0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir kol ile bu olayi cozemeyecegiz anlasilan diger cozumler ise masrafli oluyor napalim boyle kullanacagiz. Buyuk hayal kirikligina ugradim valla .
Arkadaşlar 2011 Manuel aurisim var acaba Hız sabitleyici (Cruise Control) takıla bılıyormu ?araç confort extra !
Auris 2011 comfort extra benzinli için, hız sabitleyici kolu satın alan var mı? nereden aldınız? ürün kodunu bilen var mı?
linkini verebilirmisiniz
merhaba arkadaşlar. aranızda yeniyim. konuları çokça takip ettim ama kesin bilgi alamadım. 2013 model auris 1.33 life (yeni kasa) araç satın aldım. bu araca hız sabitleyici takılabiliyor mu? Takılabiliyorsa kolu alıp kendimiz takıp kullanabiliyor muyuz. fazladan kablo yazılım vs gerekiyor mu? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Bu işin uzmanı Ahmey Güve bey mesaj atın kesin bilgi alırsınız siz şanslı kişlerden olabilirsiniz sadece kol ile çözülen araçlardan gibi
İlginiz için teşekkür ederim. Ama profili msja kapalı sanırım.
2013 Auris 1.33 life yeni kasa
Merhaba bende de 1.33 auris 2013 var kolu sipariş ettim 120 tl ye umarım bir sorun çıkmaz
Merhabalar;2015 model 1.33 auris'e CC,kolunu alıp monte ederek çalışıyor mu ? Yoksa kablo yazılım gerekiyor mu ? Bilgi verecek arkadaşlara şimdi den teşekkürler...
2012 auris için bu işlemi yaptıran oldu mu acaba?