0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fırat koltuk konusunda cılkını çıkarmış videoda o kadar da dandik değil araçlarımız.Ancak 1997 vectraya bak ön kaput arka bagaj kapagı hidrolik trc var sunroof var herşey var.2011 corolla elegant da videodaki gibi bagaj kapagı.Sunroof alayım desen alamazsın yok toyotadan para verip aldıgımız şeylere bak park sensörü kaucuk paspas bagaz havuzu.Şimdi sunroof istiyorsan honda al diyen de olursa şaşırmam.Toyota da VW farketmez hiçte umrumda değiller açıkcası sadece az daha ayrıntı.ALj grup aldıktan sonra türkiyede müşteri memnuniyetindede bence toyotasa ya göre dahada gerilediler.
yok temmuzda teslim almıyorum,temmuzda bayiden satın alabileceğim ama ne zaman teslim ederler bilmem tabi..ekonomik durumlar öyle gerektiriyor.highline'a gerek yok diye düşünüyorum..zaten en çok comfort satıyormuş mersinde
kapora vermeden direk temmuzda gidip kredi falan halledicez tam ödemeyi yapıcaz
Yeni Jetta için kapora alınmayışının sebebi bir yerlerde gözüme ilişti aracın fiyatının Türkiye için tam belirlenememiş olmasıymış
56000'de neredeyse full +full volvo s40 var. tavsiye olunur.
yanlız volvo otomatik değil ve ikincielde tutulmayan bi araç
siteye bende üye oldum ama sanırım ömrü kısa
bülent abi niye alınganlık yapıyorsun anlayamıyorum ama önemli de değil.Ben 7 senedir corolla babamda 2 senedir avensis kullanıyor.Şimdi toyota fabrikası benim adıma zimmetli değil abicim.Onun için yigidi öldür hakkını ver demişler bilirsin.Sen kendi kasa avensisini bırak yada bizim 2007 olan kasaları git corollanın kaportasına bak.Okadar dandik mi dersen onu o şekilde ölçmek imkansız ozaman hyundai ve reno ların hali duman olurdu.Bazen forumdaki abilerimiz 2005 avensis elagant diyorum abi dikkat et edersen en üst donanımı trc var şu işe yarıyor diyorlar.1996 vectraların çogunda var bu özellik.kaputu bahaz kısmı hidrolik.Sİz bilirsiniz belki sizdede kırılmıştır avensis lerin kaputu tutan çubugun takıldıgı plastik yer adam öyle bir yapmışki kırılmamasaı imkansız.İlk açtıgımdada kırdım zaten.Hİdrolik olsa kötümü olurdu.Biz neye seviniyoruyz arabalarımız bozulmuyor yolda bırakmıyor demi bu kötü birşeymi elbette hayır.Ancak 2000 model meganelerde veya renoların bircogu ford un birçok aracında olan hıza duyarlı kapılarını kendi kilitlese kötümü olurdu.bunu sonrada 38 parçaya iste 50 tl de işçilik al.Yada arabayı kapattıktan sonra camlarını kapatmıyor.Neyse bunları tekrar tekrar anlatmayalım ince ufak detayları talep ederek bildirsek kötü mü olur.ürün geliştirirken unlarıda gözönüne almaları sizce kötümü Ben bunları anlatmak istiyorum ama hala anlatamıyorum.Yoksa toyota kötü bir araç arabaları beş kuruş etmez desem kendimle zıt düşerim.Ozaman neden 7 sene aynı aracı severek kullanıyı değil mi.Anlayana diyerek