Gönderen Konu: HAVA VE POLEN FİLTRELERİ HAKKINDA..  (Okunma sayısı 17326 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
Ynt: HAVA VE POLEN FİLTRELERİ HAKKINDA..
« Yanıtla #20 : Mayıs 02, 2011, 22:27:20 »
Eftalbey bende sizinle buluşup tanıştığım için çok memnunum.Getirdiğim filtreyi güvenle takıp kullanabilirsiniz..Sizede bahsettiğim gibi sağlıklı bir  polen filtre aracınızda sizin ve aileniz için temiz hava solumanızı sağlar.Artık biz bunları çok şükür Türkiye mizde üretiyoruz..Çin mallarıyla mücadele ediyoruz..polen filtrede iddaalıyız.önce sağlık ve kalitemiz kazancınızdır diyerek yola çıktık.Ömür yeterse inşallah böyle devam eder..görüşmek üzere saygılarımla..
Sanayi sektöründeki yılların vermiş olduğu bilgi ve birikimle, Türkiye piyasasında yıllardır eksikliğini hissettiği (Klima) Polen Filtresi imalatına start vermiştir. 2003 Yılında Şevki YILDIRIM başkanlığında kurulan SENKRON FİLTER , kaliteli hizmet anlayışıyla ve yılların vermiş olduğu bilgi birikimle üretimine, hız katarak devam etmektedir.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mayıs 02, 2011, 22:27:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mayıs 04, 2011, 13:38:23 »
Bu akşam Sabri Bey'le buluştuk, tanıştık biraz sohbet ettik. Filtreyi getirdi , ilk görünüşte zaten bildik karton benzeri bir yapısı olmadığını belli ediyordu filtre. Evde biraz da büyüteçle baktım , doku yapısı benim orjinal filtreye çok benziyor ( geçen yıl fazla kirlenmeden bakmıştım hatırlıyorum). Yarın bir ara takarım artık , biraz da yolda deneriz.  Memnun kalacağımı düşünüyorum , bakacağız artık. Servisten 50 TL ye almaktansa ilk üreticiden toptan almakta yarar var. Üreticiden sonra dışarıda 2-3 el değiştirince fiyatlar anormal hale geliyor. Bunun için şehir bazında insanların biraz organize olmaları gerekiyor , aksi halde ya 45-50TL , ya da kötü filtre...

Sen kaça aldınız Eftal bey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mayıs 04, 2011, 14:56:54 »
Sabri Bey'den aldığım filtre hediye, ücret ödemedim , daha önceki mesajlarında belirtmişti zaten. 

Eskiden Hyundai aracımda bostancı oto sanayiden orjinal kutulu gözüken motor hava filtresi almıştım, yazılar orjinal ama içindeki filtre ben dandiğim diyordu. Sonra Hyundai parçalarını ithal eden bir yer bulmuştum ve filtreyi oradan almıştım , hem daha ucuzdu hem de kağıt kalitesi gözle farkedilebiliyordu.  Bu oto sanayilerde satılan parçaların çoğuna bu nedenle güvenemiyorum. Araştırıp iyi kalite olanı bulmak lazım , ya da servise mahkum olacaksınız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Mayıs 06, 2011, 12:22:10 »
sabri bey örnek bi foto  çekip koyabilirmisiniz, neye benziyor bi baksak, birde fiyatlarınıda öğrenmemiz mümkünmü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #24 : Mayıs 07, 2011, 20:30:40 »
kemalbey..polen filtre ürünlerimizi..www.senkronfiltre.com.adresinden görebilirsiniz.saygılarımla..
Sanayi sektöründeki yılların vermiş olduğu bilgi ve birikimle, Türkiye piyasasında yıllardır eksikliğini hissettiği (Klima) Polen Filtresi imalatına start vermiştir. 2003 Yılında Şevki YILDIRIM başkanlığında kurulan SENKRON FİLTER , kaliteli hizmet anlayışıyla ve yılların vermiş olduğu bilgi birikimle üretimine, hız katarak devam etmektedir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Mayıs 08, 2011, 00:54:15 »
buldum valla
 fiyatlar çok uygun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #26 : Mayıs 12, 2011, 19:28:24 »
Kemalbey.istemiş olduğunuz filtreleri cumartesi günü kargoya vereceğim.saygılarımla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #27 : Mayıs 12, 2011, 20:39:30 »
sabri bey merhaba  benim aracım auris bunlara göre polen filitreniz varmı birde hava filitresi sitenize baktım ama bir sonuc bulamadım.
2011 COROLLA EXTRA D4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #28 : Mayıs 12, 2011, 23:05:14 »
Mesutbey merhabalar..sitemizi en kısa zamanda güncelleyeceğiz.toyota auris marka filtremiz stoğumuzda şu an mevcut fakat tam emin olmak için mannfilter kataloğuna bir bakıp size ileti yollarım.bu arada mannfiltre katoluğuna sizde bir göz atıp cu numarasını bana iletirseniz beraber teyit etmiş oluruz.bu arada senkron filter facebook sayfamızdan ürün çeşitlerimizi görebilirsiniz.web adresimiz ise..www.senkronfilter.com.saygılarımla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '11
« Yanıtla #29 : Mayıs 13, 2011, 14:48:11 »
sabri bet toyota 2007 terra d4d dizel aracımın hava ve polen filtresi hangisi katalogda ayrıca almaya karar verdiğimizde nasıl alacağız teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #30 : Mayıs 13, 2011, 19:58:41 »
Merhabalar..Fatihbey iletişim bilgilerini bana bildirirseniz sizinle iletişime geçerim..Saygılarımla..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #31 : Mayıs 13, 2011, 21:27:08 »
merhabalar.fatihbey aracınız toyota 2007 terra d4d 1.3 mü veya 1.6 mı? saygılarımla..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Mayıs 17, 2011, 10:25:48 »
     Bundan yaklaşık 3 ay kadar önce aracımın arka stop lambasını kaskodan değiştirmek için Toyota Gedizler e(Dolapdere) gitmiştim. Çayımı kahvemi içerken bir taraftanda broşürlere göz atıyordum. Araçlarda neden orijinal hava ve polen filtresi kullanılmalı diye küçük güzel bir broşür hazırlamışlardı. İçerisinde mesela "dış hava ne kadar kirli olusa olsun aracın iç havası dışarıdan daha kirli olur" bu yüzden kaliteli filtre kullanılmalı v.b. gibi ilginç bilgiler vardı. Bir hevesle bende polen filtresini değiştireyim dedim. Ama fiyatını sorunca vazgeçmek zorunda kalmıştım. Polen filtresi 68.00 TL (Karbon değil, kağıt filtre)

O gün bu gündür içimde ukte kaldı. Bende çoğu arkadaşım gibi Çin yada Endonezya malı piyasa filtreler kullanıyorum. Ama önümdeki aracın eksoz kokusu olduğu gibi içeriye giriyor. Kapalı garajım olmasına rağmen araç içine toz giriyor. Topido üstü tozdan kurtulamadı bir türlü.

Geçen hafta Sabri Beyden  aracım için ödemeli olarak filtre göndermesini rica ettim. Katalog numarasını verdim. Sağolsun kendisi kargolamış cuma günü elime ulaştı. Görünüm olarak Eftal Beyin söylediği gibi filtrenin görünümü gerçektende göz dolduruyor gerçektende. Cumartesi günü benim eski filtreyi söktük. Arkadaşımın aracındaki orjinal filtre ile benim piyasa malını ve Sabri Beyin gönderdiğini  karşılaştırdık. Açıkçası uzmanlık alanımız olmadığından pek farkı anlayamadık. (Çünkü kullanılmış filtrelerin ikisinin rengide haliyle koyulaşmış durumda idi.) Bunun üzerine yeni gelen filtreyi taktık.

3 günlük kullanımdan sonra şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Bu filtre karbon filtre değil ama kesinlikle içeriye önümdeki aracın eksozunu falan vermiyor. Ben piyasa malı filtreleri ilk taktığımda maalesef bu kokuları alıyordum halbuki. Bakalım inşaallah uzun kullanımda performansı düşmez ise gerçektende çok iyi olacak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Mayıs 17, 2011, 10:50:33 »
    Birde biz Türk Toplumu olarak maalesef aracımızın dış görünümüne daha çok önem veriyoruz. Güvenlik. fren donanımı ve özellikle lastik konusunda ise hiç titiz değiliz. Aynı şekilde çolu çoçuğumuzun, sevdiklerimizin ve kendimizin araç içindeki sağlıksız havaya maruz kalmasına bilgisizlik yada ekonomik sebepler yüzünden pek aldırmıyoruz. Ama bunda servislerin fiyat politikaları en önemli sebep bence. 7.00 TL lik filtreyi 68.00 TL ye müşterisine sunan bir politika.

Sabri Bey ile telefonda uzun uzun konuştuk. Sonuç itibarı ile bu forumun amaçlarında biride üyelerinin menfaatini gözetmek. Bu arkadaşımızın iddası orjinalinden daha üzerinde hammadde kullanarak üretim yaptığı. Kendisinin açıklaması daha uygun olur ama bana anlattığı, hepimizin tanıdığı büyük bir grup ile bağlantıda yapmış başarılar diliyorum kendisine. Ayrıca kendisini toplantılarımıza bilgilendirme amaçlı katılmalarını rica ettim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #34 : Mayıs 17, 2011, 22:32:45 »
Merhabalar..Erkanbey toplantılarınıza katılmaktan memnunluk duyarım.saygılarımla..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Mayıs 19, 2011, 16:17:38 »
Kemalbey.istemiş olduğunuz filtreleri cumartesi günü kargoya vereceğim.saygılarımla...

Sağ olun sabri bey filitreleri aldım , ama ne yazıkki uymadı, küçük geldi, belki 2007 öncesi modeller için olanıydı
ikinci filitreyi kesip ekleyerek uydurdum ama tam ölçüsünde olsaydı tabiki çok daha iyi olacaktı
hem sizin filitrelerin, hem bendeki orijinalinin fotolarını çektim ama yükleyemedim, en kısa zamanda fotoları ekleyeceğim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Haziran 02, 2011, 12:41:26 »
Fotolar geldi, orijinal filitrenin üzerinde yazı ve numara var, (İlk foto) mümkünse (varsa) 2 tanede bundan yani tam ölçülü olanından gönderebilirmisiniz
diğer fotolarda küçük filitreyi nasıl kesip biçip uydurduğumu anlatmaya çalıştım

Bu eski orijinal filitre

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • atiker grand 2018
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 110524
  • Model Yılı: '06
  • 136 kere teşekkür etti
  • 128 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Haziran 08, 2011, 17:05:32 »
sabri bey 2006 avensis comfort modeli için yardımcı olabilirmisiniz acaba ?