0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
klimasız golf yokki
Araştırmadan konuşmasak güzel abicim....bu örnekleri çoğaltabiliriz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2011-golf-tdi-comfortline-hatasiz-45952156/detay
Yeni kasa Avensislerin kısa sürede beğenilmediği için satılığa çıkarıldığı yargısına varabilmek için referans gösterilen sahibinden.com sitesinin istatiksel anlamda bu düşünceyi desteklemesi gerekir.Biraz önce bahsi geçen siteye girdim. Yaklaşık 240.000.adet araç satılık. Bunlardan yuvarlak hesap 9500 tanesi toyota.. toyotoların içinde de 850 adet Avensis satılık ve bunların da 90 adedi yeni kasa Avensis...Yani toplam toyotaların %10'u,toplam Avensislerin %11'i civarında...Metinde rakam kargaşasına yol açmamak için D sınıfı diğer araçların (Mondeo,İnsigna,Passat vs..) satılığa çıkarılış yüzdelerini yazmıyorum ama inanın Avensisten çok daha fazla.. İnsanlar vadeli ve gücünün üzerinde alım yaptıkları için elindeki ev ve arabaları kısa sürede elden çıkarmak zorunda kalıyorlar bunu mesleğim gereği yakından biliyorum. Ama emin olun memnuniyetsizlik nedeniyle satış sıralamasında Avensis son sırada..
Alırken hiç mi araştırmıyorlar ki, araç alırken benzinli de sonradan dizele dönmesini mi bekliyorlar anlamadım. İnsanlar hesabını baştan yapıp ona göre hareket etmiyorlar mı? Ben de ilk etap ta dizel corolla niyetlisi idim ancak hem segment fark etmesinden ötürü hem de yılda 10000 km. yapan birisi olarak Avensisi tercih etmiştim. Bu arada bahsettiğim 13 ilan, 2011 model elegant extra ve kilometreleri de en fazla 10000, bu kadar kullanım da ne olmuş ta zararına satıyorlar merak ettim...