Gönderen Konu: ipone mu ? htc mi ? samsung galaxsi mi ? yada baska bir akıllı telefon mu?  (Okunma sayısı 7547 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
htc hd2 de kafdama yatmaya basladı n8 in dokunmatigine güvenemiyorum nedense kullanana arkadasların var galaxsi alma diyolar  :\ kısacası her telefonun bi dezavantajı var sanırım :\ 2 aydır arastırıyorum en küçük detayına kadar şuanda benim istedigim gibi olan tek telefon htc hd 2
n8 i test ettim dokunmatiği iphone kadar hassas. ve 12 mp kamera var. alıncak en güzel telefonlardan birisi şu an
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür etti
vala şu konuda anket açsan iphone acık ara yapardı emin ol
iphone 4 al bak keyfine,sanırım daha önce iphone kullanmadın,kullanmış olsan bilirsin tadını :D :D
iphone un ölüsü yeter

Hakkı abinin dediklerine harfiyen katılıyorum... iphone kullanan bilir...
Honda Jazz / 2012

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
hemde ne bağımlılık,bende psp (PLAY STATİON PORTABLE) vardı,iphone aldıktan sonra sattım psp yi çünkü iphone daki oyun formatı da aynı,şahane...

hatun yakında kırarsa telefonu hiç şaşırmayacağım.işin gücün oyun oynamak deyip duruyor.:)

2009 Corolla D4D/MMT Elegant Metalik gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • 1 kere teşekkür edildi
evet gercekten kapsamlı bi arastırma yaptım ve okların büyük cogunlugu htc yi gösteriyo bugun telefona bakmaya gidicem teknosaya eger telefon beni tatmin ederse fiyat arastırmasına da baslıcam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
Buğra Bey
Alacaksanız iPhone 4 alın derim.  Bazı arkadaşların da dediği gibi iPhone 4 adamda bağımlılık yapıyor. Ama Amerikadan getirtirken dikkat etmeniz gereken hususlar var. Öncelikle iPhone 4'ü Apple mağazasından aldırın ki herhangi bir operatöre bağımlı olmasın At&T gibi mesela. Bu tür telefonlara kontratsız telefon deniyor. Şu anda fiyatı 550 Euro civarında yani Türkiyedeki fiyatın neredeyse yarısı. Apple mağazasından kontratsız alacağın iPhone 4 pasaporta işletmek kaydıyla Türkiyede hiç sorunsuz çalışacaktır. Ben Geçtiğimiz Aralık ayında Madridden bir tane aldım çok memnunum. Tek sorun Apple iPhone 4 için uluslararası garanti vermiyor. Ama garantiye ihtiyacın olacağını da sanmıyorum. Bunun dışında bir marka ve model getirteceksen onlarda da özellikle "KONTRATSIZ" olmasına dikkat et. Yoksa Türkiyede kırdırman gerekecektir.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
internetten arastırması htc yi gösteriyo ama kullanan herkes ama herkes ipone diyo kullanan insanlara güvenerek mayıs ayında amerikadan bi pone da ben alıcam sanırım :) bu arada seçkin abi n8 in dokunmatigine bende baktım ama pek hazzetmedim :s n8 gercekten donanımlı bi telefon ama bi süre sonra satmaya kalksam ipone la daha zarar ederim diyerekten ipone a yöneldim yine tabi alıp satıcxagım anlamına gelmiyor bu uzun süre kullanmayı düşünüyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
ben 1 yıla aşkın kullandım,tercihinin doğru olduğunu iphone alıp kullandığında daha iyi anlayacaksın :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
peki amerikadan getiricekler bana telefonu alıcxak kişi nelere dikkat etmeli ? türkiyeye geldiginde ne gibi sorunları cıkabilir ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Amerikada kilitsiz iPhone 4 satılmıyor, alırsanız elinizde kalır :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
sahi yahu ne bakımdan elde kalıyo cihaz alper bey
şu anda bi arkadaş almış,içerisinde at-t kart var ve yerli  operatörlerle çalışmıyo çalışmıyo ne yapması gerekiyor?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
Şu anda bir çözümü yok, benim arkadaş da kilidi kırılır diye aldı, 4 aydır bekliyor.

at&t kartı ile çalışır ama, IMEI kaydı yapılırsa.
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Mantıklı düşünsene?Aklın fikrin nerde?Yavaş.!
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ben N8 aldım gayet memnunum..İphone da bulunan bütün özellikler mevcut dokunmatik ekran hassaslığı sadece 0.2 daha az kamerası 12meg. uygulamalar gerçekten çok güzel..
Hastanelerin de mağazalar gibi vitrinleri olsaydı, kazalar bu denli çok olmazdı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Ben N8 aldım gayet memnunum..İphone da bulunan bütün özellikler mevcut dokunmatik ekran hassaslığı sadece 0.2 daha az kamerası 12meg. uygulamalar gerçekten çok güzel..

pööhhh,o kadar da kursunu verdim son hamsi buluşmasında yahu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Şu anda bir çözümü yok, benim arkadaş da kilidi kırılır diye aldı, 4 aydır bekliyor.

at&t kartı ile çalışır ama, IMEI kaydı yapılırsa.

eyvallah,alper bey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
bende e72 var çok memnunum pilide iyi gidiyor,
dokunmatik alacaksanız sadece iphone 4 öneririm nokianın 2 modelini iyade ettim üstünde tepiniyorsun algılamıyor
işadamı değilseniz blackberyden uzak durun... güzel ama normal insana gereksiz

yakında hatunu ikna edersem vodafona hat taşıyım htc alcam... bencede yaşasın androit...
ama bu telefonları dışardan getirmeyin işi zor gittigidiyorda pasaport bile kiralıyorlar 150 tlye:)
zaten akıllı telefonlar internetsiz bi işe yaramıyor
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
n8 i test ettim dokunmatiği iphone kadar hassas. ve 12 mp kamera var. alıncak en güzel telefonlardan birisi şu an

siz,ikiniz hiç iphone kullandınız mı arkadaşlar ? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi

siz,ikiniz hiç iphone kullandınız mı arkadaşlar ? :)
kullanmadım abi. sırf iphone3 den daha güzel diye geçen sene s8003 aldım ve pişmanım. bu sıralarda iphone4 alacağım :)
ama heran n8 alabilirim :)
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
n8 Android veya iOS ile boy ölçüşemez malesef. Donanım olarak süper bir telefon ama yazılımdan kaybediyor.

Çok fazla yurtdışı kasmaya gerek yok beyler, buyrun:

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-galaxy-ace-s5830-2-gb-hafiza-karti-hediye-beyaz/ProductDetails.aspx?productId=telcepsams5830&categoryId=371946

memnun kalmazsanız paranızı ben iade ederim :D :P
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
kullanmadım abi. sırf iphone3 den daha güzel diye geçen sene s8003 aldım ve pişmanım. bu sıralarda iphone4 alacağım :)
ama heran n8 alabilirim :)

sakın n8 alma pişman olursun
geçtiğimiz kasım ayında 3gs imi satmak için ilan verdim,mesajların yarısından çoğu ne oldu biliyomusun;
1-2-3- aylık n8 imle takas düşünürmüsünüz ! ! !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
n8 samsung galaxsi ve htc alıp kullananların hepsinde bi sorun cıkıyo ama ipone kullananların tek sorunu hafıza :\ banada 16 gb lık hafıza yeterli ben ipone kullananlardan herhangi bi duymadım duymadım acıkcası cogu kişi ipone kullansan baska telefon kullanmak istemezsin diyor hayırlısı :)