0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaan bey ayrıca ses konusunda yazmayı unutmuşum. Emin olun tık yok.
Kaan bey eğer henüz karar verip de taktırmadıysanız bence servise o kadar para vermeye gerek yok. Bende de 2011 Corolla var ben de oto aksesuarcıdan takmatik perde aldım yanlara orjinal perde gibi aynı ebatta perde aldım toplam 80 TL. serviste siz işçilik dahil en az 250 TL vereceksiniz emin olun aradaki farka benzin yada mazot alırsınız. Bence aksesuarda orjinale gerek yok. Değerlendirme sizin iyi günler.
Yıldıray bey ben İzmir'li olduğum için profilimde yaşadığım yer izmir gözüküyor. Fakat işim gereği yaklaşık olarak 14 yıldır İzmir'den uzaktayım. Sadece izinlerde gelip gidiyorum. Eğer siz İzmir'e gidecekseniz size 1.'inci ve 3'üncü sanayideki aksesuarcıları öneririm. hatırladığım kadarı ile eğer kapanmadıysa 3'üncü sanayide 1001 oto aksesuar vardı orada eminim bulabilirsiniz. Yan perdeler için aklınızda bulunsun vantuzlu almayın. Klipsli olan modeller var cam ile kapı arasına klips sıkıştırılarak monte ediliyor. Camı açıp kapamaya engel olmuyor yani. Arka cam için olan ise oda sıkıştırılarak takılan bir aparat sayesinde tutturuluyor. Benim aldıklarımın tek tek fiyatını vereyim. yanların tanesi 25 TL. Arka 30 TL toplam 80 TL işçilik falan vermedim. Hadi serviste işçilik vermeyin de göreyim ,))
Abdurahman bey çekerim tabi ki ama sizin için geç olmazsa aracımı iş seyehati nedeni ile abim aldı. Yaklaşık olarak 20 gün kadar yok. Beklerseniz çekerim.