Gönderen Konu: toyota yol yardım ama gelmedi ????  (Okunma sayısı 4993 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
toyota yol yardım ama gelmedi ????
« : Nisan 11, 2011, 21:06:53 »
pazar gunu izmirden donerken klima yı actım auto modunda 22 derecede ancak canakkale de servise ugradım klimanın duzgun calişmadıgını soyledim bana yol yardımı aramamı soylediler aradım ustaya bagladılar.sorunu anlattım kendisi klimanın gazının bitmiş olabilecegini soyledi
fakat manuel modunda caliştirmamı soyledi kendisi lapsekide imiş aracı gostermek istedim.ayagına kadar da gidiyorum cunku karsıya geliboluya gecegim ama nafile bana manuel kullan emri geldi bende uyguladım tabii :DUR:
sonra yol yardımı aradım karsıma cıkan sahsa durumu tekrar anlattım ve cevabı tam bir TOYOTA yol yardıma yakişan cevap (aracınızda önemli bir arıza olmadıgı için gelmedi)
sizinde basınıza gelebilir aman sakın motor patlamadan,karoser parcalanmadan ve en onemlisi direksiyon çıkmadan sakın yol yardımı aramayın cunku onemsizdir burdan TOYOTA ya musteri memnuniyeti 1.ne tebriklerimi sunuyorum yorum size arkadaslar  :alkis:

Toyota Club Türkiye

toyota yol yardım ama gelmedi ????
« : Nisan 11, 2011, 21:06:53 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota yol yardım ama gelmedi ????
« Yanıtla #1 : Nisan 11, 2011, 21:10:35 »
kusura bakmayın ama yol yardım demek yolda kalmış araçlara yardım demek. klima vb  aracın yolda kalmasına sebep olmayacak sorunlar için sizinle ilgilenirse gerçekten yolda kalanla kim ilgilenecek?binlerce araç için kaçyol yardım aracı gerekir?yok farım patladı.klimam bozuldu.anten kırıldı vs vs. bence gayet normal bir durum olmuş sizinki
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB-
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 11, 2011, 21:20:58 »
kusura bakmayın ama yol yardım demek yolda kalmış araçlara yardım demek. klima vb  aracın yolda kalmasına sebep olmayacak sorunlar için sizinle ilgilenirse gerçekten yolda kalanla kim ilgilenecek?binlerce araç için kaçyol yardım aracı gerekir?yok farım patladı.klimam bozuldu.anten kırıldı vs vs. bence gayet normal bir durum olmuş sizinki

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: Haklısın :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
A AURİS Çıkarım seninle her yola

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Nisan 11, 2011, 21:48:35 »
Servise gittim demişsiniz, bu servis yetkili özel mi  acaba? Yetkili hiçbir servis kanımca kapısından giren kimseye yol yardımı önermez, önerecekse ne gerek var yetkili servise dimi?
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Nisan 11, 2011, 22:55:09 »
klima bozuksa hava sıcaksa arıza degilmi başina gelirse anlarsın o zaman bence o zaman yolda kalmiş olan aracların yardım ihtiyacını unutmamaya caliş bence
ayrıca canakkale aydogan yetkili bayii ne ugradım onlar soyledi ara bir gelsin baksın diye ayrıca 24 yol yardım da sadece yolda aracın haraketsiz kaldıgında arayın yazmıyordu 1 saat once baktım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 11, 2011, 22:57:03 »
3 yıl klimasız araç kullandım.   :kötü:
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Nisan 11, 2011, 22:57:46 »
Servise gittim demişsiniz, bu servis yetkili özel mi  acaba? Yetkili hiçbir servis kanımca kapısından giren kimseye yol yardımı önermez, önerecekse ne gerek var yetkili servise dimi
canakkale yetkili bayii ye ugradım saat 6 idi ondan yol yardımı ara arkadaslar bir baksın dediler ondan aradım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Nisan 11, 2011, 22:58:49 »
3 yıl klimasız araç kullandım.   :kötü:
bide 55 milyar ver ve klimayı kullanma o zaman belki hissedersin  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 11, 2011, 23:04:18 »
Uğur Bey .olayları ayrıntılı olarak yazar mısınız bazı şeyleri tam anlayamadım da.klimanızın bozulduğunu tesbit ettiniz.toyota servise gittiniz yol yardımı aradınız.kendi telefonununzdan??? sonra bir daha yol yardımı aradınız??? serviste araca bakmadılar??? anlamadım ki.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 11, 2011, 23:12:05 »
aa böyle bir sorun için direkt olarak çekici çağırmalıydınız bence uğur bey.
olacak iş mi yahu, hatta helikopter gönermelilerdi sizi bulunduğunuz yerden alıp gitmek istediğiniz yere götürmek için...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #10 : Nisan 11, 2011, 23:17:00 »
klima calişmiyor canakkaleye kadar sabırla geldim yetkili bayii aydoğan ismi yanliş hatırlamıyorsam ugradım saat 6 da satiş danişmanı bi arkadas vardı onunla konustum durumu anlattım boyle bişeyin olmayacagını soyledi (dişarıda hava 17-20 derece arası klima 21 derecede) bana yol yardımı arayıp bakmalarını istememi soyledi bunun uzerine yol yardımı aradım bana klima için arac gonderemiyoruz demediler sonra usta ile gorustum kendisi lapseki de oldugunu soyledi ben durumumu anlattım,ustamız ise klimayı manuel kullan diye akıl verdi.
bunun uzerine yol yardım ile tekrar bir gorusme yaptım karsımdaki kişi ise önemsiz bir arıza oldugu için gelmediğini soyledi olay bundan ibaret (ayrıca bende lapseki den feribota binecegimi yol yardımın ustasına soyledim yani ayagına kadar gidiyorum zaten)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #11 : Nisan 11, 2011, 23:17:53 »
aa böyle bir sorun için direkt olarak çekici çağırmalıydınız bence uğur bey.
olacak iş mi yahu, hatta helikopter gönermelilerdi sizi bulunduğunuz yerden alıp gitmek istediğiniz yere götürmek için...
sevgili oguz bilseydim seni çagırırdım ayıp ettin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Nisan 11, 2011, 23:21:07 »
şimdi anlaşıldı .sağolun.o an itibariyle acil bir başka araçla ilgileniyorsa gelmemesi muhtemel.bu hastanedeki acil servis gibi bişey.burnunuz akıyor diye giderseniz vurulmuş birisi varsa sizle ilgilenmezler.ilgilenemezler.bence sizde böyle birşey yaşadınız.aracınızı servise mesai saatlerinde götürebilirsini nasıl olsa.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #13 : Nisan 11, 2011, 23:23:34 »
benim bu konuyu acmamdaki en buyuk sebep aracımı satın aldıgım da her sorun için yol yardımı arayabilecegim soylendi neden gelip bakmadıklarını anlayamamış olamam ki ilk aradıgım da klima yol yardıma girmiyor deyip ustaya bile baglamadan konuyu kapatırlardı bilmyenler için soyluyorum yolda kaldıktan sonra zaten kaskomun cekici hizmetini kullanırım usta ile gorusmemde bunun anormal bir durum oldugunu soyledi buna ragmen bakmak istemedi ben zaten ayrıca ustanın oldugu yere gidiyorum sadece bakacaktı belki basıt bişey belki kendinin dediği gibi klima gazı problemi olabilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #14 : Nisan 11, 2011, 23:25:49 »
şimdi anlaşıldı .sağolun.o an itibariyle acil bir başka araçla ilgileniyorsa gelmemesi muhtemel.bu hastanedeki acil servis gibi bişey.burnunuz akıyor diye giderseniz vurulmuş birisi varsa sizle ilgilenmezler.ilgilenemezler.bence sizde böyle birşey yaşadınız.aracınızı servise mesai saatlerinde götürebilirsini nasıl olsa.
yusuf kardeşim araca bakmıyordu boşta idi bana soylediği şeylerin içinde işim var arızalı arac cekiyorum gibi tarzı hiç bir kelime yoktu dediğim gibi ben ustanın oldugu yere yani lapseki limanına gidiyordum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Nisan 12, 2011, 01:59:38 »
Yetkili servise gidiyorsunuz ve sizi musait bir zaman çağırma veya kendi ustalarindan bilgi alma yerine yol yardımı artması ilginç geldi. zira klimanin soğutması otomatik de calismiyor olması manuel de çalışması gazin bitmesiyle alâkası mi olur. neyse geçmiş olsun. bu arada yol yardım denince illaki yanımıza gelmesine gerek yok. uzaktan telefonla sorun cozulebilecek ise bu gereksiz olur zaten. ama manuel olarak kullan deyip sorununuz bundan bundan dolayı olabilir bunun için yetkili serviste bakılması gerekir gibisinden konuşması daha doğru olurdu..
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Nisan 12, 2011, 08:28:37 »
İlginç bir durum olmuş. Yol yardımı ile aracınıza bakılmaması ne kadar normal ise servisde aracınızla ilgilenilmemesi o kadar tuhaf. Servisde bu konudan anlayan tek bir kişinin olması ve onunda servis dışı görevde olması da soru işareti bence. Peki şu anda sorununuz halloldu mu? Halloldu ise sorun ne imiş?

Ayrıca lütfen alıntılarınızı ve cevaplarınızı aynı sayfada düzenleyin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Nisan 12, 2011, 13:30:08 »
Oncelikle gecmis olsun. Benim bildigim kadariyla da yol yardim; (sadece toyota icin degil tum markalar icin) aracin hareket etmesini durduracak  yada hareket etmesinin araca zarari olacagi durumlarda kullaniliyor
Denizlerin deryaların benki taşkın delisi
Ehli gönül muhabbetin benki şaşkın delisi
Benki kelamın yolcusu benki aşkın delisi
Beni benden alan almış kula mihnet eylemem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: '13
  • 28 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Nisan 12, 2011, 14:59:59 »
Arkadaşlar konu ile pek bağlantılı olmasada genel anlamda okuduğum yorumlara bakılırsa Toyota Servisleri pek hizmetkar değil.Toyotanın yapması gereken sağdan soldan kaportacı yada motor ustası toplayıp 1 haftalık eğitim sonucu serviste iş vermesi değil,uzun ve verimli bir eğitim sürecinden sonra servise işe almasıdır. Nitekim benimde başıma geliyor servisteki kimi ustalar yemin ederim işi bilmiyor. İlgi yok,alaka yok. 3 yaş üstü araçlara tamamiyle özen göstermiyorlar. Ama bu Türkiyedeki tüm servislerde yeteneksiz ustaların olduğu kanısınada gelmez fakat, bazı servislerde malesef işi bilmeyen ustalar mevcut :(
Toyocuk :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Nisan 12, 2011, 15:48:05 »
pazar gunu izmirden donerken klima yı actım auto modunda 22 derecede ancak canakkale de servise ugradım klimanın duzgun calişmadıgını soyledim bana yol yardımı aramamı soylediler aradım ustaya bagladılar.sorunu anlattım kendisi klimanın gazının bitmiş olabilecegini soyledi
fakat manuel modunda caliştirmamı soyledi kendisi lapsekide imiş aracı gostermek istedim.ayagına kadar da gidiyorum cunku karsıya geliboluya gecegim ama nafile bana manuel kullan emri geldi bende uyguladım tabii :DUR:
sonra yol yardımı aradım karsıma cıkan sahsa durumu tekrar anlattım ve cevabı tam bir TOYOTA yol yardıma yakişan cevap (aracınızda önemli bir arıza olmadıgı için gelmedi)
sizinde basınıza gelebilir aman sakın motor patlamadan,karoser parcalanmadan ve en onemlisi direksiyon çıkmadan sakın yol yardımı aramayın cunku onemsizdir burdan TOYOTA ya musteri memnuniyeti 1.ne tebriklerimi sunuyorum yorum size arkadaslar  :alkis:

Sırf merakımdan senin için Borusan yetkili servisi olan arkadaşımı aradım araban BMW bile olsa klima için yol yardımı gelmez. BMW bile göndermiyormuşki sen TOYOTA dan dert yanıyorsun. Yol yardımı diğer arkadaşlarından da dediği gibi aracın yürümesine engel olan bir durumda veya can güvenliğini etkileyecek bir durumda fren direksiyon vs bunlarda problem varsa gidiyormuş. Sen klima için boşa yol yardımı bekleme :D
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)