0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba ahmet acar bey Kaygılar da haklisiniz bende düşün muyor değilim.Fakat int sipariş verilen tüm cc kolları arabada kullandığınız elektronik düğmeler, devrelerinde buÇinilerin ürünlerini kullanıyoruz. Ahmet güvenin 1300 tl ye ap900 ve ap900c getirdiği cihaz da Tayvan da üretiliyor bizzat ureticinin satış danışmanı ile yazistim.anlicaginiz hepsi uzak doğu malesef. Urun yolda . montaj yaptıktan sonra video paylasirim inşallah.
2014 1.6 auris touch model arabama kol aldım. taktırdım. Ama çalışmadı. Direksiyon sargısı eksik dediler. Bu konuyla ilgili tecrübesi olan varsa ve paylaşırsa memnun olurum.
2008 auris m/m blue lara cc uyar mı? forumda bulamadım da? Tam otomatiklere oluyor da.
@Cafer Topçu ÖZ (32474) Müracaat @Ahmet Güve (8047)
Merhaba bende de 1.33 auris 2013 var kolu sipariş ettim 120 tl ye umarım bir sorun çıkmaz
Merhaba 2014 Auris 1,33 life aracıma cruise control kolu siparişi verdim. Ama kolu taktıktan sonra kapağı servisten hangi kod ile temin edeceğiz yardım eder misiniz. Bazı arkadaşlar parça kodunu paylaştık demişler ama ben göremedim.
Merhaba 2014 model 1,33 life aracıma cruise control takmak istiyorum, forumda takılabileceğini okudumancak bu kolların modeli var mı sitelerde genelde "Cruise Control Switch 84632 34011" modeli var.Bu parça acaba aracıma uyarmı?
Merhaba,CC ile ilgili yazıları okudum ve benım aracım 2012 Auris 1.33 Comfort, muhtemelen buna CC takılmıyormuş. Alırken satan arkadaş ısrarla takıldığını belirtmişti bende takıldığını biliyordum ancak hayal kırıklığına uğradım. Sormak istedim uygun olup olmadığını.
Çok pahali yaa.. Yasin Bey araştırdınız mı Aliexpress te falan sistemi alıp kurdurabilir miyiz?