Toplam Oy Verenler: 30
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
canımda pis çekti ama hea , yok arkadaş o kadar laf dedim almıcam bunlardan , o dudaklar öpüşecek honda aldırcak bana bu vizörler yaa 3m candır iyidir , zaten çıkarmayacağın için sorun yok , düşünme böyle şeyleri , arabandan soğursun alimalllah
evet aynen zaten yeri var aynanın üzerinde,ama ben yukarıdan yani öpüşme bölgesi varya ordan sıfırladım.silikon falan kullanmadım ki,üzerinde 3m bantı vardı direk yapıştırdım bayağı da sağlam oldu hatta geriye nasıl sökerim diye gözümü korkuttu
vaaay hakkı abi güzel olmuş maşallah bide uzaktan çekip koysan fotoyu öyle baksak
yakışmış samuraya, hayırlı olsun
Yansıma olmasa mesela
sağol mehmetim ya aceleye geldi itinasız çektim,dikkat edersen resimlerde işlem tamamlanmamış bantla tutturup fikir almak istedim
anladım abi olsun güzel durmuş sökme bence zaten bunların üstüne sinek konsa yakışıyo beee.. deeermişim güzel şeyler yapınca daha yakışıklı duruyo.. maşallah diyorum aracına abicim şeytan kulağına kurşun..
eyvallah daha iyileri sizlerin olsun ...
hakkı abi hayırlı olsun açıkçası bunu bekliyordum bunları nerden temin edebilirim abi bilgilendirirsen sevinirim bu parça üzerinde ufak çaplı bir projem varda efsane üzerinde de çok tatlı olacağından da eminim
sağolasın tamer,neymiş o projen?ben buradan almıştım fakat ilan kapanmış galiba gene de bi sor mesajla falanhani paylaşmıştın abi geçen haftalarda bir efsane üzerinde mat siyah vizörler vardı onun gibi mat siyah yapıcam ve üstüne ufak ama orjinal durcak bir sekilde trd amblemi olucak abi ve bununla beraber kapı direklerinide mat siyah olarak bırakıcam ve geriye sadece arabanın karsısına geçip seyretmek kalıcak abi