0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
http://www.hepsiburada.com/Liste/bod-toyota-corolla-2009-sedan-perde/ProductDetails.aspx?productId=otbod2884&categoryId=20037100aldım, memnunum bilginize özellikle arka yan camlarda güneşi bayağı kesiyor
tülü yapışkanlı kısımları kaliteli gerçi izmirin sıcağında ne olur bilmem camın açılıp kapanmasına engel olmuyorarka cama konan parça çok büyük olduğundan accık potluk yaptı ama arabanın içini ve arka koltukta oturan bıdıklarımı güneşten korudu vantuzlu çek çek perdeden çok daha iyi
arka cama kesinlikle film çektirmenizi önermiyorum. Çünkü arka cam rezistanslarına zarar veriyor ve çalışmıyor. Filmi tekrar çıkartmak istediğinizde ise rezistanslar söküldüğü için ayrı bir masraf çıkarıyor.
Ahmet Balbay bey bildiğim kadarı ile meganların bazı modellerinde perdeler orjinalinde var fakat ebatları çok küçük ama kullanışlı. Dediğiniz gibi kapıların içine giriyor. Bu tür perdelerin yan sanayileri maalesef aracın orjinalinde olduğu için pek uyum sağlamayabiliyor. Ankara yıldız taraflarında kaza yapmış araçların çıkma parçalarını satan büyük bir yer var. Burda ne istiyorsanız bulabilirsiniz. Benim arkadaşım da opel astra vardı, şöfor koltuğunu vectra koltuğu ile değiştirti. çok küçük bir aparatla uyum sağlattılar bahsettiğim yerde. Bende yolum düşerse oradan çelik jant almayı düşünüyorum. Ankaralı arkadaşlar varsa yer konusunda hatam varsa düzeltsinler yanlış bilgi vermek istemiyorum yıldız taraflarında olması lazım diye hatırlıyorum.