0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
full şehir içinde ortalama hızınız birazzz ! fazla değil mi? full şehir içinde ortalama hız 25 bi bile geçmez.siz çevre yolunda fazla takıldınız heralde. tüketim ne olursa olsun iyi ama full şehir içinde ortalma hızınızın daha düşük olmasını beklerdim. bu arada benim benzinli yarisin ortalaması şu an 5.4 şehir içi dışı karışık..
C4 biliyorsunuz Ford Focus motoru kullanıyor. Focuslarında yakışı C4 e yakın olması lazım. corolladan 22 bg daha güçlü arabalar, tabi bu avantajı yoldada hissettirir.
Patron, tüketim gerçekten çok iyi ama Yusuf arkadaşımızında belirttiği gibi ortalama hızın da şehiriçi için oldukça iyi sayılır. Bak sana çok taze bir örnek vereyim. Perşembe sabahı depoyu fulledim. Her benzin alışımda yol bilgisayarı rakamlarını not eder ve sıfırlarım. Ortalama rakamlar şu şekildeydi. Ortalama hız 25 km/saat, ortalama tüketim 6,5 lt/100 km. Üstelik arabayı 100 km kadar kardeşim kullanmıştı, sağolsun kendisi hep dip gaz kullanır yoksa araba sürekli bende olsaydı tüketim daha da düşük olurdu. Bu sabah itibari ile 45 km. yol kattikten sonra rakamlar şu şekilde: ortalam tüketim 6.0 lt/100 km, ortalama hız 25 km/saat
C4 auristeb büyük , kıyaslanmamalı bence, ekonomide şu an hybrit bile eline su dökemez C4 ün
Yok abi yanlışınız var, alakası yok Ford grubuyla...Peugeot-Citroen grubunun motorlar aynı. Zaten Ford motoru kullansaydı deli gibi yakardı:))))))))))))))
Umut kardeşim,citron-peugeot gurubu,volvo ve ford dizellerde aynı motoru kullanıyor.volvo S40 ta tamamen focus alt yapısını kullanıyor. bunun sağlamasını yapmak için sahibinden com a gir, bu arabaların silindir hacmine bak aynı cm3 olması lazım. opel ve fiat da aynı dizel motoru kullanıyor.astra 1.3 ve fiat 1.3 multijet aynı motordur.