0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oncelikle gecmis olsun. Benim bildigim kadariyla da yol yardim; (sadece toyota icin degil tum markalar icin) aracin hareket etmesini durduracak yada hareket etmesinin araca zarari olacagi durumlarda kullaniliyor
servis çagırdıgım için çok üzgunum fazla nemden dolayı sıcak yapmiş ayrıca yol yardımı aracıma cagırmadım yolun ustunde oldugu için bakmasını istedim ama bilseydim ki foruma yazardım sonuca gore davranırdım bi daha olursa oyle yaparım yol yardım sadece yolda arac haraket edemeyecek durumlar haricinde de geliyor isteyen arasın sorsun (camlar kapanmazsa,kapı kilitlemezse lastik patlarsa) ayrıca benim istegim çok abes bir olay degil aracın garantisi devam ederken ilgilenmek zorunda,elbette tansiyon olçmek için çagırılmaz 112 aranırsonuc olarak bugun serviste idim aracın kliması çalişirken diş hava isisini iç havayı sensorden olçerek istediğiniz sıcaklık arasında belli bir fark yaratarak çalişiyormuş benim araçtaki ise diş isi sensoru yanliş olçumden dolayı yapmiş olabilir olayın ozeti bu tabiki bunu sorup ogrenecegim yer borusan otomotiv oldugu için yanliş aradım olay oldu.ben sadece bir sıkıntı yasadım ve paylaştım ama bu olayı müthiş saçma bulanlar oldu sadece soyleyecegim tek şey bugun bana yarın size umarım yol yardımı benim kadar basit birsey için mesgul etmezsiniz saygılarımla