0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Korhan bey bende sizin gibi bir internetteki alışveriş sitesinden bagaj havuzu almıştım .Sizinde dediğiniz gibi bagaja koyduğumda yanlarda boşluklar kaldı halbuki tam uyumlu diyordu alışveriş sitesi bende tabiki sizin gibi hemen iade ettim.Uzun lafın kısası gidip yetkili servisten 95 TL verip alcaksınınız bagaj havuzunu , paspasları yetkili servisten aldım 73 TL ne koku ne başka bir olumsuzluk yok cuk diye oturdu.Korhan bey aksesuarda (paspas,bagaj havuzu v.b) yetkili servisten şaşmayacaksınız derim ....rüzgarlık falan düşünürseniz M3 marka alın derim kullanıyorum memnunum...saygılarımla.
Yps den daha önce hiç alışveriş yapmadım acaba nasıldır güvenli bi sitemidir. acaba diyorum birde şunu mu alıp denesem bu site nasıl olsa güvenli beğenmezsem yine iade yaparım bunun açıklamasında 1. kalite malzeme felan diyor ama hiç yorum yapılmamış acaba buda kauçuk değilde atık plastikten yapılan bir malzememidir. Ben silgi yumuşaklığında bir kauçuk istiyorum böylece bagaja koyduğum eşyalar da sağa sola kaymaz.http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=20036351&Productid=otbtc993396
verdiğiniz adresten kendi sitesinden kapıda ödeme seçeneğiyle siparişimi verdim kredi kartını kullanmak istemedim ne kadar güvenli bilemedim. Bakalım inşallah güzel birşey çıkar
Toyota servisinde 2 gün önce sormuştum 100tl. idi bilginize orjinalin yerini hiçbirşey tutmaz kalite ne zman ucuz olduki