Gönderen Konu: toyota yol yardım ama gelmedi ????  (Okunma sayısı 4821 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota yol yardım ama gelmedi ????
« Yanıtla #20 : Nisan 12, 2011, 16:27:45 »
Oncelikle gecmis olsun. Benim bildigim kadariyla da yol yardim; (sadece toyota icin degil tum markalar icin) aracin hareket etmesini durduracak  yada hareket etmesinin araca zarari olacagi durumlarda kullaniliyor
Tansiyonu ölçtürmek için ambulans çağırmaya benzemiş gibi. :D
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 12, 2011, 16:27:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #21 : Nisan 12, 2011, 18:52:24 »
servis çagırdıgım için çok üzgunum fazla nemden dolayı sıcak yapmiş ayrıca yol yardımı aracıma cagırmadım yolun ustunde oldugu için bakmasını istedim ama bilseydim ki foruma yazardım sonuca gore davranırdım bi daha olursa oyle yaparım
yol yardım sadece yolda arac haraket edemeyecek durumlar haricinde de geliyor isteyen arasın sorsun (camlar kapanmazsa,kapı kilitlemezse lastik patlarsa) ayrıca benim istegim çok abes bir olay degil aracın garantisi devam ederken ilgilenmek zorunda,elbette tansiyon olçmek için çagırılmaz 112 aranır
sonuc olarak bugun serviste idim aracın kliması çalişirken diş hava isisini iç havayı sensorden olçerek istediğiniz sıcaklık arasında belli bir fark yaratarak çalişiyormuş benim araçtaki ise diş isi sensoru yanliş olçumden dolayı yapmiş olabilir olayın ozeti bu tabiki bunu sorup ogrenecegim yer borusan otomotiv oldugu için yanliş aradım olay oldu.
ben sadece bir sıkıntı yasadım ve paylaştım ama bu olayı müthiş saçma bulanlar oldu sadece soyleyecegim tek şey bugun bana yarın size umarım yol yardımı benim kadar basit birsey için mesgul etmezsiniz saygılarımla :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 38800
  • Model Yılı: '10
  • 34 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 12, 2011, 20:01:23 »
Arkadaşlar Uğur bey zaten servise değil satış bölümüne uğramış servisler pazar günü kapalı yol yardıma yönlendirmeleri normal Yol yardım da arkadaşları dediği gibi aracın hareketsiz kalması durumunda geliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 38800
  • Model Yılı: '10
  • 34 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 12, 2011, 20:18:37 »
Toyota 24 Saat Yardım kapsamında sunulan hizmetler
Aracın hareketsiz kaldığı yerde onarım için ilk müdahelenin yapılması,
Hasarı büyük arıza ve kazalarda, vinçle kurtarılma da dahil, en yakın Toyota Plaza Servisi'ne ücretsiz olarak çekilmesi,
Onarımın 24 saatten fazla sürmesi durumunda, kullanıcının isteğine bağlı olarak:
Araçla seyahat edenlerin 3 güne kadar bir otelde misafir edilmeleri veya,
Evinden en az 50 km uzakta olanlar için 4 güne kadar araç kiralama veya,
Onarım süresinin 48 saati aşması durumunda, araçla seyahat eden herkesin evine ya da gideceği yere ulaşımı, 300 km'nin üzerindeki mesafeler için uçak bileti temini ücretsiz olarak sağlanıyor.
Sürücünün aracı kullanamayacak halde olması durumunda ücretsiz profesyonel sürücü temini.
Çalınmış aracın bulunması ya da uzun süren onarımlar sonrası aracın alınması için ulaşım masraflarının tamamının ödenmesi,
3 günü aşan onarımlar ve bulunan çalıntı araçlar için ücretsiz emanet ve muhafaza, 
Toyota ile seyahat ederken kendinizi her an güvende hissedebilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 12, 2011, 23:04:11 »
servis çagırdıgım için çok üzgunum fazla nemden dolayı sıcak yapmiş ayrıca yol yardımı aracıma cagırmadım yolun ustunde oldugu için bakmasını istedim ama bilseydim ki foruma yazardım sonuca gore davranırdım bi daha olursa oyle yaparım
yol yardım sadece yolda arac haraket edemeyecek durumlar haricinde de geliyor isteyen arasın sorsun (camlar kapanmazsa,kapı kilitlemezse lastik patlarsa) ayrıca benim istegim çok abes bir olay degil aracın garantisi devam ederken ilgilenmek zorunda,elbette tansiyon olçmek için çagırılmaz 112 aranır
sonuc olarak bugun serviste idim aracın kliması çalişirken diş hava isisini iç havayı sensorden olçerek istediğiniz sıcaklık arasında belli bir fark yaratarak çalişiyormuş benim araçtaki ise diş isi sensoru yanliş olçumden dolayı yapmiş olabilir olayın ozeti bu tabiki bunu sorup ogrenecegim yer borusan otomotiv oldugu için yanliş aradım olay oldu.
ben sadece bir sıkıntı yasadım ve paylaştım ama bu olayı müthiş saçma bulanlar oldu sadece soyleyecegim tek şey bugun bana yarın size umarım yol yardımı benim kadar basit birsey için mesgul etmezsiniz saygılarımla :)
Kusura bakmayın ama ambulansı size çağırmadım zaten. Önceki mesajımda da görmüş iseniz servisi ve yol yardımın davranışlarını yadırgamışım ve kınamışım. Siz haklı olarak servise gitmişsiniz ve yönlendirmeyle yol yardımı aramışsınız.O kadar cahil insanlar var ki kriko nun aracın altına nasıl takacağını bilmeyen krikonun nerede olduğunu sormak için servise gidenler (belkide yol yardımı arayanlar) vardır.Neyse tekrar geçmiş olsun.. ;)
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 12, 2011, 23:44:34 »
bu sogukta neden klimayı açıyorsunuz ki.Kalorifer açmanız yeterli.Yol yardımını ben de araç haereket edemeyecek durumda ise kullanabileceğinizi düşünüyoru.Radyo iyi çekmiyor diye arasam sonucunu merak ediyoru bende.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
« Yanıtla #26 : Nisan 13, 2011, 10:28:38 »
sorunum halloldu ilgilenen arkadaslara tesekkur ederim :alkis:,ama anlatamadıgım sey su hava 20-23 derece arası idi sadece yol yardımdan bakabilirse araca bir bakmasını istedim ola bu idi ve yol yardım ile aynı yerdeyiz en fazla 2-3 km kadar mesafe vardı ondan yardımı aradım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Nisan 16, 2011, 14:31:58 »
Sormayın yav gerçekten ilgilenmiyorlar,
geçenlerde Tuncayın dediği gibi şehirden  çıkar çoıkmaz dinlediğim radyo istasyonu parazit yapmaya başladı
Ben  müzisyenim , müzik olmadan araba falan kullanamam; aradım yol yardımı, ne cevap verseler beğenirsiniz
"efendim dinlediğiniz radyo istasyonun yayın frekansı düşük, sadece izmir içinde dinlenebilir güçte, o yüzden radyo iyi çekmiyor, bu bir arıza değil"
olacak şeymi ya, sen radyoyu zayıf yap , sonrada suçu istasyona, frekansa vs at; 40 bin verip aldığım arabada radyo bile dinleyemiyecekmiyim
olacak şeymi ya, sonradan dikkat ettimki , şehirden uzaklaştıkça diğer istasyonlarda kayboluyor, mecburen yolun geri kalanında CD dinleyerek gittim
Hiç yakışıyormu böyle bir arabaya, etek dolusu para verip alıyoruz , daha bi radyosu bile doğru dürüst çekmiyor; yol yardım desen ...nı kaldırmıyor
bu düzen değişmeli arkadaşlar, birileri bu yol yardıma dur demeli, herkesi isyana çağırıyorum, hakkımızı arayalım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Nisan 17, 2011, 17:36:42 »
kemal abi çok önemli bir noktaya değinmişsin.Elini kaldırma sakın.Devletin biran önce el atması laızm.Ülkenin gündemini ilk sırada yer alması lazım.Zaten bu yol yardımının yaptıkları yetti artık.Sonuna kadar arkandayız abi :)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Nisan 17, 2011, 17:41:07 »
yürü be kemal amca...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 192000
  • Model Yılı: '01
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Nisan 17, 2011, 22:22:22 »
arkadaşlar laf servisten açılmışken geçenlerde bende uğradım ve hava akışmetre sensörürünün değişmesi gerektiğini söylediler.
sadece 2 civatayla tutturulan sensörün takılması için 100 YTL işçilik alacaklarını söyleyince gerçekten nevrim döndü...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #31 : Mayıs 05, 2011, 12:58:47 »
Toyotanın 'tok satıcı' durumu var gibi...10 günlük corollam var, bayi müşteri hizmetlerinin beni arayacağını ve bayi ile ilgili memnuniyetimi soracağını söyledi ama hala arayan yok; benim açımdan pek önemli bir durum değil ama ihtiyacım olduğunda arayacağım müşteri hizmetlerinin ; müşteriye bakış açısını göstermesi bakımından negatif bir durum gibi . Her şeye rağmen corolla keyfi başka..:) Allah onlara muhtaç etmesin
2011 1.6 corolla comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
    • Antalya Çekici Çağır: Oto Kurtarma
  • Araç: Verso
  • Model Yılı: '03
« Yanıtla #32 : Eylül 09, 2025, 23:03:31 »
Kasko firmalarının çoğu aynı ceplerinden para çıktığı için oto çekici veya yol yardım göndermek istemiyorlar çoğu zaman