0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aç kaldılar demek ki her tarafa radar koyulduğuna göre,radar koyacaklarına sahil yolu ataköydeki benzin istasyonunun oraya alt yada üst geçit yapsınlar millet caddeden geçiyor karşıdan karşıya hemde sahil yolunda...
Güzel kardeşim aç kaldılar ne demek bu insanlar senin ödediğin ceza ilemi maaş alıyorlar sana veya bana ceza kesimlese bu insanlar maaş alamıyacakmı ne demek aç kaldılar çok ayıp hiç yakıştıramadım bu kesilen cezalar bu milette hizmet olarak geri dönmektedir yoksa böyle güzel ortamlarda yaşayabilirmiyiz sizce bu yollar bu viyadükler bu köprüler bu parklar nasıl yapılıyor sizce yanlış düşünüyorsam biri beni uyarsın ayrıca şunu belitmek isterim sen veya bir yakının orda trafik kuralına uymayan birisi sayesinde trafik kazası geçirse ve rahmetli olsa veya sakat kalsa bunun sorumlusu kim olacak araç kulanammı ceza kesmeyip hata yapma sına göz yumanmı?
valla ben eskiden e-5'te rahat gitmezdim artık akıllandım 70den yukarı çıkmamaya çalışıyorum, konu ile ilgili arkadaşımın bi sözü var, 4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....