Gönderen Konu: ipone mu ? htc mi ? samsung galaxsi mi ? yada baska bir akıllı telefon mu?  (Okunma sayısı 7548 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
haziran ayında amerikadan bi arkadasım gelicek gelirken telefon alabilecegini söyledi ama kararsızım ipone 4 mü alsam htc mi yoksa baska bi akıllı telefon mu :\  ipone 4 16 gb lıgı begeniyorum ama amerikadan geldigin de sim kilidi yada baska bi sorun cıkartır mı ? üzerine işleticek pasaport var bide telefon geldigin de türkce menü olur mu ? unutmadan siz benim yerimde olsanız ne alırdınız ?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
İpone 4 al keyfine bak  tanıdığın birinin pasaportuyla açtırırsın önemli bir olay değil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
Maddi yönünü düşünmüyeceksen İphone 4 veya blackberry torch derim.Fakat yurt dışından almak ne kadar karlı bilmiyorum maddi kârının yanında servis desteği,garanti desteği,cihazın orjinalliği sorun çıkarabilir. Orjinallik derken unlock işlemlerinden bahsediyorum iphone u unlock yapınca jailbreak oluyormu bilmiyorum.Bende iphone 3-4 yada b.bery torch düşünüyordum.Şuan nokia C7 telefonum var memnunum :) Samsungu sevmiyorum nedense..Fakatt android işletim sistemi olması bi artı olabilir kişiden kişiye.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
türkiyeden almak daha mı karlı yani ? türkiye de ipone 4 16 gb sıfır garantili bulabildigim en düşük fiyat 1400 tl yurt dısında 344 dolara varmış

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 230 kere teşekkür etti
türkiyeden almak daha mı karlı yani ? türkiye de ipone 4 16 gb sıfır garantili bulabildigim en düşük fiyat 1400 tl yurt dısında 344 dolara varmış

Dediğim gibi locked yani sim kilidi olanlar Türkiye hatlarına uymayanları alma derim orjinalinden unlock (yani orjinalden tüm hatlara açık) bulursan bak bence.program yüklemek için jailbreak gerekiyormuş.simkilidi olan iphone lara unlock işlemi yaptırınca jailbreak sorunu çıkabiliyor diye okumuştum.Araştırın siz yinede.Nokia C7 tavsiye edebilirim bu arada.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
İpone 4 al keyfine bak  tanıdığın birinin pasaportuyla açtırırsın önemli bir olay değil

Malesef her ülkeden gelen açılmıyor bende amerikadan gelme var at&t sim kartlı kullanamıyorum boş boş duruyor çekmecede yanlış bilgi vermeyelim :D

Baseband 02.10.04 ise hiç bi şekilde açılmıyor Iphone 4 almak istiyorsan en mantıklısı Türkiyeden almak en azından sıkıntı yaşamazsın yada basebandı 01.59 ile başlayanlardan bulman lazım yurtdışından ki Türkiyede rahat kullanasın yada sim kilidi olmayan getirceksin.

Buğra ben N97 Mini kullanıyorum q klavyeye sahip gayet başarılı fakat kapasitif ekran bir zaman sonra cızırtı yapmaya başlıyor 1 kere garantiden değişti 15 gün sonra tekrar cızırtı yapmaya başladı öyle kullanıyorum.

Bence şu anda en başarılı telefon olarak N8 görülebilir mouse bile bağlayabiliyorsun hdmi çıkış vs tek kötü tarafı gece flash acık video çekemiyorsun.

Fakat bu zamana kadar kullandığım en güzel telefon kardeşime verdiğim N95 8GB onun kadar kullanışlı ve sağlamını görmedim.2 yıl kullandım 1 kere tık demedi.

Samsunglar nasıldır bilmiyorum bu zamana kadar hiç samsung kullanmadım
Burak Tolga Erdoğan Kardeşimizi Saygıyla Anıyoruz.
Bir zamanlar Yaris i vardı :S

Artık Corolla sı var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
N8 e bende baktım ipoe4 den işlemci ram rom olarak düşük bi telefon ama N8 düşünmeye basladım sen söyledikten sonra en mantıklısı gene türkiyeden almak sanırım :\

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 230 kere teşekkür etti
N8 e bende baktım ipoe4 den işlemci ram rom olarak düşük bi telefon ama N8 düşünmeye basladım sen söyledikten sonra en mantıklısı gene türkiyeden almak sanırım :\

N8 512 mb rom bellek
C7 1 GB rom bellek
iphone u bilmiyorum.N8 in artısı kamerası.C7 nin dizaynı daha hoş geliyor bana.Blackberry torch bakın bence birde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB-
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
HaTiCe getirtin.Hiç bir sorun çıkartmaz.Romları türkiyede satılandan yüksek yani daha hızlı
A AURİS Çıkarım seninle her yola

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Iphone ben tavsiye etmem. iOS un içine sıkışır kalırsınız.  Android işletim sistemli bir HTC yada Sony Ericsson Arc diye bir model çıkarttı, süper bir telefon tavsiye ederim. Androidin marketi yeter.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Boşverin akıllı telefonu elimde salak bir telefon var sinirlenince duvara çarptırıyorum hala tık demedi toplayıp tekrar devam ediyorum sıkıntıya birebir bir telefondur :lol: 3310nun kibar hali samsung b 130s :lol:

İphone 4 hiç hoşuma gitmiyor açıkçası tam serilerini bilmiyorum ama bir önceki serisi daha hoş :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
vala şu konuda anket açsan iphone acık ara yapardı emin ol
iphone 4 al bak keyfine,sanırım daha önce iphone kullanmadın,kullanmış olsan bilirsin tadını :D :D
iphone un ölüsü yeter

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
iphone4 alın bence. önümüzdeki aylarda bende alcam. öok güzel tel.
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
Ben size bu saydıklarınızın dışında birde Samasung wave incelemenizi tavsiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
vala şu konuda anket açsan iphone acık ara yapardı emin ol
iphone 4 al bak keyfine,sanırım daha önce iphone kullanmadın,kullanmış olsan bilirsin tadını :D :D
iphone un ölüsü yeter

aynen katılıyorum.Jailbreak yaptıktan sonra yok yok
bağımlılık yapar dikkat et :)
2009 Corolla D4D/MMT Elegant Metalik gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
aynen katılıyorum.Jailbreak yaptıktan sonra yok yok
bağımlılık yapar dikkat et :)

hemde ne bağımlılık,bende psp (PLAY STATİON PORTABLE) vardı,iphone aldıktan sonra sattım psp yi çünkü iphone daki oyun formatı da aynı,şahane...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
iPhone geçmişte kaldı, gelecek Android ;)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
htc hd2 de kafdama yatmaya basladı n8 in dokunmatigine güvenemiyorum nedense kullanana arkadasların var  galaxsi alma diyolar  :\ kısacası her telefonun bi dezavantajı var  sanırım :\ 2 aydır arastırıyorum en küçük detayına kadar şuanda benim istedigim gibi olan tek telefon htc hd 2

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Müngke Tengriyin Küçüdür.
  • 3 kere teşekkür edildi
Şarjı münasebetsiz bir zamanda bitince kendimizi yontma taş devrinde hissetmemek için şarj kablosu yaygın olanından almak lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
htc hd2 de kafdama yatmaya basladı n8 in dokunmatigine güvenemiyorum nedense kullanana arkadasların var galaxsi alma diyolar  :\ kısacası her telefonun bi dezavantajı var sanırım :\ 2 aydır arastırıyorum en küçük detayına kadar şuanda benim istedigim gibi olan tek telefon htc hd 2

HTC HD 2 mükemmel bir telefon, üzerinde Android 2.3 ile geliyor. Bence nokia yı geçin. Alper hocam da demiş gelecek Androidde.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija: