Gönderen Konu: corolla bagaj havuzu  (Okunma sayısı 24362 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2009 D4-D Comfort Buz Mavisi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
corolla bagaj havuzu
« : Nisan 16, 2011, 19:57:41 »
arkadaşlar 2009 model corollama bagaj havuzu almayı düşünüyorum. Hatta geçen hafta aldım bi siteden modacarın 66 tl idi ama arabaya tam uymadı kesim doğru ama yanlarda 1 er cm boşluk kalmıştı bende geri iade ettim paramı iade ettiler şimdi tam uyan bi model arıyorum bide modacarın yan duvarları çok alçaktı ben daha derin birşey istiyorum automix ve image diye markalar var acaba onlar nasıldır sizin alıp kullandığınız bildiğiniz memnun kaldığınız bagaj havuzu varsa tavsiyelerinizi istiyorum.

Toyota Club Türkiye

corolla bagaj havuzu
« : Nisan 16, 2011, 19:57:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla bagaj havuzu
« Yanıtla #1 : Nisan 16, 2011, 20:05:59 »
http://www.ypsplast.com.tr/ana-sayfa.html

servislerede bu veriyor ama serviste pahalı tabiki

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 182000
  • Model Yılı: '14
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 16, 2011, 20:13:45 »
Korhan bey bende sizin gibi bir internetteki alışveriş sitesinden bagaj havuzu almıştım .Sizinde dediğiniz gibi bagaja koyduğumda yanlarda boşluklar kaldı halbuki tam uyumlu diyordu alışveriş sitesi bende tabiki sizin gibi hemen iade ettim.Uzun lafın kısası gidip yetkili servisten 95 TL verip alcaksınınız bagaj havuzunu , paspasları yetkili servisten aldım 73 TL ne koku ne başka bir olumsuzluk yok cuk diye oturdu.Korhan bey aksesuarda (paspas,bagaj havuzu v.b) yetkili servisten şaşmayacaksınız derim ....rüzgarlık falan düşünürseniz M3 marka alın derim kullanıyorum memnunum...saygılarımla.
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 16, 2011, 20:24:13 »
benim verdiğim linkteki yps plast şimdi hemen emen bütün servislere b.havuzu veriyor
tek farkı serviste fiyatının 2 ye katlanması, ve uyumsuzluk olacağını hiç sanmıyorum; kaç kişi aldı sorun çıkmadı
ancak sanırım kenar çıkıntıları yeterince yüksek değil
bana çinden getirmişlerdi, kenar çıkıntısı çok iyi (ilk foto)
2. foto'da YPS  ninki

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Nisan 16, 2011, 21:29:38 »
Korhan bey bende sizin gibi bir internetteki alışveriş sitesinden bagaj havuzu almıştım .Sizinde dediğiniz gibi bagaja koyduğumda yanlarda boşluklar kaldı halbuki tam uyumlu diyordu alışveriş sitesi bende tabiki sizin gibi hemen iade ettim.Uzun lafın kısası gidip yetkili servisten 95 TL verip alcaksınınız bagaj havuzunu , paspasları yetkili servisten aldım 73 TL ne koku ne başka bir olumsuzluk yok cuk diye oturdu.Korhan bey aksesuarda (paspas,bagaj havuzu v.b) yetkili servisten şaşmayacaksınız derim ....rüzgarlık falan düşünürseniz M3 marka alın derim kullanıyorum memnunum...saygılarımla.

siz kendi servisinden mi 95 e aldınız ben orjinalinin 150tl civarında olduğunu zannediyordum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Nisan 16, 2011, 21:34:54 »
Kemal bey sizin bu çinden gelenin derinliği çok iyimiş bende böyle bişey istiyorum aslında bundan bulamazmıyız corollaya uygun olanından sizin aracınız civic heralde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Nisan 16, 2011, 21:37:03 »
Bizim bu sitede okumuştum 95 TL diye zannedersem yanlışım olabilir ama bence orijinal servisten alın derim bende alacağım 150 TLolabilir servisteki fiyatı parayı bastırıp alacağım çünki böyle şeyler bence bir kere alınır ve cuk diyede oturur bagaja karar sizin....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Nisan 16, 2011, 21:40:24 »
haklısınız tolga bey almışken güzel olsun istiyorum. Birazda takıntı vardır bende cuk otursun istiyorum. Modacardan aldığıma yaklaşık 70 tl vermiştim ama sanayiden yaptırsam daha ucuza yaptırırdım o kadar uyduruk bişey geldi Allahtan geri iade aldılar yoksa sevmeye sevmeye kullanmak zorunda kalacaktım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 34 YuNus 161
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 16, 2011, 22:04:41 »
abicim bizim arabada orjinali var yanakları çok kısa yni varlığıyla yokluğu aynı sayılır eğer bularbilrsen honda nın kı gibi yanaklı al
2008 corolla comfort
2010 mini cooper
2011 focus 1.6 TDCİ titanyum
2011 corolla d4d comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Nisan 16, 2011, 22:14:57 »
Benimde alıp iade ettiğim modacardı rezalet ötesi bir bagaj havuzu idi birde reklam yapıyorlar tam uyumlu aracınıza diye nerdeeee ....tüketiciyi yanıltıcı reklam.... ben şahsen şikayette bulundum aldığım siteye zaten bagaj havuzu  kargoyla geldi daha görür görmez aha dedim bu tövbe olmaz sonra kullanılan plastiğine baktım atık plastiklerden eritilerek üretildiği belli olan adi bir plastik yani anlayacağınız Korhan bey biz ince eleyip sık dokuyan kalıte kullanmak isteyen tüketicileriz ve bazı şeylerdende ucuza kaçmamamız lazım ben yetkili servis çalışanı yada sahibi değilim ...devlet memuruyum parayı zor kazanıyorum uzun vadeli içime sinen ve kalıteli mal kullanmak istiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 16, 2011, 23:21:20 »
YPS'ninki fena degil. Burada satilan en pahali bagaj havuzlarinda bile yanaklar kisa.

http://www.weathertech.com/store/mvproduct.aspx?ItemGroupId=1&VehId=642&Year=2009&CustomerVehId=0 
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #11 : Nisan 17, 2011, 10:04:47 »
Yps den daha önce hiç alışveriş yapmadım acaba nasıldır güvenli bi sitemidir. acaba diyorum birde şunu mu alıp denesem bu site nasıl olsa güvenli beğenmezsem yine iade yaparım :) bunun açıklamasında 1. kalite malzeme felan diyor ama hiç yorum yapılmamış acaba buda kauçuk değilde atık plastikten yapılan bir malzememidir. Ben silgi yumuşaklığında bir kauçuk istiyorum böylece bagaja koyduğum eşyalar da sağa sola kaymaz.
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=20036351&Productid=otbtc993396

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 17, 2011, 10:53:26 »
Yps den daha önce hiç alışveriş yapmadım acaba nasıldır güvenli bi sitemidir. acaba diyorum birde şunu mu alıp denesem bu site nasıl olsa güvenli beğenmezsem yine iade yaparım :) bunun açıklamasında 1. kalite malzeme felan diyor ama hiç yorum yapılmamış acaba buda kauçuk değilde atık plastikten yapılan bir malzememidir. Ben silgi yumuşaklığında bir kauçuk istiyorum böylece bagaja koyduğum eşyalar da sağa sola kaymaz.
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=20036351&Productid=otbtc993396

hepsiburada ürünü bu firmadan alıyor   http://www.butiktuning.com/?urun-59526-Image-Toyota-Corolla-Bagaj-Havuzu-2007-2011.html  ve fiyatı daha ucuz  bilginize

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #13 : Nisan 17, 2011, 11:06:10 »
verdiğiniz adresten kendi sitesinden kapıda ödeme seçeneğiyle siparişimi verdim kredi kartını kullanmak istemedim ne kadar güvenli bilemedim. Bakalım inşallah güzel birşey çıkar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Nisan 17, 2011, 12:06:19 »
verdiğiniz adresten kendi sitesinden kapıda ödeme seçeneğiyle siparişimi verdim kredi kartını kullanmak istemedim ne kadar güvenli bilemedim. Bakalım inşallah güzel birşey çıkar

Korhan bey ürün geldiğinde 4*4 lük oturuyormu ? ürün kalitesi ve malzemesi nasıl diye bilgi paylaşmanızı bekliyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #15 : Nisan 17, 2011, 12:08:31 »
Bakalım inşallah güzel olurda sizlerede tavsiye ederim. muhtemelen perşembe günü gibi teslim alırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Nisan 17, 2011, 12:10:53 »
eyvallah, sonucu merakla bekliyorum ???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '12
  • 60 kere teşekkür etti
  • 57 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Nisan 17, 2011, 20:25:11 »
Toyota servisinde 2 gün önce sormuştum 100tl. idi bilginize orjinalin yerini hiçbirşey tutmaz kalite ne zman ucuz olduki  :)
2011   1.4d-4d   Corolla   52bin km.
2004   1.3          Yaris      60bin km.
2006    1.6         Corolla   35bin km.
2012    1.6         Corolla   ......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Nisan 17, 2011, 20:27:49 »
Toyota servisinde 2 gün önce sormuştum 100tl. idi bilginize orjinalin yerini hiçbirşey tutmaz kalite ne zman ucuz olduki  :)

kesinlikle katılıyorum,  ama büyük şehirlerdeki servislerde daha ucuz olabiliyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '12
  • 60 kere teşekkür etti
  • 57 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Nisan 17, 2011, 20:37:30 »
Yav arabaya 50bin  verip bagaj havuzunda 20 tl. yi aramak :)
2011   1.4d-4d   Corolla   52bin km.
2004   1.3          Yaris      60bin km.
2006    1.6         Corolla   35bin km.
2012    1.6         Corolla   ......