Arkadaşlar, bu malzemeleri nerden alım yapacaksınız anlayamadım. Yine orjinal parça ve servisten mi ve ya fabrikasından mı?
Yani, toplu alımda indirimli fiyatlı malzeme mi alacaksınız?
Arkadaşlar, bu malzemeleri nerden alım yapacaksınız anlayamadım. Yine orjinal parça ve servisten mi ve ya fabrikasından mı?
Yani, toplu alımda indirimli fiyatlı malzeme mi alacaksınız?
levent bey nereden ucuza bulursak orjinal yan sanayi ,hiç farketmez yeterki araca uysun
levent bey nereden ucuza bulursak orjinal yan sanayi ,hiç farketmez yeterki araca uysun
Peki, bu "nerden bulursak" olan yer neresi?
Ben de 2011 makyajlı kasa corolla için ayna arıyorum. motorlu açılır kapanır aynalardan.
1- Aykut YARBULAN, Malatya.spoiler için talepte bulunuyorum.
2- Abdurrahman Tanrıverdi Ordu spoiler için talepte bulunuyorum.
3- Serkan ŞAYLI, Ankara. spoiler için talepte bulunuyorum.
4- Murat Erkin , Adana - Spoiler İçin Talepte Bulunuyorum.
5- Yağız Volkan İstanbul auris'ime spoileri arz ederim.
6- Serkan Şimşek Kocaeli-spoyler için talepte bulunuyorum.
7- Selçuk Çamcı- İstanbul kırmızı aurisime spoiler istiyorum.
Ben de 2011 makyajlı kasa corolla için ayna arıyorum. motorlu açılır kapanır aynalardan.
şu anda araştırmadayız,birkaç firmayla arkadaşlar sayesinde görüşme fırsatı bulduk.kiminde malzemeyi kiminde satıcıyı beğenmedik, şu an bys tuning diye bir yerle bir aksilik olamzsa tekrar görüşücez ellerinde olmadığı ve siparişle ürettikleri için numune görme şansımız olamıyor.sizin istediğiniz ayna konusunda birşey diyemiyorum araştırmalarımız tamamen 2011 makyajlı auris üzerine ama bu tip bir ürün sanırım ya servislerde yada çıkmacılarda bulunabilir.
valla hiç açılır ayna konusun da araştırma yapmadık o konuda ben kendi adıma bilgi sahibi değilim
ben bir başlık açiyim en iyisi bayi dışında spoyler taktıran varsa gelsinler sayfaya bir fikir alışverişi yapalım hem belki resimde eklerler görmüş oluruz
ben bir başlık açiyim en iyisi bayi dışında spoyler taktıran varsa gelsinler sayfaya bir fikir alışverişi yapalım hem belki resimde eklerler görmüş oluruz
olabilir ama ben aracı aldığımdan bu yana hep araştırıyorum 2011 aurise orjinal dışında spoiler taktırana rastlamadım.sanırım taktırırsak ilk olucaz ama denemekte fayda var tabi.
acaba bayi 10 kişiye spoyleri kaçtan verir en azından orjin olur bunuda araştırmak lazım
konun başında bir arkadaş sormuştu bulursam bu sayfaya taşırım.
Arkadaşlar görüştüm firma ile ve verebilecekleri en iyi fiyatı belirlediler,
Sonuç:
Liste Fiyatı - İndirimli Fiyatı
Arka Tampon uzantısı = 636,33 - 588,61
Sağ sol etek (marspiel) = 642,05 - 593,90
Ön Tampon uzantısı = 471,31 - 435,97
Arka Tavan Spolier = 462,10 - 435,97
İstanbul içi arkadaşlara bir müjde boya ve montaj fiyatlara dahil.
Elimde net alacak adet sayısı belirli olmadığından pazarlığı muallajta kalarak yapmak zorunda kaldım fakat belirli bir adet yakalarsak bir daha çökerim gırtlaklarına.
Dip not: Farklı yetkili servisten fiyat alacaksanız lütfen montaj ve boyanın fiyata dahil olduğunu söylemeyin.
işte burada pazarlıkla bayinin orjinallere verdiği fiyatlar.
arkadaşlar bu durumda yağız arkadaşımızdan rica edelim son detaylı görüşmeyi bys ile yapsın fiyata kargo ve montajıda ekletebilirse iyi olur,sonrasında siparişi verelim.
arkadaşlar bir servise neden sormuyoruz.sonuçta orjinalde olsa iki kasayada spoiler takan onlar.makyajlı ile makyajsız kasaya gelen spoilerler aynımı değilmi diye sorabiliriz.servise uğrayabilecek bir arkadaş sorabilirse çok güzel olur.
az evvel bys nin sitesini gezdim bizim ürün yok ama alttaki notta sitede olamayan ürünler için bizimle irtibata geçin demişler,ayrıca 75 tl üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz.
Aykut ve Yağız neredesiniz

şu tuningciyle son görüşme yapalım alalım artık spoileri
burdayım ama uzun zamandır siz yoksunuz.başka konularda hep raslaşıyoruz.bugün gaziantep bayisiyle telde konuştum orj. spoiler ham fiyatı 600 dediler şoktan sesimi çıkaramadım.buna +150+100 boya işçilik.
ayrıca şu yağ işinin içinden çıkamadım haftaya değiştiricem ne yağ koyucam karar veremedim.atilla amca 5w40 diyor bence de güzel toyotanın sitesinde de kullanılan yağlar bölümünde 5w40 var.ne diyorsun.
ikiside full sentetik hiç fark etmez
bu arada spoiler işini bitirelim artık
bitirelim yağız la bağlantıya geçelim bys ile tekrar görüşüp detayları belirleyelim ki sipariş verebilelim.
evet abi ben haftaya yada bu hafta perşembe cuma istanbula gidecem gitmişken taktırırım biran önce halledelim şu işi