Gönderen Konu: İnternetin ölüm tarihi 22 Ağustos  (Okunma sayısı 9467 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
Ynt: İnternetin ölüm tarihi 22 Ağustos
« Yanıtla #40 : Mayıs 04, 2011, 23:17:20 »
Bu milletin ahlak değerleri uçkurunun durumu ile doğru orantılıdır.Ahlak bacak arasında değildir.İnsanların hakkını gasp edip,doğmamış yavruların hakkını yiyen,insanları bir torba kömüre,bir kuru makarnaya muhtaç edenler asıl ahlaksızlardır.Ama maalesef ülkenin bu saf insanları dini her şekilli ile kendine uyarlayan ve kendini her fırsatta sömüren bu insanları göremiyor.Yada daha acısı düşünmek bile istemiyorum ama görse bile ses çıkarmıyor.Konu XXX siteler meselesi değildir.Bu uydurulan kılıfın kendisidir.Faşist dönemlerde yakılan kitaplardan hiç bir farkı yoktur zihniyet olarak.Herşey zamana yayılarak sinsi bir biçimde yapılıyor.Ve her nedense tüm bu olaylar dünyada veya Türkiye'de önemli gündem maddeleri varken saman altından su yürütme esasıyla yapılıyor.
  Şimdide kanal meselesi ortalığa atıldı o paraya yüzlerce fabrika açılır binlerce insan doyar.Ama şuan dahi kapatılmış arazilerin bundan üçbeş sene sonra ulaşacağı değeri siz tahmin edin.Söze geldiğinde Haşaaa'' Padişahım çok yaşa''.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 04, 2011, 23:17:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 04, 2011, 23:35:45 »
Bu milletin ahlak değerleri uçkurunun durumu ile doğru orantılıdır.Ahlak bacak arasında değildir.İnsanların hakkını gasp edip,doğmamış yavruların hakkını yiyen,insanları bir torba kömüre,bir kuru makarnaya muhtaç edenler asıl ahlaksızlardır.Ama maalesef ülkenin bu saf insanları dini her şekilli ile kendine uyarlayan ve kendini her fırsatta sömüren bu insanları göremiyor.Yada daha acısı düşünmek bile istemiyorum ama görse bile ses çıkarmıyor.Konu XXX siteler meselesi değildir.Bu uydurulan kılıfın kendisidir.Faşist dönemlerde yakılan kitaplardan hiç bir farkı yoktur zihniyet olarak.Herşey zamana yayılarak sinsi bir biçimde yapılıyor.Ve her nedense tüm bu olaylar dünyada veya Türkiye'de önemli gündem maddeleri varken saman altından su yürütme esasıyla yapılıyor.
  Şimdide kanal meselesi ortalığa atıldı o paraya yüzlerce fabrika açılır binlerce insan doyar.Ama şuan dahi kapatılmış arazilerin bundan üçbeş sene sonra ulaşacağı değeri siz tahmin edin.Söze geldiğinde Haşaaa'' Padişahım çok yaşa''.

+1
Hemen aşağıdada aynı resmi paylaşmıştım tekrar paylaşayım bu alıntının altına cuk oturdu ;)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 26 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mayıs 04, 2011, 23:43:14 »
Birde milli gelir 10000 dolar olmuş.Vay vay vayy.Onun için millet bir torba nohut,iki paket makarnaya hasret.Güneş balçıkla sıvanmaz arkadaşlar.Son sekiz senedir kimlerin cebinin dolduğu gayet açık meydanda.Son model ciplerle gezen sözüm ona müslüman arkadaşların benzin fiyatlarından şikayetçi olduğunu sanmıyorum.Keza kaçak villalarda boğaza nazır bir şekilde gezinen takunyalıların da.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #43 : Mayıs 05, 2011, 00:35:43 »
açılan ilgili konuda paylaşımda yorumda yapmayalım hiçbirşekilde onu anladım herşey süt liman.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #44 : Mayıs 05, 2011, 01:19:49 »
şahsen ülkenin matematik konumu olarak en ballı değil en belalı yerlerinden biriyiz. Hayatta en kötü şey iki arada kalmaktır. Türkiye bugün ne bir doğu ülkesi ne de bir batı ülkesidir. Yaşadığımız çoğu sıkıntıda bundan kaynaklanmaktadır. Türkiye bugün hem ABD'yi hemde komşularını memnun etmek zorunda kalmıştır(bkz:libya olaylarının ilk günleri).

Dünya kaynakları olaraksa tüm dünyayı kapsayan bir hareket başlamaz ise -ki başlıyacağına ihtimal vermiyorum- kadere razı olmak zorunda kalıcaz ve doğal selleksiyon başlıyacak. zayıflar ölecek güçlüler yaşayacak. buda doğa ananın ve Allahın bize cezası olacak.

-----------kişisel fikrim----------
ayrıca 1 sene önce 2.5 ay Amerikada kalmış biri olarak gerekirse bizde emperyalist bizde sömürgeci olalım... Yurtdışındaki hayat standartlarını gördükten sonra insan kimliğini taşıdığı ülkeyi yöneten iktidarlar tarafından ne kadar sevildiğini daha iyi anlıyor.
----------kişisel fikrim-------------
93AE101(sw) 89100km =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mayıs 05, 2011, 02:03:28 »
Bu mesaja mahkeme kararıyla erişim engellenmekle kalınmamış, komple site kapanmıştır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Mayıs 05, 2011, 08:20:08 »
açılan ilgili konuda paylaşımda yorumda yapmayalım hiçbirşekilde onu anladım herşey süt liman.

Ozan bey, bu cümleyi Dağhan arkadaşımızın mesajına istinaden mi yazdınız  :) Eğer öyleyse teessüf ederim, çünkü Dağhan arkadaşımızı hiç tanımamışsınız sanırım. Bu konularda bu forumda Dağhan arkadaşımızdan daha duyarlı birisi yoktur, bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Kendisi o mesajı, gerekli tepki gösterilmediği takdirde çok yakın bir gelecekte kaçınılmaz olarak varacağımız noktayı yüzümüze çarpmak adına yazmıştır.

Bu kadar saçma sapan akıl sır ermeyen bir şey olurmu. Yazık ileriye götürceklerine hep geriye götürüyorlar. İnterneti nasıl yasaklarız bunun peşine düşceklerine uğraşabilecekleri yüzlerce konu var. Gerekçe gördükleri başlıklardan bazıları aşağıdakiler sanırım.

İntihara Yönlendirme, (internet kullanırken nasıl intahar edilebilir böyle bir saçmalık yok)
Çocukların Cinsel İstismarı (Bu fiilen yapılan bişey internetdeyken monitörden el kol uzatılıptamı yapılıyor)
Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanılmasını Kolaylaştırma (Okul köşelerindeki torbacıları toplasınlar önce ondan sonra düşünsünler)
Sağlık için Tehlikeli Madde Temini (internete gerek yok sağlığımız için kullandığımız herşey tehlikeli madde zaten)
Müstehcenlik, ( Kapalı kutu bir kadının mini etek giymeside müstehcenlik sayılabilir asıl insanın nasıl baktığı önemlidir)
Fuhuş (Bilgisayarıyla cinsel munasebeti olan kaç kişi var :D )
Kumar Oynanması için Yer ve İmkân Sağlama, (El altından heryerde oynanıyor o zaman kahvehanelerdeki tombalayı yasaklayın en başta)

Bu yazdıklarımdan sonra beni yadırgayanlar olabilir herkezin düşüncesine saygım var benim düşüncelerime de umarım saygı duyulur ve yönetim tarafından değiştirilme yapılmaz.

Ramazan yazdıkları neden yadırgayalım ki, gayet objektif yazmışsın. Mesela müstehcenlik maddesi. O kadar açık uçlu bir kavram ki, nerede başlayıp nerede biteceğine kim nasıl karar verecek. Yarın bir gün, sırf mini etekli bir kadın fotoğrafı nedeniyle bir sitenin kapatılmayacağını kim garanti edebilir. Üstelik bu maddelerin içerisine ileride "kamu düzenini bozmak" gibi yine muğlak ve kanun uygulayıcılara geniş bir inisiyatif alanı bırakan bir madde eklenmeyeceğini kim garanti edebilir. Maalesef ülkemizde iktidarlar işlerine gelen yasakları (seçim barajı, siyasi partiler yasası gibi) ya da vergileri (deprem nedeniyle çıkan özel iletişim vergisi gibi) kaldırmakta son derece isteksiz davrandıkları için bu yasaklar daha sonraki iktidarlar tarafından da demoklesin kılıcı gibi üzerimizde sallandırılmayacak mıdır? Bu nedenle ben siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin bu taslağa tepki göstermesini istiyorum çünkü bu özgürlükler her zaman hepimize lazım olacaktır. Bu konu altında iktidara gösterilen tepki konunun özünü kaçırmamıza neden olmamalıdır , ben eminim ki başka bir parti iktidarda olsa ve bu taslak gündeme gelse hepimiz yine aynı tepkileri verecektik.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mayıs 05, 2011, 08:48:28 »
yoksa sen yapmicak mısın? :o Yumurtalar benden bak...

Rezalet,

TİB ve BTK kısaltmalarını duyunca artık kusasım geliyor. Bu kurumların acilen kapatılması lazım.

Yandaşıma makam mevki lazım kurumları...:(
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mayıs 05, 2011, 08:52:25 »
Bu konu fazla sert olmuş :(  yorum yapmak olmaz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Mayıs 05, 2011, 10:53:04 »
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Mayıs 05, 2011, 12:07:13 »
Tükay   yürüyüş daveti temmuz 2010 tarihli  orada gözümden kaçan bir ayrıntı mı var ?
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #51 : Mayıs 05, 2011, 12:24:41 »
Tükay   yürüyüş daveti temmuz 2010 tarihli  orada gözümden kaçan bir ayrıntı mı var ?
oyy ben ona dikkat etmemiştim.. facebook gruplarında da yürüyüş oldu vs gibi bir şey görmedim, hatta millet hala yorum yapıyor her gün.. 2010 olduğunu görmemiştim
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Mayıs 05, 2011, 12:26:41 »
Türkay'ın alıntıladığı eylem 2008'den sonra bardağın yavaş yavaş dolmaya başladığı döneme denk geliyor. Son gelişmeler ise bardağı taşıran damla oldu. Bu kadar çok tepki toplamasının nedeni de bu zaten.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Mayıs 05, 2011, 13:57:12 »
Az önce ntvde bilgi üni hocalarından konuyla ilgili tartırmalar vardı ve gerek halk gerekse akademik cevre bundan oldukça rahatsız.Yönetim ise konun çok abartıldığını ve standart paketin öyle sanıldığı gibikısıtlama içerediğini beyan etti.Gerçi henüz yasa çıkmadı....Beklemeyip görmeleyelim inşaalah :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Volkswagen.Aus liebe zum automobil
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #54 : Mayıs 05, 2011, 14:46:03 »
arkadaslar eylem falan olucakmi ?
Lord of the Passat :)
1999 Passat 1.8 20v Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • 17 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Mayıs 05, 2011, 16:14:21 »
Arkadaşlar, size o kadar söyledim çentleşirken dikkatli olun diye, sizin çarpık çentleşmeleriniz yüzünden internetimiz kapanacak yakında :) Şaka bir yana Hoca'yı yakınen takip ederim ama bu konuşmasını kaçırmışım, emir 2 hafta önce okyanus ötesinden gelmiş zaten, biz boşuna tartışıyoruz burada :)

25.04.2011 Gülen'in internet filtresi konuşması

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Mayıs 05, 2011, 16:42:41 »
:) içimden hocayla çentleşmek geçiyor.....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #57 : Mayıs 05, 2011, 16:46:13 »
çok bağışla hande ablam, gayrimeşru çentleşme ama.. kızar sonra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Mayıs 05, 2011, 16:52:19 »

Ne borca girmis milletim yahu. Ayvayi yemisiz, haberimiz yok.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Mayıs 05, 2011, 16:53:57 »
:)))))))))))))))))