Gönderen Konu: 2011 corolla arka ve yan cam perdeleri  (Okunma sayısı 9409 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 corolla arka ve yan cam perdeleri
« Yanıtla #20 : Mayıs 05, 2011, 13:16:03 »

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 05, 2011, 13:16:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 05, 2011, 15:12:15 »
tülü yapışkanlı kısımları kaliteli gerçi izmirin sıcağında ne olur bilmem camın açılıp kapanmasına engel olmuyor
arka cama konan parça çok büyük olduğundan accık potluk yaptı ama arabanın içini ve arka koltukta oturan bıdıklarımı güneşten korudu vantuzlu çek çek perdeden çok daha iyi
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 05, 2011, 18:47:33 »
tülü yapışkanlı kısımları kaliteli gerçi izmirin sıcağında ne olur bilmem camın açılıp kapanmasına engel olmuyor
arka cama konan parça çok büyük olduğundan accık potluk yaptı ama arabanın içini ve arka koltukta oturan bıdıklarımı güneşten korudu vantuzlu çek çek perdeden çok daha iyi

teşekkürederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mayıs 05, 2011, 22:03:25 »
Kaan bey arka cama kesinlikle film çektirmenizi önermiyorum. Çünkü arka cam rezistanslarına zarar veriyor ve çalışmıyor. Filmi tekrar çıkartmak istediğinzde ise rezistanslar söküldüğü için ayrı bir masraf çıkarıyor. Perde yeterli diye düşünüyorum. Birde filmler ne kadar da kaliteli olursa olsun belli bir süre sonra camın açma kapamasından, güneş ışığından, yıkamadan, vs vs etkenlerden dolayı deforme oluyor ve pek hoş gözükmüyor. Eğer illede film çektirmek istiyorsanız arka cam hariç yan camlara çektirin ve güvenli film olmasına dikkat edin (güvenli filmler kırılma anında veya kapkaçcılar, toplumsal olaylar vs gibi etkenlerden dolayı kırıldığında camın tuz buz haline gelmesini önleyerek aracın içindekilere zarar vermiyor.) Arkadaşım 4 yan camlara taktırdı ve 90 TL. arka cam ile birlikte olsaydı 140 TL olacaktı. Ama ben arka cama yukarıda bahsettiğim nedenden dolayı taktırmasına izin vermedim. Lütfen iyi düşünün doğru karar verin. iyi günler.
Toyota Corolla 1,6 Comfort Extra Benzin+LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mayıs 05, 2011, 22:11:38 »
Ahmet Balbay bey bildiğim kadarı ile meganların bazı modellerinde perdeler orjinalinde var fakat ebatları çok küçük ama kullanışlı. Dediğiniz gibi kapıların içine giriyor. Bu tür perdelerin yan sanayileri maalesef aracın orjinalinde olduğu için pek uyum sağlamayabiliyor. Ankara yıldız taraflarında kaza yapmış araçların çıkma parçalarını satan büyük bir yer var. Burda ne istiyorsanız bulabilirsiniz. Benim arkadaşım da opel astra vardı, şöfor koltuğunu vectra koltuğu ile değiştirti. çok küçük bir aparatla uyum sağlattılar bahsettiğim yerde. Bende yolum düşerse oradan çelik jant almayı düşünüyorum. Ankaralı arkadaşlar varsa yer konusunda hatam varsa düzeltsinler yanlış bilgi vermek istemiyorum yıldız taraflarında olması lazım diye hatırlıyorum.
Toyota Corolla 1,6 Comfort Extra Benzin+LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 corolla comfort extra
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #25 : Mayıs 06, 2011, 13:24:48 »
arka cama kesinlikle film çektirmenizi önermiyorum. Çünkü arka cam rezistanslarına zarar veriyor ve çalışmıyor. Filmi tekrar çıkartmak istediğinizde ise rezistanslar söküldüğü için ayrı bir masraf çıkarıyor.

Uyarınız için teşekkürler. Böyle bir sıkıntı yaratıyorsa film yaptırmamak lazım. Bu durumda en mantıklısı kaliteli bir yan sanayi perde seti almak gibi görünüyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Comfort Extra
  • Kan Grubu: 0+
  • 18 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 01, 2011, 12:14:53 »
Perde konusunu bende araştırmaktayım.Perde ile film arasında gidip geldim.Arka cam rezitansına zarar gelebileceği ve polisle caza yazdı, yazmadı sitresiyle uğraşmamak için filmden vazgeçtim.Takmatik perdeyi araştırmaktayım.Hepsiburada'da 125 TL izmir'de bir yerde 100'e yaparız dediler.Fiyatı biraz daha aşağı çekebilirsem izmir'den almayı düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 11 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 19, 2011, 17:52:30 »
110 tl ye mal oldu kargoyla kesinlikle  perde cok kullanıslı kaliteli ve pratik .cam filmi tarih olsun.bir eksigi on camlara perde yok :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 11 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Haziran 30, 2011, 21:25:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Haziran 30, 2011, 21:50:24 »
Ahmet Balbay bey bildiğim kadarı ile meganların bazı modellerinde perdeler orjinalinde var fakat ebatları çok küçük ama kullanışlı. Dediğiniz gibi kapıların içine giriyor. Bu tür perdelerin yan sanayileri maalesef aracın orjinalinde olduğu için pek uyum sağlamayabiliyor. Ankara yıldız taraflarında kaza yapmış araçların çıkma parçalarını satan büyük bir yer var. Burda ne istiyorsanız bulabilirsiniz. Benim arkadaşım da opel astra vardı, şöfor koltuğunu vectra koltuğu ile değiştirti. çok küçük bir aparatla uyum sağlattılar bahsettiğim yerde. Bende yolum düşerse oradan çelik jant almayı düşünüyorum. Ankaralı arkadaşlar varsa yer konusunda hatam varsa düzeltsinler yanlış bilgi vermek istemiyorum yıldız taraflarında olması lazım diye hatırlıyorum.

Yıldız sanayideki hurdacılardan bahsediyorsunuz. Ayrıca İvedik sanayinin arkasında Macunköy hurdacılar sitesi var. Orada da bulabilirsiniz.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,