Gönderen Konu: 2011 corolla arka ve yan cam perdeleri  (Okunma sayısı 9410 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 corolla comfort extra
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
2011 corolla arka ve yan cam perdeleri
« : Mayıs 03, 2011, 12:20:37 »
2011 corolla orjinal arka ve yan cam perdelerini kullanan varsa yorum yapabilir mi acaba? Yerine tam oturuyor mu, ses yapıyor mu, güneşi iyi kesiyor mu vs. Yani kısaca almaya değer mi? Bebek olduğu için yazın çok işe yarar gibi görünüyor.

Toyota Club Türkiye

2011 corolla arka ve yan cam perdeleri
« : Mayıs 03, 2011, 12:20:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 corolla arka ve yan cam perdeleri
« Yanıtla #1 : Mayıs 03, 2011, 12:30:20 »
ben camlara film çektirdim.Alternatif olarak degerlendir istersen.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 03, 2011, 12:37:28 »
Orjinal ürün kullanmadım ,ama geçenlerde  takmatik perde diye  bir ürün gördüm gayet kullanışlı geldi bana .
isterseniz takmatik perde diye bir taratın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Mayıs 03, 2011, 12:45:36 »
Film kaplama ışığı yeterli seviyede kesiyor mu? Muayenede sorun çıkartmayacak düzeyde olanlar ışığı yeteri kadar kesmez gibi görünüyor. Aslında araç siyah olduğu için film kaplama güzelde durabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 03, 2011, 13:13:57 »
film kaplama muayenede hafif kusur ile geçiyor.Estetik açıdan hoş olur ancak ışık kesme oranına gelince ;şayet koyu renk ve kaliteli ise evet yeterince keser ancak açık renk olursa cevap hayır a döner.Perdeye sıcak bakma ma sebebim araçta çok fazla oynak parça sevmiyorum
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Dostluk
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mayıs 03, 2011, 13:19:37 »
Ben servisten arka cam perdesi aldım cama tam oturuyor,ses yapmıyor ve güneşi gayet güzel engelliyor.Fiatı 180 TL idi.(1 ay önce).Tavsiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Mayıs 03, 2011, 13:27:10 »
Evet bende ses yapar, yerinden sürekli düşer diye emin olamıyorum, o yüzden de orjinali daha düzgün olur diye düşünüyorum. Serviste filmde yapıyorlar. En iyisi gidip ikisini de görüp ona göre karar vermek ozaman.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 04, 2011, 13:03:05 »
Kaan bey eğer henüz karar verip de taktırmadıysanız bence servise o kadar para vermeye gerek yok. Bende de 2011 Corolla var ben de oto aksesuarcıdan takmatik perde aldım yanlara orjinal perde gibi aynı ebatta perde aldım toplam 80 TL. serviste siz işçilik dahil en az 250 TL vereceksiniz emin olun aradaki farka benzin yada mazot alırsınız. Bence aksesuarda orjinale gerek yok. Değerlendirme sizin iyi günler.
Toyota Corolla 1,6 Comfort Extra Benzin+LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mayıs 04, 2011, 13:04:54 »
Kaan bey ayrıca ses konusunda yazmayı unutmuşum. Emin olun tık yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 04, 2011, 13:10:55 »
Kaan bey ayrıca ses konusunda yazmayı unutmuşum. Emin olun tık yok.

bizim için foto çekermisin???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 Corolla comfort extra, AT, CC, AJ
  • 59 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mayıs 04, 2011, 13:46:53 »
Kaan bey eğer henüz karar verip de taktırmadıysanız bence servise o kadar para vermeye gerek yok. Bende de 2011 Corolla var ben de oto aksesuarcıdan takmatik perde aldım yanlara orjinal perde gibi aynı ebatta perde aldım toplam 80 TL. serviste siz işçilik dahil en az 250 TL vereceksiniz emin olun aradaki farka benzin yada mazot alırsınız. Bence aksesuarda orjinale gerek yok. Değerlendirme sizin iyi günler.

Aynı fikirdeyim. Orjinal arka ve yan cam perdeleri için servis 360 tl fiyat verdi. Siz herhalde hem arkaya hemde yanlara aldınız.  Bulunduğum yerde sizin aldığınız perdelerden bulamam ancak temmuz başında izmire gelince alabilirim. Ancak bizlere nereden aldığınızı söylerseniz çok yardımınız olur. Şimdiden teşekkürler.
ytahtaci

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Mayıs 04, 2011, 15:11:25 »
Yıldıray bey ben de şu an işim gereği İzmir'de değilim. Ben bu bahsettiğim perdeleri (arka ve yan perdeler) Batman'dan aldım. Tek bir delik bile açılmadan takıldı. Gerçi Batman çoğu batı ilimizden gelişmiş bir şehir aradığınız her şeyi bulabiliyorsunuz. Size şöyle söyleyeyim benim aldığım yer Japon arabaların yedek parçalarını ve aksesuarlarını satan bir yerdi. Satılan malzemelerin %70'i orjinal değil tabi ki. Ben dediğim gibi aksesuarda orjinalden yana değilim. İlk heves Orjinal bagaj havuzu aldım fiyatından dolayı çok pişmanım  servisten 85'e almıştım bahsettiğim yerde 40 TL. Sizde buna benzer yerler çok rahatlıkla bulabilirsiniz. Eminim Zonguldak merkezinde de vardır. İyi günler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mayıs 04, 2011, 15:18:19 »
Abdurahman bey çekerim tabi ki ama sizin için geç olmazsa aracımı iş seyehati nedeni ile abim aldı. Yaklaşık olarak 20 gün kadar yok. Beklerseniz çekerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 04, 2011, 15:28:31 »
Yıldıray bey ben İzmir'li olduğum için profilimde yaşadığım yer izmir gözüküyor. Fakat işim gereği yaklaşık olarak 14 yıldır İzmir'den uzaktayım. Sadece izinlerde gelip  gidiyorum. Eğer siz İzmir'e gidecekseniz size 1.'inci ve 3'üncü sanayideki aksesuarcıları öneririm. hatırladığım kadarı ile eğer kapanmadıysa 3'üncü sanayide 1001 oto aksesuar vardı orada eminim bulabilirsiniz. Yan perdeler için aklınızda bulunsun vantuzlu almayın. Klipsli olan modeller var cam ile kapı arasına klips sıkıştırılarak monte ediliyor. Camı açıp kapamaya engel olmuyor yani. Arka cam için olan ise oda sıkıştırılarak takılan bir aparat sayesinde tutturuluyor. Benim aldıklarımın tek tek fiyatını vereyim. yanların tanesi 25 TL. Arka 30 TL toplam 80 TL işçilik falan vermedim. Hadi serviste işçilik vermeyin de göreyim ,))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 Corolla comfort extra, AT, CC, AJ
  • 59 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Mayıs 04, 2011, 16:03:42 »
Yıldıray bey ben İzmir'li olduğum için profilimde yaşadığım yer izmir gözüküyor. Fakat işim gereği yaklaşık olarak 14 yıldır İzmir'den uzaktayım. Sadece izinlerde gelip  gidiyorum. Eğer siz İzmir'e gidecekseniz size 1.'inci ve 3'üncü sanayideki aksesuarcıları öneririm. hatırladığım kadarı ile eğer kapanmadıysa 3'üncü sanayide 1001 oto aksesuar vardı orada eminim bulabilirsiniz. Yan perdeler için aklınızda bulunsun vantuzlu almayın. Klipsli olan modeller var cam ile kapı arasına klips sıkıştırılarak monte ediliyor. Camı açıp kapamaya engel olmuyor yani. Arka cam için olan ise oda sıkıştırılarak takılan bir aparat sayesinde tutturuluyor. Benim aldıklarımın tek tek fiyatını vereyim. yanların tanesi 25 TL. Arka 30 TL toplam 80 TL işçilik falan vermedim. Hadi serviste işçilik vermeyin de göreyim ,))

bilgi ve öneriler için teşekkür ederim. kdz. ereğlide bir ararım olmassa izmirde 3. sanayiden bulurum.
ytahtaci

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mayıs 04, 2011, 19:04:53 »
Abdurahman bey çekerim tabi ki ama sizin için geç olmazsa aracımı iş seyehati nedeni ile abim aldı. Yaklaşık olarak 20 gün kadar yok. Beklerseniz çekerim.

teşekkürederim:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
« Yanıtla #16 : Mayıs 04, 2011, 19:23:52 »
perde yerıne arkalarda koyu sıyah onlerde normalsıyah fılm hem muaynede hafıf kusurla gecıyor hem esnetık acısından arabanın olmazsa olmazı hemde gunes ısıgını keser

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #17 : Mayıs 05, 2011, 12:24:49 »
Bahsedilen rakamlar gerçekten çok fazla perde için. Sonuçta sadece yazın kullanılacak bir aksesuar perde. Ses ve montajda da sorun çıkarmıyorsa bu durumda ben takmatik yan sanayi perdeler ile film arasında bir seçim yapayım. Film fiyatları hakkında bilginiz varmı peki? Tüm camlar için 300tl gibi rakamlar gördüm bazı forumlarda. Ben sadece arka yan ve arka cama düşünüyorum. fiyat bilgisi olan var mı acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 125000
  • Model Yılı: '14
  • 3 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mayıs 05, 2011, 12:34:44 »
Arkadaş'ın Renault Megane'nın sağ arka kapı perdesi arızalandı.Arkadaş 30-40 TL ise alırım 50 TL ise almam dedi. Aksaray'da parçacılara sorduk. Bulamayınca serviste 453 TL dediler. Kapı perdesi kapının içine girip çıkıyor. Arkadaş ta kötü oldu. Sonra bir yere eski perdeyi yaptırdı. :blink: :blink:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mayıs 05, 2011, 12:39:48 »
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...