0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Pierre Loti candır kandır keyiftir
Şimdi Hakkı bey şöyle bir şey var ki, ben suyu tepeden görmeyi değil sesini duymayı severim. Ağaçların arasında tepede bir mekan işte. Tek güzel yanı bu benim için. Bir de orada çekilen fotolar tabii Mekanın tek atraksiyonu!
bak,adam istanbulda olmamasına rağmen almış tadını,biliyo
Selam arkadaşlar. İstanbul'da ailece gidilip hem manzaranın tadının çıkarılabileceği, hem deniz havasının solunabileceği hem de uygun yollu birşeyler yenebilecek, temiz, elit ve hoş nereler, hangi tesisler var? Mesela Boğaz'da nerede balık ekmek yenir? Bu bilgileri verirken lütfen ototpark, semt, fiyatlar vb. benzeri bilgileri de paylaşırsanız eminim herkes için çok faydalı olur.
Hakkı abi bir düzeltme yapayım , doğma büyüme bakırköylüyüm ben
..teşekkürler,hoş ve faydalı olacağını düşündüğüm bir konu açmışsın Hakan abi .lakin önemli bir hususu atlamışsın; ''İstanbulda gidilebilecek yerler'' başlığını,''İstanbulda yaya gidilebilecek en yakın yerler'' diye değiştirmende fayda görüyorum ...
Hakan abi , Galata köprü'sünün altındaki yerlerden birini kesinlikle denemelisin... Hepsinin ayrı bi ambians'ı var ve balıkları güzel oluyor. Üstünede denizin havasını alıyorsun bütün stres'in gidiyor Otopark için bir çok opsiyon mevcut orda yakınlarda. Gündüzü ayrı gecesi başka güzel fiyatlarda abartılıcak cinsten değil. Tavsiye ederim.
E tabi öyle bir durum var bir de İstanbul'da. Ama işte yaşlıları, hanımları vs. alınca araçla gitmek gerekiyor. Sinan, önerin gerçekten çok odğru. Ben eski, yanan Galat Köprüsün'e bile giderdim zamanında. Tabi yaşım daha tutmazdı bazı yerlere ama sorun olmazdı. Ama gerçekten güzel mekanlardı. Şimdiki haline de bir kaç kez gitme fırsatı buldum ama ben de kesinlikle tavsiye ederim özellikle atmosferi için. Sadece şu çığırtkanlık yapıp oturmaya çağırmasalar daha iyi olacak. Ya esiden derlerdi ya; Sarıyer Böreği, Kanlıca Yoğurdu vs. Ne durumda şimdi onlar bilen var mı? Mesela nerede dondurma yenir gibi sorayım. Eskiden Anadolu Kavağı civarında vardı güzel yerler. Bu tavsiyeler gerçekten hoş ve faydalı olabilir hepimiz için.