Toplam Oy Verenler: 30
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oyumu kalsından yana kullandım sonuçta bir emek var ortada ayrıca rüzgarlık demişleri şe yarıyor görsellik fena durmamış bence
Hakkı Bey bence güzel durmuşlar. Ön camı hafif aralayınca içeriye taze hava alabilmek adına ve rüzgar dokunmadan sessizce uzun seyahatte kabin içini havalandırma durumlarında çok işe yaradığı için bende düşünüyorum zze112 için takım biryerlerde online sizinki gibi denk gelmedim. Renkleri mavimsimi bunların ? Yoksa gökyüzü mavisinin yansımasındanmı öyle görüyorum ? Marka, fiyat ne ?
sağolun sizinde dediğiniz gibi kullanım olarak aracın içini havalandırmak ve yağmurlu havada cam acıldığı zaman cam kontrol düğmelerinin ıslanmaması için cok idealsunplex ve perflex de 4 lü yok onlar orjinal ve 2 li takım bu bendekiler ithal 75 tl ye aldımrengi siyah ve cok koyu,yüzeyi de parlak
evet aynen 2li set 35 tl civarında
yalnız takarken içe geçirmeyin dışarıdan yapıştırın.
eğer içeriden geçirirseniz cam kapanmaya yakın rüzgarlığa takılıyor ve kastırıyor,sıkışıyor. dolayısı ile cam kaldırma motoruna zarar verir zamanla.
Arkalar olmazsa daha iyi olacak gibi ama madem yapıştırmışsın kalsın derim, öylede güzel.
taş çatlasın 1er cm kesilicek direklerin ordan böylece ön cam için aynanın ordan 1cm yukarıda olucak o kadardan birşey olmaz arka camınki ise 1 cm yine önde olucak ama , kaş yapayım derken göz de çıkarılabilir böylesi de güzel , allah içine sindirsin ... arada boşluk olmayanı bulduğumuzda ona geçersin
vala senin söylediğin iş o kadar esnek olmayabilir tunç,düşündüm ! ama şu haliyle bile tam uç kısımdan yağmur giriyo içeriye.
hadddi bea o zaman aynaya dayamak gerekicek vizörü demi Hakkı abi ? , iyi bassaydın cam silikonunu ...