0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tekrar soyluyorum tek eksıgı otomatık vıtes secenegı olmaması bu sınıftakı bır aracın park sensorunun xenon farın orjınalınde olmaması..
Sahibinden.com da 18 adet ilanın 13 tanesi 2011 model. Neden insanlar yeni aldığı arabayı bu kadar çabuk satarlar ? Tabii ki özel sebepleri vardır ama benim merak ettiğim, arabada bir sorun mu var, ne bileyim yakıt masrafı mı çok veya diğer masrafları mı fazla ya da performans sıkıntısı mı, hayal kırıklığı mı? Hayır bende yeni aldım daha fazlaca kullanamadım, açıkçası irkildim, yanlış bir seçim mi yaptım diye düşünmedim değil... Sizler ne dersiniz?
Bunca kişi sattığına göre vardır bi bildikleri, demekki ya ekonomik değil yada başka nedenler varbence sizde zaman geçirmeden satın, (Uygun bi fiyat verirseniz görüşelim)
otomatık vıtes bızde tercıh edılmedıgı ıcın eksıklık yerıne artı arabayı aldıgımda xenon ve orjınal ekranı olmayan sadece ıkaz veren park sensoru vardı ekstra olarak almadıkbızım sansımıza herhalde
onu bilmiyorum ama benimki 4 malesef. 2004 model 1.4 jazz ın bile 7 ileriydi çok zevkliydi
Birde ne kadar fazla vites o kadar sorun çıkarabilme durumuda var.
abi o arabama yapmadığım işkence kalmamıştı 6700devirde vites değiştiriyordum hiçbirşey olmadı. katılmıyorum buna