Gönderen Konu: 1996 Rover 820 ti hakkında  (Okunma sayısı 14585 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Ynt: 1996 Rover 820 ti hakkında
« Yanıtla #20 : Nisan 03, 2011, 18:07:38 »
Bi ara dicektim tek benim eski e34 sorunluymuş galiba diye :D çünkü satarken aracın arka tamponu yoktu  kulakları cıkıp duruyordu sürekli  ::) çalışmayan sağ ön camı kırık sol arka cam koluda.yolda 3 defa kalmamda cabası.tek aküden yana sıkıntım olmadı hatta türkay sağolsun bana bmw'lerde akünün yerini öğretti :D Ama ne olursa olsun hala özlüyorum lacivertimi  ::) ::) kimbilir kimin elinde oyuncak olmuştur :( Ne yalan söyleyim bu e34'ten sonra babam e46 almıştı bu araç kadar içime sinmemişti sevememiştim hala e46 ları sevmem faceliftlerin'den  nefret ederim :D

neyse konuyu uzatmayım roverı begenmedik.Araç fotolarındaki gibi diri durmuyor.Yakından bakınca araca deneme sürüşü bile yapmak istemedik. Dönüşte otopazarına uğradık 91 model 5.20'ide karar kıldık.Araç orjinal 166.000 km'de komple boyalı otomatik ön cam,abs,klima,ısıtmalı koltuk,elektrikli ayna, gibi özellikleri var bakalım yarın ustamızda onay verirse satın alıcaz :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 03, 2011, 18:07:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bmw 318i /Suzuki Jimny 4x4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 03, 2011, 21:55:49 »
Alsın başına belayı pardon Bmw'yi :D Bu arada abi foto.daki e36 kasa oluyor (:
Her sürücü, arabasının kıçınada en az kendininki kadar sahip çıkmalıdır...
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=24775.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #22 : Nisan 03, 2011, 22:01:46 »
evet karıştırmışım  :-[ :-[ :-[ sende hemen düzelt :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 03, 2011, 22:12:57 »
evet karıştırmışım  :-[ :-[ :-[ sende hemen düzelt :D

E46'yı sevmiyorum dediğini gördüm hemen açığı yakaladım  -_- Yoksa dikkat etmemiştim :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #24 : Nisan 03, 2011, 22:17:58 »
E12 Olayından sonra güzel missilleme oldu tebrikler :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Nisan 03, 2011, 22:28:04 »
E12 Olayından sonra güzel missilleme oldu tebrikler :D

Aslında benim aklımdan çıkmıştı şimdi şunu okuyunca yarıldım gülmekten   :rofl: :foto:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Nisan 03, 2011, 22:36:16 »
Güzel araç tercih etmişsiniz Taylan. Gerçekten konforlu, keyifli araçtır. 94 modeli eniştemde vardı ve muhteşem bir kliması vardı. Önden çekişli aeaç kullanmaya alışık olan birisi dikkatli olmalı yalnız çünkü hatayı pek affetmez. Çok yüksek performansı yoktur ve oldukça da fazla yakıt tüketir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Nisan 03, 2011, 23:45:31 »
Güzel araç tercih etmişsiniz Taylan. Gerçekten konforlu, keyifli araçtır. 94 modeli eniştemde vardı ve muhteşem bir kliması vardı. Önden çekişli aeaç kullanmaya alışık olan birisi dikkatli olmalı yalnız çünkü hatayı pek affetmez. Çok yüksek performansı yoktur ve oldukça da fazla yakıt tüketir.
hatan var hakan abi yaa.. 10.4 saniye gibi bir 0-100ü var, 8.6lt ortalama karma yakıt tüketimi var, şehir içi 10 şehir dışı 6.5-7 lt civarı.. yani günümüz 2.0larından bile az.

e39 kasayla karıştırmış olma ihtimalin var abi, onlar performansı kötü, çok yakıt yakıyor
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #28 : Nisan 04, 2011, 22:04:54 »
94 modeldi işte Türkay. 150 hp. Lik versiyondu. Sesi kasar gitmediğin kesinlikle söyleyebilirim özellikle kalkışlarda. Tüketimde ise gerçekten çok fazla idi diğer 2.0 lt. Lik araçlara göre. Hatta lpg bile ancak idare ediyor. Çok eskiden bir arkadaşımda da yanlış hatırlamıyorsam 95 modeli vardı ve aynı durum onun içinde geçerli idi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #29 : Nisan 04, 2011, 22:18:28 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-reiss-otomotiv-orjinal-520i-45366723/detay

Arcın ilanını buldum :)  bugün kaporayı verip aracı alabıldık daha temiz kagıtları gelmediğinden arkadaş üstüne alamadı ama bizde araç.Şunu söyleyim araç acayip zevkli :D kalkışları daha seri olur zannediyordum o hayalım yıkıldı ama çok çabuk toparlıyor çok atak bi araç içeriye tık ses almıyor.Bu yaşta benim corollam kadar sesiz olmasına açıkcası hayret ettim.Yol tutuşu bi kere çok sağlam insana güven veren bi araç kısacası ben çok beğendim İnş. arkadaşıma sorun çıkarmazda oda uzun yıllarca böyle zevkle bıner.Yarın bakalım 2 tane ustaya götürecez birincisi eniştem olan kaporta ustasına ikincisi önceki e36 nın bakımlarını yaptırdığım ustaya onlarda olumlu şeyler sölerler inşallah...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Nisan 04, 2011, 22:33:42 »

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-reiss-otomotiv-orjinal-520i-45366723/detay

Arcın ilanını buldum :)  bugün kaporayı verip aracı alabıldık daha temiz kagıtları gelmediğinden arkadaş üstüne alamadı ama bizde araç.Şunu söyleyim araç acayip zevkli :D kalkışları daha seri olur zannediyordum o hayalım yıkıldı ama çok çabuk toparlıyor çok atak bi araç içeriye tık ses almıyor.Bu yaşta benim corollam kadar sesiz olmasına açıkcası hayret ettim.Yol tutuşu bi kere çok sağlam insana güven veren bi araç kısacası ben çok beğendim İnş. arkadaşıma sorun çıkarmazda oda uzun yıllarca böyle zevkle bıner.Yarın bakalım 2 tane ustaya götürecez birincisi eniştem olan kaporta ustasına ikincisi önceki e36 nın bakımlarını yaptırdığım ustaya onlarda olumlu şeyler sölerler inşallah...

Fazla da oynamamışlar  :islik:  :islik: Var mı plan proje  :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #31 : Nisan 05, 2011, 02:07:13 »
Okul bitene kadar hıcbır proje olur gibime gelmıyor :D ama gerçekten bu kadar temız nasıl kalabılmış hayretler içindeyim :P bı ara detaylı fotolarını koyucam zaten gögüs değişmediyse bu zamana kadar çatlaksız kalması hayre bı tek vitesin olduğu plastık kısım bıraz oynuyor ama 1-2 vıda ile hal olucak :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #32 : Nisan 05, 2011, 07:01:44 »
şimdiden hayırlı olsun Taylan. Gerçekten tam bir uzun yol aracı, sadece kaygan zeminde özellikle dikkatli olmak lazım. Önden çekişli kadar hata affedici değildir. 5 serilerinin 3 serilerine göre temiz kalma ihtimalleri daha yüksek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Shiro (beyaz) ve ben
  • Araç: Corona
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Nisan 05, 2011, 08:26:13 »
Bence gelmiş geçmiş en yakışıklı kasalardan bir tanesi. Yalnız bildiğim kadarıyla 2.0 motoru Honda yapımı değil, ve rover motorunun da kronik olarak silindir başı keçesinden (head gasket diyorlar ya) yağ kaçırma sorunu var. Zamanında 620 leri araştırırken gözüm deymişti. Yanlış hatırlıyor olabilirim tabi (ama sanmam). Ti olanlar Rover Si olanlar Honda.. Hele civic 'le falan alakası yok. Bunun muadili Honda Legend (hatta bazı parçalar uyabilir)

Honda motorlu ise (belki de swap yapmışlardır kim bilir). Aksesuarlarda zorlar, bekletir tabi ama motor mekanikten korkmaya gerek yok. Rover motorlu ise cidden bu arabaya aşık olmak gerek elinde tutmak için. Olsun.. Çok güzel be .. :) Klasik Jaguar sanki..
Yoksa birkaç şirin aksesuar için, ya da uymak için sürüye,...  Binmeli mi konserve kutusuna araba diye,
Veremem üç kuruş daha diyerek yedek parçaya,...  Boyun mu eğmeli her nissan ya da honda'ya..
İstemem eksik olsun..!  
    Corona de Bergerac

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #34 : Nisan 05, 2011, 16:12:30 »
şimdiden hayırlı olsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Nisan 05, 2011, 19:32:25 »

usta alma derse kaporayı geri alabilecekmisiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #36 : Nisan 05, 2011, 22:01:09 »
usta alma derse kaporayı geri alabilecekmisiniz

Alamıcaz :)   Bugun motoruna baktırmış arkadaş.Bi sorun gözükmüyor şimdilik demiş usta.Yarın bakalım bi ara eniştemede götüreceğiz. zaten bı sorun çıksada arkadaşın geri vermeye niyeti yok bence, 2 gündür deli gibi biniyor.Bugün okula bile gelmedi acayip sevdi bu arabayı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Nisan 05, 2011, 22:09:58 »
Alamıcaz :)   Bugun motoruna baktırmış arkadaş.Bi sorun gözükmüyor şimdilik demiş usta.Yarın bakalım bi ara eniştemede götüreceğiz. zaten bı sorun çıksada arkadaşın geri vermeye niyeti yok bence, 2 gündür deli gibi biniyor.Bugün okula bile gelmedi acayip sevdi bu arabayı :D
Zehri aldıysa tamam zaten kurtuluş yok !!! bulaşıcı hastalık !!!
 Geçmiş olsun  :lol:
 - Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Nisan 05, 2011, 22:21:39 »
Zehri aldıysa tamam zaten kurtuluş yok !!! bulaşıcı hastalık !!!

+e46
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli