0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu milletin ahlak değerleri uçkurunun durumu ile doğru orantılıdır.Ahlak bacak arasında değildir.İnsanların hakkını gasp edip,doğmamış yavruların hakkını yiyen,insanları bir torba kömüre,bir kuru makarnaya muhtaç edenler asıl ahlaksızlardır.Ama maalesef ülkenin bu saf insanları dini her şekilli ile kendine uyarlayan ve kendini her fırsatta sömüren bu insanları göremiyor.Yada daha acısı düşünmek bile istemiyorum ama görse bile ses çıkarmıyor.Konu XXX siteler meselesi değildir.Bu uydurulan kılıfın kendisidir.Faşist dönemlerde yakılan kitaplardan hiç bir farkı yoktur zihniyet olarak.Herşey zamana yayılarak sinsi bir biçimde yapılıyor.Ve her nedense tüm bu olaylar dünyada veya Türkiye'de önemli gündem maddeleri varken saman altından su yürütme esasıyla yapılıyor. Şimdide kanal meselesi ortalığa atıldı o paraya yüzlerce fabrika açılır binlerce insan doyar.Ama şuan dahi kapatılmış arazilerin bundan üçbeş sene sonra ulaşacağı değeri siz tahmin edin.Söze geldiğinde Haşaaa'' Padişahım çok yaşa''.
açılan ilgili konuda paylaşımda yorumda yapmayalım hiçbirşekilde onu anladım herşey süt liman.
Bu kadar saçma sapan akıl sır ermeyen bir şey olurmu. Yazık ileriye götürceklerine hep geriye götürüyorlar. İnterneti nasıl yasaklarız bunun peşine düşceklerine uğraşabilecekleri yüzlerce konu var. Gerekçe gördükleri başlıklardan bazıları aşağıdakiler sanırım.İntihara Yönlendirme, (internet kullanırken nasıl intahar edilebilir böyle bir saçmalık yok)Çocukların Cinsel İstismarı (Bu fiilen yapılan bişey internetdeyken monitörden el kol uzatılıptamı yapılıyor)Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanılmasını Kolaylaştırma (Okul köşelerindeki torbacıları toplasınlar önce ondan sonra düşünsünler)Sağlık için Tehlikeli Madde Temini (internete gerek yok sağlığımız için kullandığımız herşey tehlikeli madde zaten)Müstehcenlik, ( Kapalı kutu bir kadının mini etek giymeside müstehcenlik sayılabilir asıl insanın nasıl baktığı önemlidir)Fuhuş (Bilgisayarıyla cinsel munasebeti olan kaç kişi var )Kumar Oynanması için Yer ve İmkân Sağlama, (El altından heryerde oynanıyor o zaman kahvehanelerdeki tombalayı yasaklayın en başta)Bu yazdıklarımdan sonra beni yadırgayanlar olabilir herkezin düşüncesine saygım var benim düşüncelerime de umarım saygı duyulur ve yönetim tarafından değiştirilme yapılmaz.
yoksa sen yapmicak mısın? Yumurtalar benden bak...Rezalet,TİB ve BTK kısaltmalarını duyunca artık kusasım geliyor. Bu kurumların acilen kapatılması lazım.
Tükay yürüyüş daveti temmuz 2010 tarihli orada gözümden kaçan bir ayrıntı mı var ?
içimden hocayla çentleşmek geçiyor.....