0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bisiklet al ve arada yürü.en güzeli bu.Koşu banda ayak bileklerinde aşırı zorlanma ile rahatsız dahi edebilir.Ayrıca çok sıkıcı..
Ben bir ek yapacağım:Ayıptır söylemesi alt katımda oturduğum blokun fitness salonu var:)))) Kışları orada yürüyüş bandında, yazları dışarıda yürüyüş yapıyorum...Ne yaparsanız yapın dışarıda yaptığınız yürüyüş on kat daha yorucu ve zevkli oluyor. Neden yorucu olduğunu henüz çözemedim, bir şekilde adım atma anatomisi farklı reel hayatta...Diyeceğim odur ki ortam müsaitse dışarıda yürüyün/koşun paranız cebinizde kalsın o zebellah gibi aleti de eve sokmak zorunda kalmazsınız...Ek-2: Koşu yerine hızlı tempo yürüyüş öneriliyor artık, ben de denedim, terleme miktarında hiç değişiklik olmuyor, hem de eklemlere yük binmiyor yürüyüşte...
Bisiklet konusunda katılıyorum yaklaşık 200-250 liraya ortalama bir bisiklet alınıp gayet rahat bir şekilde binilir ve süper olur Binildiği zaman terletiyor dikkatli olmak lazım rüzgarda fazla kalınırsa kürek kemiklerine fena bir ağrı giriyor Çok daha fazla terlemek istenirse içinize biraz kalın bir şeyler giyip üstünüze yağmurluk tarzında birşey giyerseniz o yağmurluk hava almaz fen terletir ve üşütmez sizi
Bence Mehmet Ali abi ev bisikleti dedi
birileri tembellik peşinde galiba .Açık hava iyidir
kesinlikle almayın.10 günde insanın hevesi kaçıyor.çok sıkıcı.benimki hala sıfır duruyor sadece 10 gün kullanıldı.evde yer kaplıyor.apartıman dairesinde oturuyorsanız asla almayın.dynamic marka almıştım ben.illa alacağım derseniz dynamic fiyat=kalite olarak iyi bir marka.
murat bey sanırım yanlış anlaşıldım.satıcı değilim.aldığıma pişman olduğum birşeyi satma sebebimi söylemeden asla satmam zaten.yani benim koşu bandı satılık değil.ama tavsiye etmiyorum ben koşu bandı.arkadaşımızın belirttiği 2 koşu bandından birisi dynamic marka olduğu içinde kullanmış birisi olarak yorum yaptım.yani alacaksa oradaki dynamic marka olanı alsın diye.