0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
... Veli iilgilenmiyor diye bizde devlette ilgilenmesin mi? Başıdan geçen olay; SBS başvurusu yapmayan çocukların velilerinı tek tek aradık. Aramamızda lazım. Hasta olanı babası bişey olmaz dese bile bizler hastaneye götürdük. İstiklal Marşına gidiyorum sonra görüşürüz
Tamam da Ibrahim Bey, devlet ben bu filtreyi istemiyorum diye bir secenek sunuyor mu? Sunmuyor. Devlet nerede durmasi gerekecegini bilmeli. Cinsellik tabu oldugu icin onun arkasina siginilarak sansür getirmeye ugrasiyorlar. Arkasindaki sebep ise su an diger orta dogu ülkelerindeki protestolarin Türkiye'de de olmasindan korkmalari. O protestolarin hepsi internet üstünden koordine edilmis durumda.
Az önce bir tv kanalında Hüseyin Çelik bazı paketlerin olacağını ve isteyenin sahip olacağını söyledi yani isteyen internet kullanıcısının bu paketi alacağını ve ayriyeten bu kanunun 3 ay öncesinden kuruldan geçtiği bilgisini verdi burdaki amacın anne babaların çocuklarının yasak sitelere girmelerini engellemek, birde bi tablo yayınlanıyo konuyla ilgisini anlamadım?