0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yav arabaya 50bin verip bagaj havuzunda 20 tl. yi aramak
Kemal bey sizin bu çinden gelenin derinliği çok iyimiş bende böyle bişey istiyorum aslında bundan bulamazmıyız corollaya uygun olanından sizin aracınız civic heralde
bakalım inşalah güzel olurda yine geri göndermeyle felan uğraşmam. Kapıda ödeme ile alacağım acaba kargocu izin verirmi önce deneyim ona göre almama olmazsa parada vermemiş olacağım böylece kargoyu direk geri götürecek. ne dersin böyle yapma şansım var mı?
evet sonunda bugün geldi bagaj havuzum. maalesef istediğim gibi çıkmadı yine de modacar kadar kötü olmadı bu bagaja daha güzel oturdu yanlarda boşluk kalmadı fakat bunda da hoşuma gitmeyen olay yine yan derinliği 3 cm felan çok derin değil birde sevmediğim diğer yanı modacarın ki kadar sert plastik değil fakat sert bir malzemeden yapılmış bu da bagaja koyduğunuz malzemelerin hareket halindeyken sağa sola kaymasına neden oluyor. Kısacası ben artık kullanacağım fakat yeni alacak arkadaşlara tavsiye etmem gidin ya yps den yada orjinalini alın sahtesine 77 verdim. bulunduğum ilde servisi olsaydı 100 verir orjinalini alırdım
şimdi sıra geldi araç içi kauçuk paspaslara, aracımda orjinal halı paspas var fakat malum son günlerde havalar yağışlı çamur oluyor temizlenmesi zor onların üstüne birde kauçuk set alacağım geçen hafta havuzlu bi tane aldım h.buradadan ama 2006 kasalara uygun olanlardan göndermişler bende iade ettim anlıyacağınız son sıralar hep iade işleriyle uğraşıyorum bunların en büyüğü bulaşık makinemdi 3 ay sonra bugün onunda yenisiyle değişimi yapıldı bir tersliktir gidiyor bakalım
Bu sefer beni dikkate alın korhan bey kauçuk paspas alacaksanız yetkili servisten alın orjinal paspası ben aldım çok güzel kokusu falan yok mis gibi .....dediğimi yapın pişman olmayın uğraşmayın...fiyatı 73 tl.