0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"Rover sorun yaşatır mı?"diye bir soru ben kabul etmem beh, Rover'ın niye battığını zannediyorsun? En ufak bir terslikte parça, usta, musta hiçbir şey bulamazsınız. Bence şu saatten sonra Rovera yatırım yapmak baya riskli bir macera olur.
Gidişi, performansı vs. oldukça iyidir bu aracın. Konforuda öyle. Küçük bir iki işlem ile gücü biraz daha arttırılabiliyor bildiğim kadarı ile ama kim parça sorunu yok demiş ise biraz kafa bulmuş sanırım. Çünkü belli parçaları vardır piyasada ancak getiren 1-2 yerdir ve fiyatlarda buna göredir. Ayrıca çok ucuzda değildir parçaları. Bildiğim kadarı ile servisi Türkiye'de en son Borusan veriyordu. Alan sanırım son kullanıcısı olur.
Bu çocuk başka bi araba almamışmıydı yav.
11 e alırsınız 5 e satamazsınız.uzak durun derim.
Haklısın Alper abi ama çocugun durumu belli hem özellik istiyor hemde parası az aslında 90-95 model 5 serisi bakıyorduk en azından hurdacıda parcası bol olur dıye ama bunun modeli cezbetti beni Sahibide motoru euro cıvıcle aynı dıyınce hafıften bı aklıma yatmıştı gerçekten euro civicle aynımı motorları Alper abi ??
Boşver abi modeli E34 var mis gibi, hem sorunsuz araçtır zevklidir ama tercih edilebilir modele bakmasın o paraya rover almak pervasızlık olur satışı çok ağır bir de zaten sahibinden sitesinde 34 tane olan aracın parça sıkıntısı olmamıı
e34 sorunsuz mu? ne yaptın berkcan ya
", hem sorunsuz araçtır "
Şu kısımı beraber alalım abi Bi yanlışlık yok yani
e34 öyle sorunsuz bi araç değil be berkcan bizim gibi toyotacılara göre hiç bir bmw sorunsuz değil zaten o ayrı da e34le beraber vanos sorunu başlar bmwde
Yok abi öyle bir iddiam Sorunsuz araç dedikten sonra olan 3 adet yüz ifadesiyle anlatmaya çalıştığım zaten palavro bastığımdı yoksa sorunsuz Bmw mi var şu dünyada (: Bu arada vize filan mı vardı abi bugün, koskoca 3 yüz ifadesi sardırdım oraya farketmedin