.. Onun dısında bızım araclarda radyo antenı camda ve antenı bozuyor. fılm cektırıldıkten sonra radyoyu acın ve rezıtans dugmesıne basın ses bozuklugu meydana gelıyor buda fılm den kaynaklanıyor.Bu çok pahallı veya cok kalıtelı fılm farketmıyor. ben arka cama film çektirmekten yana degilim şahsen..
Umut daha önceki aracım 2009 corollaydı şimdiki 2010 corolla ikisindede film kullandım böyle bir sorunla karşılaşmadım tüm radyo kanalları mı çekmiyor yoksa bazı kanallar mı çünkü benim dinlediğim maksimum 4-5 kanal var belki dinlediğim kanallarda sinyaller kuvvetli olduğundan böyle bir sorunla karşılaşmamış olabilirim .

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 18, 2011, 14:02:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla + RaceChip
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #21 : Mayıs 19, 2011, 12:58:10 »
Umut daha önceki aracım 2009 corollaydı şimdiki 2010 corolla ikisindede film kullandım böyle bir sorunla karşılaşmadım tüm radyo kanalları mı çekmiyor yoksa bazı kanallar mı çünkü benim dinlediğim maksimum 4-5 kanal var belki dinlediğim kanallarda sinyaller kuvvetli olduğundan böyle bir sorunla karşılaşmamış olabilirim .
Mahmut ztn rezitans dügmesine basmadıgın sürece bozuklugunu anlamazsın rezitans dugmesine bastıgın anda hafif bir gıcırdama yapıyor... radyo acıkken rezıtans dugmesıne basmasan bırsey yok dınlersın butun kanallarıda ceker ama dugmeye bastıgında bozukluk oluyor. benım aracımda oyle ve servıse gosterdım fılm den yapıyor dedı daha oncede cok kez basımıza geldı dedıler..
UMuT  -  RaceChip  ---

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #22 : Mayıs 19, 2011, 17:00:32 »
Mahmut ztn rezitans dügmesine basmadıgın sürece bozuklugunu anlamazsın rezitans dugmesine bastıgın anda hafif bir gıcırdama yapıyor... radyo acıkken rezıtans dugmesıne basmasan bırsey yok dınlersın butun kanallarıda ceker ama dugmeye bastıgında bozukluk oluyor. benım aracımda oyle ve servıse gosterdım fılm den yapıyor dedı daha oncede cok kez basımıza geldı dedıler..

Akşama araba gelsin deniceğim bende merak ettim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #23 : Mayıs 20, 2011, 11:15:23 »
Akşama araba gelsin deniceğim bende merak ettim .
İnş. sende yapmaz kardeş :)
UMuT  -  RaceChip  ---

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #24 : Mayıs 20, 2011, 12:40:15 »
İnş. sende yapmaz kardeş :)
Umut bende yapmadı sabah denedim bendeki teyp navitecin navigasyon cihazı ama daha önceki corollamda orjinal teyp kullanyordum yine böyle bir şikayetim yoktu .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #25 : Mayıs 20, 2011, 23:48:27 »
Umut bende yapmadı sabah denedim bendeki teyp navitecin navigasyon cihazı ama daha önceki corollamda orjinal teyp kullanyordum yine böyle bir şikayetim yoktu .
İyi kardeş çünkü bende yapıyor genel olarak bu sorun var yanı bunu bılıyorum
UMuT  -  RaceChip  ---

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #26 : Mayıs 21, 2011, 00:00:23 »
İyi kardeş çünkü bende yapıyor genel olarak bu sorun var yanı bunu bılıyorum
Umut ben sabah resiztansa bakarken farkettim radyo veya tv açıkken dikiz aynasını ayarladığımda cızırtı yapıyor ve filmlerle alakası yok 12000 km de servise gideceğim turbo için gitmişken bu şikayetimi ileteceğim eğer çözerlerse neyden kaynaklandığını öğrenip burada paylaşırım çünkü filmden dolayı radyonun hışırtı yapacağını sanmıyorum.

Fakat şikayetin resiztansı açtığın zaman dilde sürekli hışırtı şeklinde olsaydı ozaman film anteni kapattığı için iyi çekmiyor diyebilirdik ama araçta filmsizken resiztansı açtığında herhangi bir şikayetin yoksa geriye tek birşey kalıyor oda çekilen filmlerin farkı . Muhtemelen filmi çektirdiğin yer azda olsa iletkenliği olan bir film kullanyordur ve bu resiztansı açtığında radyoya hışırtı olarak gider .
Gerçi filmin iletkeni olurmu onuda bilmiyorum ama aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #27 : Mayıs 21, 2011, 11:43:42 »
Umut ben sabah resiztansa bakarken farkettim radyo veya tv açıkken dikiz aynasını ayarladığımda cızırtı yapıyor ve filmlerle alakası yok 12000 km de servise gideceğim turbo için gitmişken bu şikayetimi ileteceğim eğer çözerlerse neyden kaynaklandığını öğrenip burada paylaşırım çünkü filmden dolayı radyonun hışırtı yapacağını sanmıyorum.

Fakat şikayetin resiztansı açtığın zaman dilde sürekli hışırtı şeklinde olsaydı ozaman film anteni kapattığı için iyi çekmiyor diyebilirdik ama araçta filmsizken resiztansı açtığında herhangi bir şikayetin yoksa geriye tek birşey kalıyor oda çekilen filmlerin farkı . Muhtemelen filmi çektirdiğin yer azda olsa iletkenliği olan bir film kullanyordur ve bu resiztansı açtığında radyoya hışırtı olarak gider .
Gerçi filmin iletkeni olurmu onuda bilmiyorum ama aklıma başka bir ihtimal gelmiyor.
Bende ondan şüphelenmiştim zaten antenle rezitansı film birleştirmiş rezitansı acıncada radyoda gıcırtı yapıyor haliyle
UMuT  -  RaceChip  ---

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 corolla comfort d4d
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Mayıs 26, 2011, 15:49:59 »
Engin Bey fimden ziyade yan ve arka perde taktırmanızı öneriyorum.

Perde Olayını Hiç Düşünmemiştim Daha Önce Megane Kullanıyordum ve Orjinalinde Perde Vardı Çokta Memnundum Yine Orjinal Kalitesinde Yapabilecek bir Yer Bulmak Lazım Aslında
2011 Corolla Comfort Metalik Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • EY ÖZENTİ GENÇLİK! TİTRE VE KENDİNE GEL!
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Mayıs 26, 2011, 18:34:29 »
Perde Olayını Hiç Düşünmemiştim Daha Önce Megane Kullanıyordum ve Orjinalinde Perde Vardı Çokta Memnundum Yine Orjinal Kalitesinde Yapabilecek bir Yer Bulmak Lazım Aslında

Direk araçlara göre hazır perdeler var uygulanabilir tüm camı kapatmakta ayrıca
Erdinç AKIN
2002 Toyota Corolla 1.4 vvt-i
B Rh+