0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
htc hd2 de kafdama yatmaya basladı n8 in dokunmatigine güvenemiyorum nedense kullanana arkadasların var galaxsi alma diyolar :\ kısacası her telefonun bi dezavantajı var sanırım :\ 2 aydır arastırıyorum en küçük detayına kadar şuanda benim istedigim gibi olan tek telefon htc hd 2
vala şu konuda anket açsan iphone acık ara yapardı emin oliphone 4 al bak keyfine,sanırım daha önce iphone kullanmadın,kullanmış olsan bilirsin tadını iphone un ölüsü yeter
hemde ne bağımlılık,bende psp (PLAY STATİON PORTABLE) vardı,iphone aldıktan sonra sattım psp yi çünkü iphone daki oyun formatı da aynı,şahane...
Ben N8 aldım gayet memnunum..İphone da bulunan bütün özellikler mevcut dokunmatik ekran hassaslığı sadece 0.2 daha az kamerası 12meg. uygulamalar gerçekten çok güzel..
Şu anda bir çözümü yok, benim arkadaş da kilidi kırılır diye aldı, 4 aydır bekliyor.at&t kartı ile çalışır ama, IMEI kaydı yapılırsa.
n8 i test ettim dokunmatiği iphone kadar hassas. ve 12 mp kamera var. alıncak en güzel telefonlardan birisi şu an
siz,ikiniz hiç iphone kullandınız mı arkadaşlar ?
kullanmadım abi. sırf iphone3 den daha güzel diye geçen sene s8003 aldım ve pişmanım. bu sıralarda iphone4 alacağım ama heran n8 alabilirim