Gönderen Konu: HAVA VE POLEN FİLTRELERİ HAKKINDA..  (Okunma sayısı 17325 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
HAVA VE POLEN FİLTRELERİ HAKKINDA..
« : Nisan 20, 2011, 20:10:16 »
merhabalar..polen filtreleri ilgili sorunları araştırırken bu siteye bu akşam üye oldum..polen filtresi ağırlıklı olmak üzere 10 yıldır.polen filtre imalatı yapmaktayız..yaklaşık olarak 135 ürün çeşidimizle müşterilerimize hizmet vermekteyiz.toptan ve perakende olarak uygun fiyata temin edebilirsiniz.ürünleri incelemek için.www.senkronfilter.com adresine girmeniz yeterlidir.tanıştığımıza memnun oldum.herkese hayırlı akşamlar.
Sanayi sektöründeki yılların vermiş olduğu bilgi ve birikimle, Türkiye piyasasında yıllardır eksikliğini hissettiği (Klima) Polen Filtresi imalatına start vermiştir. 2003 Yılında Şevki YILDIRIM başkanlığında kurulan SENKRON FİLTER , kaliteli hizmet anlayışıyla ve yılların vermiş olduğu bilgi birikimle üretimine, hız katarak devam etmektedir.

Toyota Club Türkiye

HAVA VE POLEN FİLTRELERİ HAKKINDA..
« : Nisan 20, 2011, 20:10:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: HAVA VE POLEN FİLTRELERİ HAKKINDA..
« Yanıtla #1 : Nisan 21, 2011, 12:35:39 »
Kabin filtreleri bildiğiniz gibi 2 tür , sadece parçacık tutanlar ve kombine denilen sitede sanırım karbonlu diye geçen kötü koku ve gazları da filtre etmeye yarayan tipler ki bunlar daha pahalı. Sitede bu ayırım yapılmamış , filtrelerin hepsi karbonlu tip mi ?

- Aracım yeni kasa Corolla , filtresi üzerindeki kodu hatırlamıyorum ama bunun filtresinden var mı ve hangi tip?
- Filtre ölçülerini de siteye koysanız yararlı olur kanaatindeyim.
- İstanbul da satış bayi noktalarınız var mı , sitedeki  fiyatlar aşırı artmadan tabii ki.

İyi günler..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 21, 2011, 12:46:49 »
Orjinal filitreden şaşmamak lazım bu yan sanayi adı filtre olan mallardan uzak durun
Bize Her Yer Trabzon

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Nisan 21, 2011, 20:56:16 »
merhabalar.Kaliteli bir polen filtresi değişim zamanı geldiğinde bile OEM NO su görünmelidir.satış bayiimiz yoktur.Toptancılarla çalışmaktayız.Polen filtre ölçüleri birebir orjinalle aynıdır.kullandığımız kağıt hammadde tamamen ALMANYA DA ürettilmektedir.Malesef üzülerek söylüyorumki bazı firmalar hala tela kağıt kullanmaktadır.Buda kanserojen madde içermektedir.Aracınızın bir parçası arıza yaptığında yenisiyle değiştirilebilir ama filtre sağlınıza hitap ettiği için taşıt içersinde soluduğunuz havanın tamamen bakterilerden arınmış olması gerekir.İşte bu bağlamda bizde ürünlerimizde antibakteriyel kağıt kullanmaktayız.Eftalbey öneriniz için teşekkürler.filtrenizin OEM NOSU nu öğrenebilirseniz ve aracınızın markasını tam olarak yazarsanız adresinize 1 adet ücretsiz filtre kargo yaparım. saygılarımla..
Sanayi sektöründeki yılların vermiş olduğu bilgi ve birikimle, Türkiye piyasasında yıllardır eksikliğini hissettiği (Klima) Polen Filtresi imalatına start vermiştir. 2003 Yılında Şevki YILDIRIM başkanlığında kurulan SENKRON FİLTER , kaliteli hizmet anlayışıyla ve yılların vermiş olduğu bilgi birikimle üretimine, hız katarak devam etmektedir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 21, 2011, 22:36:22 »
Sabri Bey , filtre koduna bakarım yarın kısmetse , aslında yükseklik aynı kalmak şartıyla biraz daha büyük filtre bile azıcık kesip biçme işlemiyle uygulanabilir diye düşünürüm ( bu nedenle bir hyundai filtresini de aklıma koymuştum), fiyatı uygun fakat biraz büyük filtre bence alınabilir. Zira servislerde 50TL ye yakın satıyorlar.

Antibakteriyel filtre,  karbonlu (galiba kömür var içinde) filtreden farklı değil mi ? antibakteriyel sanki daha çok ev için galiba. Benim araç 2009 Corolla , filtre de kömürlü/karbonlu galiba yapısına bakmıştım örgülü tip bir yapısı var. . Bu nedenle sizin araç  filtresi sadece kağıt mı yoksa kağıt+kömür mü diye anlamak istedim.

Nazik filtre hediye teklifiniz için teşekkür ederim , kodlar uyarsa bir görmek isterim .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Nisan 22, 2011, 10:01:23 »
MERHABALAR.Öncelikle herkese hayılrlı cumalar dilerim.Eftalbey vermiş olduğunuz araç bilgilerine göre MANNFİLTRE kataloğuna göre filtre ölçüleriniz A(213.0),B(193),H(30) KOD:CU 1919 olarak görünüyor.kullandığımız kağıtlar genelde antibakteriyel.müşterilerimiz şu anda siparişlerini bu antibakteriyel kağıtlardan istediği için bizde ağırlıklı olarak antibakteriyel kağıtlardan üretiyoruz.ürettiğimiz ürünlerden şu ana kadar hiç bir olumsuz eleştiri almadık.kendi markamızın yanı sıra WİNKEL,WUNDER,FUJİ,PROFESSİONAL marka filtrelerinde siparişlerini zaman zaman biz karşılamaktayız.Ürünlerden tam emin olamazsanız MANNFİLTRE kataloğuna internetten  ulaşıp aracınızın filtre çeşitini ve bazılarının montaj şeklini görebilirsiniz.antibakteriyel kağıt tüm bakterileri araç içinde solumanızı engeller..Karbonlu olanlarda bu işlevi görür ama arada fiyat farkı vardır..tam emin olduğumuzda adresi verdiğinizde size 1 adet kargo yapacağım..saygılarımla..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #6 : Nisan 22, 2011, 13:40:11 »
Sabri bey merhaba, Mann filtre kataloğuna göre benim aracıma uygun olan polen filtresi kodu cu 2035. Sitenizdeki iki filtreden benim aracıma hangisi uygundur acaba? Antibakteriyel ve karbon olmak üzere iki filtre tipinden bahsetmişsiniz, sizde hangisi mevcutve hangisi daha iyidir ? Fiyat ve nasıl temin edebileceğim konusunda bilgi verirseniz sevinirim.  Aracım 2003 corolla hatchback 1.6 vvt-i benzinli.
Bir Sus, İki Dinle...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 22, 2011, 22:58:17 »
 :alkis: :alkis: :alkis:

Turkiye'de de oluyormus demek ki... :D
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #8 : Nisan 24, 2011, 00:13:49 »
merhabalar..yaşarbey sizin vermiş olduğunuz koda göre(cu 2035).ürün listemizde olmayan bir filtre çeşidi ama kod numarasına göre üretilebilir.karbon filtreler ve düz antibakteriyel filltreler aynı işlemi görür fakat karbonlu filtreler biraz daha pahalıdır.sizlere yardımcı olmak isterim.www.senkronfilter.com adresimizin iletişim bölümüne fiiltre talebinde bulunmak isteyen arkadaşlar ürünün kod numarasanı ve aracının modelini yazarlarsa yardımcı olmak isterim.Amacımız burdan satış yapmak değil sadece kaliteli bir filtreninde Türkiye de üretildiğini göstermek.Siz kullanıcıların sağlını düşünmek.Filtrelerimiz orjinali kadar sağlıklıdır.Bu yüzden sattığımız ürünlerden yana vicdanımız çok şükür rahat..saygılarımla..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Nisan 24, 2011, 00:18:18 »
Ahmetbey alkışlarınız için teşekkürler.Bu ürünleri Türkiye de üretmek bizim için gurur  verici.şu an hem çin ürünleriyle ve bazı firmaların tela kağıttan ürettiği ürünlerle mücadele ediyoruz.saygılarımla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 24, 2011, 16:00:20 »
Sabri bey,
Honda civic (2008 model) için polen ve hava filitresi de varmı
varsa fiyatlarını öğrenebilirmiyim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Bilgi güçtür...
  • Model Yılı: '12
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 24, 2011, 18:49:18 »
Yerli üreticileri desteklemek lazım, ben yeni değiştim serviste kıytırık bir polen filtresine 55 tl aldılar.
Kanaat en büyük hazinedir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Nisan 25, 2011, 18:38:49 »
Sabri bey de sürekli kod no istiyor; kendsi bulsaya kodlarını

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Nisan 27, 2011, 14:37:44 »
MERHABALAR.Öncelikle herkese hayılrlı cumalar dilerim.Eftalbey vermiş olduğunuz araç bilgilerine göre MANNFİLTRE kataloğuna göre filtre ölçüleriniz A(213.0),B(193),H(30) KOD:CU 1919 olarak görünüyor.....tam emin olduğumuzda adresi verdiğinizde size 1 adet kargo yapacağım..saygılarımla..
Sabri Bey merhaba, aracımdaki filtreye dün baktım , üzerinde detaylı bir kod yazmıyor , belki paketinin üzerinde vardı. Ölçülerini aldım sizin yukarıda verdiğiniz ölçülerle tam tutuyor. Bu durumda filtreyi gönderebilirsiniz. Size özelden mesaj atarım , kargo v.s. bilgileri için , tekrar teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Nisan 28, 2011, 13:39:01 »
ses sada yok, dükkanı kapattı zaar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Nisan 28, 2011, 20:36:25 »
 :lol: :alkis: :lol:
ses sada yok, dükkanı kapattı zaar
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #16 : Nisan 30, 2011, 18:55:54 »
merhabalar..kemalbey dükkanı kapatmadım sadece şehir dışına çıktım.kod numarasını bulmak sorun değil.ama sizin verdiğiniz model honda civic 2008.civic I,civic II,civic III,CİVİC IV,CIVIC V,CIVIC VI,CİVİC VII,CIVIC VIII,bu model arabalardan hangisi sizin araç onu ben bilemem.saygılarımla..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #17 : Nisan 30, 2011, 18:59:20 »
merhabalar..eftalbey kargo ya gerek kalmadı.verdiğiniz adres benim ikamet ettiğim yer zaten.:)...maltepeliyim bende.pazartesi filtre işinizi çözeceğim inşallah..saygılarımla..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Nisan 30, 2011, 23:18:13 »
Anlaşıldı Sabri Bey, görüşmek üzere..İyi akşamlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mayıs 02, 2011, 20:18:46 »
Bu akşam Sabri Bey'le buluştuk, tanıştık biraz sohbet ettik. Filtreyi getirdi , ilk görünüşte zaten bildik karton benzeri bir yapısı olmadığını belli ediyordu filtre. Evde biraz da büyüteçle baktım , doku yapısı benim orjinal filtreye çok benziyor ( geçen yıl fazla kirlenmeden bakmıştım hatırlıyorum). Yarın bir ara takarım artık , biraz da yolda deneriz.  Memnun kalacağımı düşünüyorum , bakacağız artık. Servisten 50 TL ye almaktansa ilk üreticiden toptan almakta yarar var. Üreticiden sonra dışarıda 2-3 el değiştirince fiyatlar anormal hale geliyor. Bunun için şehir bazında insanların biraz organize olmaları gerekiyor , aksi halde ya 45-50TL , ya da kötü filtre...