0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kusura bakmayın ama yol yardım demek yolda kalmış araçlara yardım demek. klima vb aracın yolda kalmasına sebep olmayacak sorunlar için sizinle ilgilenirse gerçekten yolda kalanla kim ilgilenecek?binlerce araç için kaçyol yardım aracı gerekir?yok farım patladı.klimam bozuldu.anten kırıldı vs vs. bence gayet normal bir durum olmuş sizinki
Servise gittim demişsiniz, bu servis yetkili özel mi acaba? Yetkili hiçbir servis kanımca kapısından giren kimseye yol yardımı önermez, önerecekse ne gerek var yetkili servise dimi canakkale yetkili bayii ye ugradım saat 6 idi ondan yol yardımı ara arkadaslar bir baksın dediler ondan aradım
3 yıl klimasız araç kullandım. bide 55 milyar ver ve klimayı kullanma o zaman belki hissedersin
aa böyle bir sorun için direkt olarak çekici çağırmalıydınız bence uğur bey.olacak iş mi yahu, hatta helikopter gönermelilerdi sizi bulunduğunuz yerden alıp gitmek istediğiniz yere götürmek için...sevgili oguz bilseydim seni çagırırdım ayıp ettin
şimdi anlaşıldı .sağolun.o an itibariyle acil bir başka araçla ilgileniyorsa gelmemesi muhtemel.bu hastanedeki acil servis gibi bişey.burnunuz akıyor diye giderseniz vurulmuş birisi varsa sizle ilgilenmezler.ilgilenemezler.bence sizde böyle birşey yaşadınız.aracınızı servise mesai saatlerinde götürebilirsini nasıl olsa.yusuf kardeşim araca bakmıyordu boşta idi bana soylediği şeylerin içinde işim var arızalı arac cekiyorum gibi tarzı hiç bir kelime yoktu dediğim gibi ben ustanın oldugu yere yani lapseki limanına gidiyordum
pazar gunu izmirden donerken klima yı actım auto modunda 22 derecede ancak canakkale de servise ugradım klimanın duzgun calişmadıgını soyledim bana yol yardımı aramamı soylediler aradım ustaya bagladılar.sorunu anlattım kendisi klimanın gazının bitmiş olabilecegini soyledi fakat manuel modunda caliştirmamı soyledi kendisi lapsekide imiş aracı gostermek istedim.ayagına kadar da gidiyorum cunku karsıya geliboluya gecegim ama nafile bana manuel kullan emri geldi bende uyguladım tabii sonra yol yardımı aradım karsıma cıkan sahsa durumu tekrar anlattım ve cevabı tam bir TOYOTA yol yardıma yakişan cevap (aracınızda önemli bir arıza olmadıgı için gelmedi) sizinde basınıza gelebilir aman sakın motor patlamadan,karoser parcalanmadan ve en onemlisi direksiyon çıkmadan sakın yol yardımı aramayın cunku onemsizdir burdan TOYOTA ya musteri memnuniyeti 1.ne tebriklerimi sunuyorum yorum size arkadaslar