Bi ara dicektim tek benim eski e34 sorunluymuş galiba diye

çünkü satarken aracın arka tamponu yoktu kulakları cıkıp duruyordu sürekli

çalışmayan sağ ön camı kırık sol arka cam koluda.yolda 3 defa kalmamda cabası.tek aküden yana sıkıntım olmadı hatta türkay sağolsun bana bmw'lerde akünün yerini öğretti

Ama ne olursa olsun hala özlüyorum lacivertimi

kimbilir kimin elinde oyuncak olmuştur

Ne yalan söyleyim bu e34'ten sonra babam e46 almıştı bu araç kadar içime sinmemişti sevememiştim hala e46 ları sevmem faceliftlerin'den nefret ederim

neyse konuyu uzatmayım roverı begenmedik.Araç fotolarındaki gibi diri durmuyor.Yakından bakınca araca deneme sürüşü bile yapmak istemedik. Dönüşte otopazarına uğradık 91 model 5.20'ide karar kıldık.Araç orjinal 166.000 km'de komple boyalı otomatik ön cam,abs,klima,ısıtmalı koltuk,elektrikli ayna, gibi özellikleri var bakalım yarın ustamızda onay verirse satın alıcaz
Alsın başına belayı pardon Bmw'yi

Bu arada abi foto.daki e36 kasa oluyor (:
E12 Olayından sonra güzel missilleme oldu tebrikler
Güzel araç tercih etmişsiniz Taylan. Gerçekten konforlu, keyifli araçtır. 94 modeli eniştemde vardı ve muhteşem bir kliması vardı. Önden çekişli aeaç kullanmaya alışık olan birisi dikkatli olmalı yalnız çünkü hatayı pek affetmez. Çok yüksek performansı yoktur ve oldukça da fazla yakıt tüketir.
Güzel araç tercih etmişsiniz Taylan. Gerçekten konforlu, keyifli araçtır. 94 modeli eniştemde vardı ve muhteşem bir kliması vardı. Önden çekişli aeaç kullanmaya alışık olan birisi dikkatli olmalı yalnız çünkü hatayı pek affetmez. Çok yüksek performansı yoktur ve oldukça da fazla yakıt tüketir.
hatan var hakan abi yaa.. 10.4 saniye gibi bir 0-100ü var, 8.6lt ortalama karma yakıt tüketimi var, şehir içi 10 şehir dışı 6.5-7 lt civarı.. yani günümüz 2.0larından bile az.
e39 kasayla karıştırmış olma ihtimalin var abi, onlar performansı kötü, çok yakıt yakıyor
94 modeldi işte Türkay. 150 hp. Lik versiyondu. Sesi kasar gitmediğin kesinlikle söyleyebilirim özellikle kalkışlarda. Tüketimde ise gerçekten çok fazla idi diğer 2.0 lt. Lik araçlara göre. Hatta lpg bile ancak idare ediyor. Çok eskiden bir arkadaşımda da yanlış hatırlamıyorsam 95 modeli vardı ve aynı durum onun içinde geçerli idi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-reiss-otomotiv-orjinal-520i-45366723/detayArcın ilanını buldum

bugün kaporayı verip aracı alabıldık daha temiz kagıtları gelmediğinden arkadaş üstüne alamadı ama bizde araç.Şunu söyleyim araç acayip zevkli

kalkışları daha seri olur zannediyordum o hayalım yıkıldı ama çok çabuk toparlıyor çok atak bi araç içeriye tık ses almıyor.Bu yaşta benim corollam kadar sesiz olmasına açıkcası hayret ettim.Yol tutuşu bi kere çok sağlam insana güven veren bi araç kısacası ben çok beğendim İnş. arkadaşıma sorun çıkarmazda oda uzun yıllarca böyle zevkle bıner.Yarın bakalım 2 tane ustaya götürecez birincisi eniştem olan kaporta ustasına ikincisi önceki e36 nın bakımlarını yaptırdığım ustaya onlarda olumlu şeyler sölerler inşallah...
Okul bitene kadar hıcbır proje olur gibime gelmıyor

ama gerçekten bu kadar temız nasıl kalabılmış hayretler içindeyim

bı ara detaylı fotolarını koyucam zaten gögüs değişmediyse bu zamana kadar çatlaksız kalması hayre bı tek vitesin olduğu plastık kısım bıraz oynuyor ama 1-2 vıda ile hal olucak
şimdiden hayırlı olsun Taylan. Gerçekten tam bir uzun yol aracı, sadece kaygan zeminde özellikle dikkatli olmak lazım. Önden çekişli kadar hata affedici değildir. 5 serilerinin 3 serilerine göre temiz kalma ihtimalleri daha yüksek.
Bence gelmiş geçmiş en yakışıklı kasalardan bir tanesi. Yalnız bildiğim kadarıyla 2.0 motoru Honda yapımı değil, ve rover motorunun da kronik olarak silindir başı keçesinden (head gasket diyorlar ya) yağ kaçırma sorunu var. Zamanında 620 leri araştırırken gözüm deymişti. Yanlış hatırlıyor olabilirim tabi (ama sanmam). Ti olanlar Rover Si olanlar Honda.. Hele civic 'le falan alakası yok. Bunun muadili Honda Legend (hatta bazı parçalar uyabilir)
Honda motorlu ise (belki de swap yapmışlardır kim bilir). Aksesuarlarda zorlar, bekletir tabi ama motor mekanikten korkmaya gerek yok. Rover motorlu ise cidden bu arabaya aşık olmak gerek elinde tutmak için. Olsun.. Çok güzel be ..

Klasik Jaguar sanki..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-reiss-otomotiv-orjinal-520i-45366723/detay
Arcın ilanını buldum
bugün kaporayı verip aracı alabıldık daha temiz kagıtları gelmediğinden arkadaş üstüne alamadı ama bizde araç.Şunu söyleyim araç acayip zevkli
kalkışları daha seri olur zannediyordum o hayalım yıkıldı ama çok çabuk toparlıyor çok atak bi araç içeriye tık ses almıyor.Bu yaşta benim corollam kadar sesiz olmasına açıkcası hayret ettim.Yol tutuşu bi kere çok sağlam insana güven veren bi araç kısacası ben çok beğendim İnş. arkadaşıma sorun çıkarmazda oda uzun yıllarca böyle zevkle bıner.Yarın bakalım 2 tane ustaya götürecez birincisi eniştem olan kaporta ustasına ikincisi önceki e36 nın bakımlarını yaptırdığım ustaya onlarda olumlu şeyler sölerler inşallah...
usta alma derse kaporayı geri alabilecekmisiniz
usta alma derse kaporayı geri alabilecekmisiniz
Alamıcaz

Bugun motoruna baktırmış arkadaş.Bi sorun gözükmüyor şimdilik demiş usta.Yarın bakalım bi ara eniştemede götüreceğiz. zaten bı sorun çıksada arkadaşın geri vermeye niyeti yok bence, 2 gündür deli gibi biniyor.Bugün okula bile gelmedi acayip sevdi bu arabayı
Alamıcaz
Bugun motoruna baktırmış arkadaş.Bi sorun gözükmüyor şimdilik demiş usta.Yarın bakalım bi ara eniştemede götüreceğiz. zaten bı sorun çıksada arkadaşın geri vermeye niyeti yok bence, 2 gündür deli gibi biniyor.Bugün okula bile gelmedi acayip sevdi bu arabayı
Zehri aldıysa tamam zaten kurtuluş yok

bulaşıcı hastalık

Geçmiş olsun

- Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın