0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet karıştırmışım sende hemen düzelt
E12 Olayından sonra güzel missilleme oldu tebrikler
Güzel araç tercih etmişsiniz Taylan. Gerçekten konforlu, keyifli araçtır. 94 modeli eniştemde vardı ve muhteşem bir kliması vardı. Önden çekişli aeaç kullanmaya alışık olan birisi dikkatli olmalı yalnız çünkü hatayı pek affetmez. Çok yüksek performansı yoktur ve oldukça da fazla yakıt tüketir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-reiss-otomotiv-orjinal-520i-45366723/detayArcın ilanını buldum bugün kaporayı verip aracı alabıldık daha temiz kagıtları gelmediğinden arkadaş üstüne alamadı ama bizde araç.Şunu söyleyim araç acayip zevkli kalkışları daha seri olur zannediyordum o hayalım yıkıldı ama çok çabuk toparlıyor çok atak bi araç içeriye tık ses almıyor.Bu yaşta benim corollam kadar sesiz olmasına açıkcası hayret ettim.Yol tutuşu bi kere çok sağlam insana güven veren bi araç kısacası ben çok beğendim İnş. arkadaşıma sorun çıkarmazda oda uzun yıllarca böyle zevkle bıner.Yarın bakalım 2 tane ustaya götürecez birincisi eniştem olan kaporta ustasına ikincisi önceki e36 nın bakımlarını yaptırdığım ustaya onlarda olumlu şeyler sölerler inşallah...
usta alma derse kaporayı geri alabilecekmisiniz
Alamıcaz Bugun motoruna baktırmış arkadaş.Bi sorun gözükmüyor şimdilik demiş usta.Yarın bakalım bi ara eniştemede götüreceğiz. zaten bı sorun çıksada arkadaşın geri vermeye niyeti yok bence, 2 gündür deli gibi biniyor.Bugün okula bile gelmedi acayip sevdi bu arabayı
Zehri aldıysa tamam zaten kurtuluş yok bulaşıcı hastalık