0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dağa çıkıcağım zaman değiştiricem Şuanda yol lastiği var ama ince değil o etkiliyor. 2 senede lastikler çatladı etti hemde ön taraf yani arkası düzleşti son 3 ayda garip yani. Böyle dandik almamak lazım lastikleri ya continental yada michelin almak şart
arka freni çok seven biriysen michelin ya da conti alma
Ön fren tutkunuyum ama şu son 1 yılda ön frene çok asıldım şimdi amortisörboşluk yaptı oyüzden bir kaç aydır arkaya yükleniyorum ama ön fren kadar zevkli bir fren yok anlatamam dün okadar hızda taşta toprakta ön fren kullandım hafif bir yanık kokusu geldi burnuma
ben de bir ara arkamı kaldırmaya takmıştım kafayı maşa kırıldı en sonunda
Ercümentim güzel olmuş fotolar Eskişehiri sen tanıtıyorsun tebrik ediyorum.Bu arada yiyeceklerde güzelmiş. Bisikletle gezmeside ayrı olur yahu Benimde Bisan Roadstar var uzun yol velesbiti aldırmıştım hiç binmek nasip olmadı yatıyor bodrumda gıcır gıcır
Sen 61 km'ye hızmı diyorsun Ercü...90 km'ye kadar çıkmıştım Otomobili değil ama bisikleti accayip hızlı sürerim.Bisikletimin lastiğide 26x1.75 ebatında ki hızada biraz uygun bir lastik.En son doktorum tekrar bisiklet sürmem gerektiğini söyledi.Ya eski bisikletimi yenileyip bineceğim ya da yeni bisiklet alacağım....
26x2.50'mi İlk defa duydum Delta bisiklette güzel bisikletler var.Belki onlardan birini düşünebilirim.Profesyonel bisikletçi olan bir arkadaşım var.Ondan da yardım alabilirim
Benim zamanımda 1.95 ve 2.0 vardı
abi ibrelerinizde sapma var ne 90ı ne 97si 60km üzerine çıkmaya başlayınca gözlerini açamıyorsun ya 90a çıktığınız zaman sizi ittiren rüzgar düşürecek kuvvete gelir
İşte o zaman gözlere gelen rüzgar sayesinde su birikmiyor Ayrıca elektronik ibre olduğu için sapma olmuyor 2-3 dk boyunca 97le gittim
ya ben sana nasıl anlatayım sapma olduğunu oluyor işte, arabada da oluyor, elektronikte de oluyor, analogta da oluyor, 1 dakika gitsen de oluyor oluyor yani gps candır..
Abicim 4-5 kişinin kilometreside mi sapma yapıyor ?
Bu hıza ulaştığımda bisiklette 2 kişiydik ve yokuş aşağı iniyordum.Rüzgar konusuna gelecek olursak haklılık payın var Türkay.O an düşmekten fazlası ile tırsmıştım. Sapma konusunda bir konu açmıştım hatırlarsanız?Gerçi hız değil mesafe sorunu vardı.Crafter ve Isuzu aynı mesafeyi atıyorum 150 km ölçüyorken Prestij otobüsler daha fazla km ölçüyordu.Sapma ihtimalide olur Ercü..
Prestij ve Novo'nun lastikleri aynı ebatta.Sadece taban farkı var.Novo'da 215 Prestij'deyse 225/75/17,5 ebatlarında lastik var.