0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vala balık ekmek için birşey söyleyemem,fakat pierre loti ye şimdiye kadar gitmemiş olan varsa istanbulda yaşıyorum demesin ! şahane bir yer...
onca İstanbul'a gelmişliğim var bir günden bir güne biri de "gel seni pierre loti' ye götürem" dimedi....
Pierre Loti ölmedi mi?
Pierre Loti ölmedi mi? Şimdi bazı resimlerini koyacağım Loti'nin ama burası uygun değil.
artık istanbulda hiçbiryere gidilmez ancak istanbuldan gidilir
enteresan,onlar istanbulda yaşadıklarını sanıyolar o zaman demek ki bana denk gelmeniz gerekiyor Hande hanımsiz istanbula gelin ben sizi pierre loti ye götüreyim çok fena odun ateşinde türk kahvesi yapıyolar cezveden fincana masada servis,bide yanına nargile offf ki ne offf
Bence o kadar abartılası bir güzelliği o yüzden götürmedim ben seni, yoksa Pierre Loti senin ..... olsun :kıhkıh: Şaka yollu söyledim tabii tefe koymayın hemen. Pazar sabahı gideriz istersen. Çay simite lafın yoksa tabii =) Simiti poğaçayı da yanımızda götüreceğiz tabii =)
a dostlar ne yapayım ben şimdi biri der "harika" öbürü der "abartma" biri birine çok bilmiş der öbürü foto koymak istemez..... ben kendim kendi kendime tek başıma gitcem piyer lotiye...... (piyer lotiye gider.... kaybolursam ararım biriniz gelir kurtarırsınız artıkın....