Gönderen Konu: HANGİ KOŞU BANDI ???????  (Okunma sayısı 11905 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
HANGİ KOŞU BANDI ???????
« : Mayıs 12, 2011, 10:46:08 »
Arkadaşlar,
Koşu bandı almak istiyorum, kullanan arkadaşlar varsa öneri, şikayet ve memnuniyetlerini öğrenebilir miyim?
Ben ve eşim kullanacak ben 80 KG  altındayım. İnternette şunları buldum uygun olarak.
Bunlardan hangisi olabilir, yada farklı bir öneri.
Teşekkürler.

Dynamic-stone;
http://www.hepsiburada.com/Liste/dynamic-stone-20-hp-masajli-motorlu-kosu-bandi-dynamic-silikon-sprey-dikisli-futbol-topu-hediyeli/ProductDetails.aspx?productId=spordynstone&categoryId=19249

Altis-sd-5000
http://www.hepsiburada.com/Liste/altis-sd-5000-masajmekikdambiltwister-fonksiyonlu-25-hp-motorlu-kosu-bandi-altis-thermal-sauna-kemer-bel-korsesi-200ml-thermal-jel-hediyeli/ProductDetails.aspx?productId=sporaltissd5000&categoryId=19249
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...

Toyota Club Türkiye

HANGİ KOŞU BANDI ???????
« : Mayıs 12, 2011, 10:46:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ynt: HANGİ KOŞU BANDI ???????
« Yanıtla #1 : Mayıs 12, 2011, 11:38:30 »
Daha geçen hafta hepsiburada da Altis-sd-5000 modeline bakmıştık eşimle, sonra işyerinden arkadaşlar Kondisyon Bisikletlerini önerdiler. Bende 2 gün önce Goodman 210 Eliptic kondisyon bisikleti aldım. 2 gündür yarım saat biniyorum birde Sauna (Terleme) Eşofmanı hediye ettiler, inanılmaz terletiyor. İlerde sıkılmazsam şimdilik çok memnunum.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 12, 2011, 12:23:52 »
Dynamic'in prisma modeli koşu bandı var bizde şimdiye dek bir sorun çıkarmadı. Tavsiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 12, 2011, 12:29:20 »
Ben bir ek yapacağım:
Ayıptır söylemesi alt katımda oturduğum blokun fitness salonu var:)))) Kışları orada yürüyüş bandında, yazları dışarıda yürüyüş yapıyorum...Ne yaparsanız yapın dışarıda yaptığınız yürüyüş on kat daha yorucu ve zevkli oluyor. Neden yorucu olduğunu henüz çözemedim, bir şekilde adım atma anatomisi farklı reel hayatta...Diyeceğim odur ki ortam müsaitse dışarıda yürüyün/koşun paranız cebinizde kalsın o zebellah gibi aleti de eve sokmak zorunda kalmazsınız...
Ek-2: Koşu yerine hızlı tempo yürüyüş öneriliyor artık, ben de denedim, terleme miktarında hiç değişiklik olmuyor, hem de eklemlere yük binmiyor yürüyüşte...
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 12, 2011, 12:49:03 »
Bisiklet al ve arada yürü.en güzeli bu.Koşu banda ayak bileklerinde aşırı zorlanma ile rahatsız dahi edebilir.Ayrıca çok sıkıcı..
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 12, 2011, 15:43:01 »
Bisiklet al ve arada yürü.en güzeli bu.Koşu banda ayak bileklerinde aşırı zorlanma ile rahatsız dahi edebilir.Ayrıca çok sıkıcı..

Bisiklet konusunda katılıyorum yaklaşık 200-250 liraya ortalama bir bisiklet alınıp gayet rahat bir şekilde binilir ve süper olur :) Binildiği zaman terletiyor dikkatli olmak lazım rüzgarda fazla kalınırsa kürek kemiklerine fena bir ağrı giriyor :) Çok daha fazla terlemek istenirse içinize biraz kalın bir şeyler giyip üstünüze yağmurluk tarzında birşey giyerseniz o yağmurluk hava almaz fen terletir ve üşütmez sizi :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • "Balık ve Toyota"
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 12, 2011, 16:58:20 »
Ben bir ek yapacağım:
Ayıptır söylemesi alt katımda oturduğum blokun fitness salonu var:)))) Kışları orada yürüyüş bandında, yazları dışarıda yürüyüş yapıyorum...Ne yaparsanız yapın dışarıda yaptığınız yürüyüş on kat daha yorucu ve zevkli oluyor. Neden yorucu olduğunu henüz çözemedim, bir şekilde adım atma anatomisi farklı reel hayatta...Diyeceğim odur ki ortam müsaitse dışarıda yürüyün/koşun paranız cebinizde kalsın o zebellah gibi aleti de eve sokmak zorunda kalmazsınız...
Ek-2: Koşu yerine hızlı tempo yürüyüş öneriliyor artık, ben de denedim, terleme miktarında hiç değişiklik olmuyor, hem de eklemlere yük binmiyor yürüyüşte...

Umut Beye katılmakla birlikte, sağlık şartları elverdiği ölçüde açık havada önce tempolu yürüyüş, yaklaşık 15 dk. ardından aralıklı koşu ve yürüyüş şeklinde bir yol izliyorum ben. Belediye sağolsun güzel bir park ve kondisyon aletleri koydu, 2 km koşu ve yürüyüşten sonra tüm aletleri kullanıyorum, iş çıkışı soluğu parkta alıyorum, hafta da en az 3 gün yeterli oluyor, ortalama 1,5 saat. Sanırım açık havada daha fazla kalori yakıyor insan:-)
Ama fiziki imkan varsa,
.............."Önce can güvenliği".................
         2011 Corolla 1.6 M/T Elegant
     .........Toyotayı çok sevdi:-)........

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 12, 2011, 23:08:57 »
Bisiklet konusunda katılıyorum yaklaşık 200-250 liraya ortalama bir bisiklet alınıp gayet rahat bir şekilde binilir ve süper olur :) Binildiği zaman terletiyor dikkatli olmak lazım rüzgarda fazla kalınırsa kürek kemiklerine fena bir ağrı giriyor :) Çok daha fazla terlemek istenirse içinize biraz kalın bir şeyler giyip üstünüze yağmurluk tarzında birşey giyerseniz o yağmurluk hava almaz fen terletir ve üşütmez sizi :)

Bence Mehmet Ali abi ev bisikleti dedi :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 62 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 12, 2011, 23:31:10 »

Hahahaha :D :D
Aklı fırtı verdi napsın abey :D
...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 13, 2011, 03:27:15 »
birileri tembellik peşinde galiba  :lol: .Açık hava iyidir
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 13, 2011, 10:14:06 »
Sorma CoCo'm bisiklet deyince Ercü'nün beyni dönmeye başliyor :D

birileri tembellik peşinde galiba  :lol: .Açık hava iyidir

Yok abi Ercüyle aramızda bi bisiklet şakalaşması varda :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 13, 2011, 12:50:52 »
Abi içeride yapılması şart ise bilgim yok. Dışarıyı tavsiye ederim. Yürüyüşün temposunun, yürürken konuşup, nefessiz kalmayacak şekilde olması gerektiğini okumuştum. Kan ter içinde bırakan sporların(sauna eşofmanları bunun içine girmiyordur muhtemelen), yarardan çok zarar getireceğini yazıyordu. Yürüyüşün ciddi miktarda kas çalıştırdığı kesin.

Şeker hastası bir arkadaşım bisiklet aldı. Bir süre bisiklet kullandıktan sonra yürüyüş denedi. Yürüyüş yaptığı zamanlar, değerlerinin daha dengeli olduğunu söyldei.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mayıs 13, 2011, 13:18:28 »

Yazdıklarımı silesim geldi  |-\  Hiç bir ev bisikleti bakımlı bir MTB'nin yerini tutabilir mi yaa bırakın böyle şeyleri günah günah gayri meşru bisiklete binmeler arttı fuhşiyata kadar yolu var :P

Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 13, 2011, 14:32:51 »
Otomatik eğim ayarlı olan modelleri tercih ediniz. Zamanla yürüyüşün dışında, eğim ile yürümeyi tercih edeceksiniz.
Fiyatlar çok çok hesaplı, 120 kg taşıyan Dynamic almıştım 1 yıl önce, 1700 TL fiyatı vardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mayıs 16, 2011, 16:09:52 »
Kardesim aldi gecen ay; bir süredir arastiriyordu.
Voit'in 100 küsür kilo kapasiteli ve otomatik egim ayarlisini. Sanirim Boyner'den 1800 (taksitli fiyati) liraya aldi.

Ben de disariyi tercih edenlerdenim. Acik hava farkli bir etki birakiyor bende.
Gerci Almanya'ya geldim geleli degistim. Bu millet kisin bile atki, bere takip, koltuk isitmayi ve kalorifer ile tenteyi acip gezer. Ki ben de öyle oldum.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 175000
  • Model Yılı: '03
  • 2 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mayıs 16, 2011, 16:14:30 »
kesinlikle almayın.10 günde insanın hevesi kaçıyor.çok sıkıcı.benimki hala sıfır duruyor sadece 10 gün kullanıldı.evde yer kaplıyor.apartıman dairesinde oturuyorsanız asla almayın.dynamic marka almıştım ben.illa alacağım derseniz dynamic fiyat=kalite olarak iyi bir marka.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • 96 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Mayıs 16, 2011, 16:16:08 »
kesinlikle almayın.10 günde insanın hevesi kaçıyor.çok sıkıcı.benimki hala sıfır duruyor sadece 10 gün kullanıldı.evde yer kaplıyor.apartıman dairesinde oturuyorsanız asla almayın.dynamic marka almıştım ben.illa alacağım derseniz dynamic fiyat=kalite olarak iyi bir marka.

Hakan bey,

su durumda aldiginiz mali kötülemeyip, elimde 2.el var, az kullanilmis deseydiniz, hem siz evinizde yer kazanacaktiniz, hem de kosu bandi bir ise yarayacakti.

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 175000
  • Model Yılı: '03
  • 2 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mayıs 16, 2011, 16:19:17 »
murat bey sanırım yanlış anlaşıldım.satıcı değilim.aldığıma pişman olduğum birşeyi satma sebebimi söylemeden asla satmam zaten.yani benim koşu bandı satılık değil.ama tavsiye etmiyorum ben koşu bandı.arkadaşımızın belirttiği 2 koşu bandından birisi dynamic marka olduğu içinde kullanmış birisi olarak yorum yaptım.yani alacaksa oradaki dynamic marka olanı alsın diye.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • 96 kere teşekkür etti
« Yanıtla #18 : Mayıs 16, 2011, 16:34:31 »
murat bey sanırım yanlış anlaşıldım.satıcı değilim.aldığıma pişman olduğum birşeyi satma sebebimi söylemeden asla satmam zaten.yani benim koşu bandı satılık değil.ama tavsiye etmiyorum ben koşu bandı.arkadaşımızın belirttiği 2 koşu bandından birisi dynamic marka olduğu içinde kullanmış birisi olarak yorum yaptım.yani alacaksa oradaki dynamic marka olanı alsın diye.

Hakan bey,
Saka yaptim ama yanlis anlasildim. Kusuruma bakmayin. Acikcasi kullanmadiginiz birseyi evde tutmanin anlami yok. Verin ilan gitsin. Forumda olur, ilan sitelerinde olur. Parayi ekonomiye tekrar kazandirin bence.

Ben evdeki kullanmadigim seyleri hep satiyorum. Yoksa evde oturacak yer kalmiyor. Simdi 2 Dell Axim X51v, bir Sony foto makinasi, bir DVD writer satmam lazim  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • TRAFİĞE SAYGI = İNSANA SAYGI
    • www.mildan.net
  • Model Yılı: '12
  • 45 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mayıs 16, 2011, 16:58:30 »
Öncelikle vakit ayırıp cevap veren herkese çok teşekkür ederim. Dışarda açık havada yapılan yürüyüş yada aktiviteyi tercih ediyorum ama yer ve zaman olarak müsait bir ortam yok. Çünkü eşimin ikizlerle beraber tek bşına  yürüyüşe çıkma şansı yok. Bir doktor arkadaşımla konuştum, eşimin dizlerinde biraz ağrı var koşu bandını önermedi o yüzden vazgeçtik onun yerine yatay bisiklet bakıyoruz. Herkese çok teşekkür ederim. :)
Trafik kuralları ve tabelalar İNSANLAR içindir, HAYVANLAR zaten ne tabeladan anlar ne de kuraldan...