0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bugün öğlen aracı servise sokturacağım... hakkımızda hayırlısı bakalım...
hadi hayırlısı abi. anladığım kadarıyla verso buldun. aldıktan sonra psikoloğum, sen ve ben arabayı ıslatalım abi
Hadi hayırlısı Muhammet. Cumartesi'ye hazır demekki araç.
K L M 98 ne oldu Muhammet?
aracın hasar sorgulaması gelmemişti, sorgulama değişmiş olduğundan gitmemiş,servisden randavuyuda almıştım 12000 tl hasar çıkınca vaz caydım... araç bulamadığımdan psikolağa gidecem yakında )) ıslatırız oktay....yok be abi neredeeeee biz bu titizlikle araç maraç alamayız, herşey nasip nasip kısmet diyelim )))
abi araba işi sakat ya alsan dert, almasan dert, alırken dert, satarken dert, bakımı ayrı dert, psikoloğu ayrı dert abi takma kafanı herşeyin hayırlısı. 12000 TL hasar da iyimiş neredeyse perte çıkaracakmış aracı.abi bu arada sahibinden de pendikte var bi comfort extra baktın mı ona? KLM 98 de güzel görünüyomuş aslında.
şu sıralar piyasada deli gibi pert mevcut, geçenlerde konuşurken adamlar 200 tl ye pert kayıtı siliyormuş muhabbeti çıktıkdan sonra iyice pimpiriklendim...elegant bakıyorum ama bakarım dediğine...
haydaaa herşeyin sahtekarlığını yapıyorlar allah belalarını versin. madem silmek bu kadar kolay niye kayıt tutuyorlar ki?
hayırlı olsun
Hayırlı olsun Abi
arkadaşlar Verso anlatılmaz, yaşanır...
hayırlı uğurlu olsun kardeşim.Allah güzel günlerde binmenizi nasip etsin...
abi hayırlı olsun güle güle kullan.Nekadara aldın ayıptır sorması birde bana alsana
hayırlı olsun .evet kaça mal oldu..