Anket

istekleri işaretleyerek sayı çıkartalım.(sayıyı netleştirmemiz için lütfen sadece talepte bulunacaklar oy versin)

spoiler (ürün için sipariş aşamasındayız talepte bulunacakların konu içindeki listenin altına isimlerini ekleyerek yanıt göndermeleri gerekmektedir.kayıtlar ve sipariş aşaması devam etmektedir.)
17 (15.7%)
yan marspiel
12 (11.1%)
ön etek
6 (5.6%)
arka etek
9 (8.3%)
jant(16inch)
9 (8.3%)
jant(17 inch)+lastik
10 (9.3%)
xenon kit
11 (10.2%)
navigation
11 (10.2%)
yay seti
9 (8.3%)
tavan folyo+cam filmi
4 (3.7%)
fren kaliper kaplaması
8 (7.4%)
mugen cam rüzgarlığı(daha evvel oy verernler aşağıda manuel istek bildirebilirler)
2 (1.9%)

Toplam Oy Verenler: 32

Gönderen Konu: 2011 makyajlı kasa aurisçiler toplu aksesuar alımı için burada toplanıyoruz  (Okunma sayısı 46637 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
arabayı alalı kaç ay oldu ben 6 ncı ayda değiştiricem.30.04.2011 tarihine randevu aldım bile.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • 6 kere teşekkür edildi
bu arada 10w40 a en yakın değer tam sentetik 5w40.peki hangi marka sizce castrol mü mobil mi.ben yağımı kendim alıp servise götürücem.

kesinlikle mobil  5-40 da olur farketmez

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
ekimin başında aldım ama benim bildiğim yağ değişimi 10000 km veya 10 ay değilmiydi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
ekimin başında aldım ama benim bildiğim yağ değişimi 10000 km veya 10 ay değilmiydi ?

haklısın bende 10.000 de bilemedin 9.000 de değiştireceğim ,arkadaşlar araç yeni motor ömrü uzun olsun ,birde herkes ilk yağ değişimini erken yapın diyorlar ama ben erken yapmayacağım çünki aurupa  ülkelerinde yağ değişim süresi neyse odur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
yok tavsiye niteliğinde 6 ayda bir yağ değişimi öneriliyor.özellikle ilk yağı değiştirmek istiyorum.haliyle motor yeni alışıyor ve çabuk kirleniyor.ilk yağa özel 6 ayda değiştiricem.sizede tavsiyem 6 ayınız dolduysa değiştirin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
hayırlısı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
arkadaşlar ben kaçar size iyi geceler yağıza msj attım gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
iyi geceler  ok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
bende 2011 aurisim için spoiler ve yan marspierlerden istiyorum acaba fiyatlar ne zman kesinleşicek fiyatlara göre bende talepte bulunurum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
bende 2011 aurisim için spoiler ve yan marspierlerden istiyorum acaba fiyatlar ne zman kesinleşicek fiyatlara göre bende talepte bulunurum
kardeşim fiyatlar aşağı yukarı belli 90-120 tl aralığında.eğer istiyorsan aşağıdaki listenin altına ismini,şehrini ve isteğini diğer arkadaşlar gibi belirterek ekle.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
1- Aykut YARBULAN, Malatya.spoiler için talepte bulunuyorum.
2- Abdurrahman Tanrıverdi Ordu spoiler için talepte bulunuyorum.
3- Serkan ŞAYLI, Ankara. spoiler için talepte bulunuyorum.
4- Murat Erkin , Adana - Spoiler İçin Talepte Bulunuyorum.
5- Yağız Volkan İstanbul auris'ime spoileri arz ederim.
6- Serkan Şimşek Kocaeli-spoyler için talepte bulunuyorum.
7- Selçuk Çamcı- İstanbul  kırmızı aurisime  spoiler istiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
arkadaşlar bys tuningle bu gün görüştüm ilk olarak 2011 aurislerin spoylerini üretip üretmediklerini sordum ürettiklerini söylediler bire bir orjinali ile aynı yapıyorlarmış aynı şekilde boyasınıda, ve yerine üzerindeki spoyleri söküp yeni spoyleri vidalıyorlarmış ben ilk başta fiyatını sordum 180 dedi ondan sonra yaklaşık 10 kişi olduğumuzu ve ilk benim arabama takılacağını beğenmemiz durumunda diğer arkadaşlarda taktıracağını söyledim bu durumda fiyatın ne olacağını sordum 150 dedi(boyasıyla) bende arkadaşlarla konuşup netleştirdikten sonra size geri dneceğimi söyledim biz bu fiyata belki birazdaha indirim olabilir tamam dersek adamla detayları konuşacaz ve ben gidip taktıracam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
arkadaşlar bys tuningle bu gün görüştüm ilk olarak 2011 aurislerin spoylerini üretip üretmediklerini sordum ürettiklerini söylediler bire bir orjinali ile aynı yapıyorlarmış aynı şekilde boyasınıda, ve yerine üzerindeki spoyleri söküp yeni spoyleri vidalıyorlarmış ben ilk başta fiyatını sordum 180 dedi ondan sonra yaklaşık 10 kişi olduğumuzu ve ilk benim arabama takılacağını beğenmemiz durumunda diğer arkadaşlarda taktıracağını söyledim bu durumda fiyatın ne olacağını sordum 150 dedi(boyasıyla) bende arkadaşlarla konuşup netleştirdikten sonra size geri dneceğimi söyledim biz bu fiyata belki birazdaha indirim olabilir tamam dersek adamla detayları konuşacaz ve ben gidip taktıracam
fiyat güzel ancak boya kalitesi nasıl olur onu bilemiyorum.birde biz kargo ile ürünü alacak olanlara nasıl gönderecekler.sağlam hasar,çizik olmadan gönderebileceklermi acaba.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
serkan sen  aykut bey in dediği konuları kendilerine ilet boya ve kargo konusunu ve birde bizler için özel satş açsın  uygun fiyata aykut bey bir site ismi söylüyordu .

aslında aykut hocam sen yarın son bir görüşme yapsan fiyat ve detaylar konusunda ,serkan da taktırınca okey derse siparişi geçeriz .

pazarlık şart   en son 120 ye anlaşalım
sonuçta polyester

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
serkan sen  aykut bey in dediği konuları kendilerine ilet boya ve kargo konusunu ve birde bizler için özel satş açsın  uygun fiyata aykut bey bir site ismi söylüyordu .

aslında aykut hocam sen yarın son bir görüşme yapsan fiyat ve detaylar konusunda ,serkan da taktırınca okey derse siparişi geçeriz .

pazarlık şart   en son 120 ye anlaşalım
sonuçta polyester
adamların kendi siteleri var başka siteden satış yaparak birde komisyon ödemezler.satış açarlarsa kendi sitelerinden açarlar.
http://www.bystuning.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
adamların kendi siteleri var başka siteden satış yaparak birde komisyon ödemezler.satış açarlarsa kendi sitelerinden açarlar.
http://www.bystuning.com/

fark etmez ama sitelerinde spoiler bilgisi yok ,
sen yarın konuşurmusun??. bu arada 75 tl ve üzeri kargo bedava :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
fark etmez ama sitelerinde spoiler bilgisi yok ,
sen yarın konuşurmusun??. bu arada 75 tl ve üzeri kargo bedava :)
fırsat bulursam konuşurum tabi.ben belki 90 tl ye boyasız isteyebilirim çünkü yolda çizilme vs. olabilir.burada kendi gözümle görerek istediğim gibi boyatabilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
fırsat bulursam konuşurum tabi.ben belki 90 tl ye boyasız isteyebilirim çünkü yolda çizilme vs. olabilir.burada kendi gözümle görerek istediğim gibi boyatabilirim.

evet ya sen konuşmuştun 90 tl boyasız boyalı 120 tl diye 150 nereden çıktı ,bencede sen yarın ara durumu hatırlat  aykut hocam 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
yok o fiyat sem tuningindi sanırım.burasıyla yağız bizzat görüştü boyasız 90 tl diye.ben daha evvel yazmıştım sitelerinde bizim spoiler yok ancak sitede de bir not geçmişler sitede olmayan ürünler için irtibata geçin diye.yani sorun yok tek sorunumuz uyum onuda serkan halledecek sağolsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
yok o fiyat sem tuningindi sanırım.burasıyla yağız bizzat görüştü boyasız 90 tl diye.ben daha evvel yazmıştım sitelerinde bizim spoiler yok ancak sitede de bir not geçmişler sitede olmayan ürünler için irtibata geçin diye.yani sorun yok tek sorunumuz uyum onuda serkan halledecek sağolsun.

karıştırdım heralde