0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız ,ben her yakıt alışımda pompacının başında dururum ve bakarım özellikle ( euro dizel mi ?) diye sorarım
Geçmiş olsun Özcan.
Geçmiş olsun Özcan abi
Çok geçmiş olsun abi ya. Bu masrafları söyledin ya benzinliğe girerken çok daha dikkatli olacağım
Büyük geçmiş olsun herkesin başına gelebilir.ucuz atlatılmış neyse ki.
büyük geçmiş olsun okuyunca içim cız etti inanaın çok üzüldüm:((( eğer ist de yaşıyorsanız size göztepde ERYA otomotivi tavsiye ederim dha önceki aracım seat olduğundan biliyoprum kadir usta var orda çok ama çok iyi bir ustadır üstelik seatclup üylerine ciddi indirimler yapıyorlar.bilginize.
bu pazar da aynı olay bir arkadaşımın başına geldi, depo kapağındaki koskoca benzin yazısını görmeyip mazotu doldurmuş arabaya, hiç çalıştırmadan farkına varmışlar neyseki, hemen çekiciyle götürülüp depo temizlendi...
Seydi bey iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Ankara'da ikamet ediyorum.Tavsiyeniz için teşekkür ederim.VW,Audi,Seat,Porche,Lamborgini'ye kadar sağolsunlar arkamda çok sağlam iki servis var Ankara'da.Doğuş grubuna bağlı olarak bir tek Skoda'da tanıdığım yok ERYA otomotiv ne tarafta peki? İstanbul olarak aklımda olsun.Orada bir sorun yaşarsak eğer en azından bilgi sahibi olayım...
Geçmiş olsun.
geçmiş olsun abi, ucuz atlatmışsınız.mersin gibi kaçağın cenneti yerlerde benzin alsan bile yine sorun çıkıyor böyle de bir durum var, buna karşı ne yapacağız esas. arkadaşımın arabasına bp den benzin aldım ve araba 1 gün sonra teklemeye başladı. benim de canım sıkılmasın diye bana çok sonra söyledi. yakıta konulan temizleyiciler ile sorunu halletmeye çalışıyor. sorun baya azalmış ama özellikle düşük devirlerde biraz teklemeye devam ediyor araç.
E-5 göztepe köprüsünün orda MEDİCAL PARK hastanesi var onun hemen arkasında e-5 den gebze yönüne giderken yanından geçiyorsunuz hastahenin eryada hemen arkasında.tekrar geçmiş olsun
Özcan bey çok büyük geçmiş olsun, verilmiş sadakanız varmış ucuz atlatmışsınız.. mesajınızı okurken bile benim içim cız etti büyük hasar mı oldu acaba diye.. tekrardan geçmiş olsun, bu hepimizin başına gelebilir, dikkat etmek lazım..