0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yeni araç bakıyorum,iki modelde de elegant tercih nedeni olmaktadır...işin özü verso ile auris arasında sıkıştım... belirtilen modeller baz alındığında; teknolojik ve donanım açısından, 2.el açısından sıkıntı yaratmayacak araç olarak hangisini önerebilirsiniz...4 kişilik 1 ailem var,2 araç da ihtiyaçlarımı karşılayabiliyor... şimdilik aile verso diyor,fakat içimde versoyu yaş itibariylede 5-10 sene sonra tercih etmeliyim kanısı var...değerli görüşlerinizi bekliyorum...
Muhammet abi elaganttan aşağısı da kesmiyo yani Abi dizel almayacak mısın? versonu dizeli yok diye biliyorum. bence dizel bi auris al benzinliklerin önünden geçerken tansiyonun yükselmeden kullan abi hem dediğin gibi yaşında genç.
Eğerki Aurisin bagajı sizin ihtiyaçlarınıza cevap verecekse alınabilir, ama versoda çok güzeL araç tam aile arabası. Tabi benzinli bir verso almaktansa dizel bir aurisi tercih ederdim ben. Arabayı almakla bitmiyor yakıtıda önemli.
BAşlığı okurken bile Verso dedim.Ama işin birde yakıtı var tabiki.Burada da Auris ağır basıyor.Verso'ya küçük dokunuşlarla yaşına uygun bir şekile sokabilirsin....özcan dizel konusunda çok düşündüm, fakat 3-3,5 yılda 20.000 km yapıyorum, sence dizel almaya değermi? bu gibi nedenden dolayı benzine yönlendim yada bende çok para var ))))))
Muhammet abi yılda 6-7 bin km ile dizelin fiyat farkını kısa sürede amorti edemezsin aslında ama bunlar senin için teferruat ne de olsa müdür adamsın abi bence iki modelden hangisi olursa olsun içine sinen bir otomobil denk getir al. ama şahsen bana sorsan kesinlikle dizel abi arabayı alalı 2 yıl olmadı psikolojim bozuldu. depoyu full dolduruyosun hatırı sayılır meblağlara ama yaptığın yol 600-650 km dizelde 900-1000 km.
Zaten günümüzde benzin ve dizel yakıt arasında bir fiyat farkı kalmadı.Ayni litre benzinle 500 km gidiyorken mazotla neden 700 km gitmeyesin ki? LPG takarım dersen eğer Verso'yu hiç düşünmeden al derim.Çoluk-çocuk,ailen,gelen giden,piknik,etkinlik gibi durumlarıda düşün.Belki 1o kişi bir olur senin verso ile bir yerlere gideriz.Bizleride düşün lütfen
Verso bence hiçte yaşlı arabası değil.4 kişilik ailem var diyorsunuz Auris'in bagajı size yetmeyecektir.Ondan sonra pişman olmayın.Çocuklar büyüyünce ihtiyaçlarıda büyüyor.
Hatırlıyorum Muhammet. Açıkçası aile için Verso tarzı araçlar çok iyi. Ayrıca göründüklerinden daha sportifler. Heleki Auris ile çok yükseklik farklarıda yok ama tabikide belli farklar var. Artık ülkemizde de bu taez araçlar çok tutuyor ama ikinci el piyasası yönünden Scenic'e de bakmanı öneririm. Dizel ve küçük hacim motor hem yakıt, hem performans hemde vergide fena değildir. Üst donanımlılarıda doludur. Zaten o segmentte en çok satan araç. En azından araştır, fikir edin. Versonun uygun hacimli dizeli olsa iyi olurdu gerçekten, hele ki o segmentte Türkiye şartlarında benzinli çok sıkıntı yaratabilir hem tüketim hemde çekiş (tork) yönünden.
Hakan abi Verso segmentinde Scenic'i önermem abi.Scenic'lerde kronik sorun fazlası ile var.Bitmek bilmeyen sorunları var.Ama diğer taraftan Ford'u sevmesemde kendimce alınabilirliği yüksek bir modeli var.C Max.Verso olmazsa C Max tercihlerim arasında olur.Şaban Demirel abimizde kafasında soru işaretleri olarak aldı arabayı ama şimdi son derece memnun C Max'ten
özcan, abicim senden bilgi bekliyorum, duruma göre karşı tarafla görüşüp aracı servise baktıracağım...
abi verso al 2010 20100 yeni kasaları tam senlik valla.
ben olsam versoyu tercih ederim, tam bir aile arabası, az km yapıyormuşsunuz, yakıt da problem olmaz, çoluk çocuk doluşup heryere gidilebilcek bir araç...