0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gazlı göl fotoğraflarından sonra güzel oldu en azından ormanı çekmişsin bu sefer
Aynen bu süper oldu Kendime geldim vallahi
eline sağlık ercü güzel fotolar
Teşekkür ederim adamım İnşallah birdahakine beraber gideriz
inşallah ercü yazın eskişehire geliyim de önce bu arada 1000 oldu
Vay be insanoğlu böyle 3 gün önce bi yere çağırırsın gelmez , o seni 3 gün sonra çağırmaz bide üstüne nasıl bir aççıklama yapar acaba
Ben gelememene birşey demedim...bugün için verdiği cevaba bak Allah aşkına Seç yahu ben susuyorum sen söyle Seç
bu böyle abi. ankaradan geçiyo 2 dk da olsa uğramıyo
Yaa okulun falan vardır diye şeyettim abim yaa Yaparım
hemde okulumun yanından geçiyo yani yapacağın otobüsü 2 dk durdurmak
55psi ne oğlum lastiğin üstünü de mi okumadın 55psi patlama eşiği değil mi? 50psi falan bas en fazla
60 psi benim ki Basıcaktım 60'a ama vazgeçtim iyiki vazgeçmişim 55te bile patinaj çeke çeke çıktım sonra aynakol 2ye çektim arkayı 3e öyle 12-13 kmle tırmandım Bide arkası iyi kabaklaştı inerken feci atıyodu taşta ama o daşlı yollarda 55 vurdum züperdi
çok hava basmak sağlıklı değil zaten ercü, iç lastikli mi kullanıyorsun tubeless mi? tubeless yandan açıp bütün havayı boşaltabilir, iç lastikte sıkıntı daha büyük, zayıflar iyice, taş bile patlatabilir lastiği, veya eski yamalar zayıflar kaldırım köşesine denk gelir yamayı atar vs. 40 falan candır
İç lastik kullanıyorum... valla 1 senedir hava basıyorum böyle iyi oluyor ben sürekli hız yaptığım için 40 falan kasıyor 50-55 falan anca yetiyor. Şuanda para biriktiriyorum arkaya yeni michelin dağ lastiği alıyorum kesin onu bir denicem merak ediyorum. Geçen gün arkadaşımın bisikletinde vardı kontrol ettim çok yumuşak bir lastik hakikaten benimki daş gibi
hız istiyorsan dağ lastiği mantıklı değil ama ercü, hız yapayım diyorsan alabildiğince ince bir lastik al ve ciddi sert olsun.. yumuşak ve çok dişli lastikler çok tutunuyor hızı aşırı arttırıyor.. kask takıp saçlarındaki sürtünmeyi azaltabilirsin, bir de gidona yatarak kullanırsan şukela..