0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gökhan Ceylan Abimin forumda sorun yaşamasından sonra Hakkı Abiyi delirttim ve sonunda bana özel mesaj göndermeyin bir şikayetiniz varsa moderatöre bildir butonunu tıklayın diye isyan etmesine çok gülmüştüm
Ben de özellikle eski Nöbet konularını ve Ramazan ayında yapılan sahur geyiklerini unutamıyorum "One Minute" olayından sonra yaşananlar da hala bir kızıl hatıra gibi durur belleğimde Ayrıca Adana'dan Düzce buluşmasına giderken yaptığım maceralı yolculuk da unutulmazdır benim için
Adana da Hakkı bey ve Hazım beyle buluşup "kebap" ama "ne kebap" yemek.....
camı sabitleme düğmesine basılı kalmıştı ve ben bir gece boyu burda herkesi "neden cam açma kapamam bozuldu"diye dört döndürmüştüm....
Ya benim de çoooooook hatıram oldu ve hepsi de çok hoşuma gitmişti. ÖZellikle bu sene Düzceye giderken açlıktan yol kenarındaki alıç ağaçlarından alıç toplamak zorunda kalmamız ve Çooooooooooooooooooooooooooooook sevdiğim Coşkun kardeşimin gaddarlığı.
Babamin ameliyati icin kan ararken, cok kisa bir sure icine kan vermek uzere karsimda gordugum Hakki hocama borcumu nasil oderim, bilmiyorum
Olmazmı, ıspanaklı pastaları ve kurabiyeleri unutamam Ayvalıkdaki.