Gönderen Konu: Yeni Jetta 1.6 tdi Comfort  (Okunma sayısı 10855 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Jetta 1.6 tdi Comfort
« Yanıtla #40 : Mart 31, 2011, 00:01:19 »
fırat koltuk konusunda cılkını çıkarmış videoda o kadar da dandik değil araçlarımız.Ancak 1997 vectraya bak ön kaput arka bagaj kapagı hidrolik trc var  sunroof var herşey var.2011 corolla elegant da videodaki gibi bagaj kapagı.Sunroof alayım desen alamazsın yok toyotadan para verip aldıgımız şeylere bak park sensörü kaucuk paspas bagaz havuzu.Şimdi sunroof istiyorsan honda al diyen de olursa şaşırmam.Toyota da VW  farketmez hiçte umrumda değiller açıkcası sadece az daha ayrıntı.ALj grup aldıktan sonra türkiyede müşteri memnuniyetindede bence toyotasa ya göre dahada gerilediler.
2011 d4d Corolla

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 31, 2011, 00:01:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #41 : Mart 31, 2011, 17:43:59 »
fırat koltuk konusunda cılkını çıkarmış videoda o kadar da dandik değil araçlarımız.Ancak 1997 vectraya bak ön kaput arka bagaj kapagı hidrolik trc var  sunroof var herşey var.2011 corolla elegant da videodaki gibi bagaj kapagı.Sunroof alayım desen alamazsın yok toyotadan para verip aldıgımız şeylere bak park sensörü kaucuk paspas bagaz havuzu.Şimdi sunroof istiyorsan honda al diyen de olursa şaşırmam.Toyota da VW  farketmez hiçte umrumda değiller açıkcası sadece az daha ayrıntı.ALj grup aldıktan sonra türkiyede müşteri memnuniyetindede bence toyotasa ya göre dahada gerilediler.

Evet alınabilen opsiyonlar konusunda haklısın. Ben Honda' dan Honda forumundaki yazıları okuduktan sonra ve satış danışmanı arkadaşın araba bulamamasından dolayı vazgeçtim. O kadar çok eksilerini yazmışlarki arabadan gözüm korktu. Ve yakıt tüketimi olarak çok fazla tükettiğini belirtmişlerdi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #42 : Mart 31, 2011, 22:55:47 »
yok temmuzda teslim almıyorum,temmuzda bayiden satın alabileceğim ama ne zaman teslim ederler bilmem tabi..ekonomik durumlar öyle gerektiriyor.highline'a gerek yok diye düşünüyorum..zaten en çok comfort satıyormuş mersinde

Açıkçası anlıyamadım,bayiden satın alacağım ama ne zaman teslim ederler bilemem demişsiniz,satın almadan kastınız nedir?kaporayı yatırmak'mı!! bedelinin tamamını yatırmakmı? benim bildiğim 500 tl kapora yatırıyorsunuz teslimde veya teslimden 2 gün önce ödemeyi yapıyorsunuz.

highline en tutulan modelidir(istanbul için)...en fuul'ü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '15
  • 36 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Nisan 03, 2011, 21:46:02 »
kapora vermeden direk temmuzda gidip kredi falan halledicez tam ödemeyi yapıcaz
Allah herkese önce sağlık versin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #44 : Nisan 04, 2011, 00:09:52 »
kapora vermeden direk temmuzda gidip kredi falan halledicez tam ödemeyi yapıcaz

1.6 tdi Comfort modelinde sıra yok o zaman,aksi halde sıra için kapora yatırmanız gerekir.bu arada siteniz hayırlı olsun geçenlerde bir gözattım(üyü sayısını çoğaltmanız gerekiyor)oto faresi ne anlama geliyor,benim bildiğim oto hırsızları veya oto çetesi....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Nisan 04, 2011, 14:32:01 »
siteye bende üye oldum ama sanırım ömrü kısa

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Nisan 05, 2011, 13:31:39 »
Yeni Jetta için kapora alınmayışının sebebi bir yerlerde gözüme ilişti aracın fiyatının Türkiye için tam belirlenememiş olmasıymış

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #47 : Nisan 05, 2011, 21:40:28 »
Yeni Jetta için kapora alınmayışının sebebi bir yerlerde gözüme ilişti aracın fiyatının Türkiye için tam belirlenememiş olmasıymış

Kapora yatırılmadan sıraya girilmiyor,hatta fuul modelinde kapora yatırmak için kontenjan yok..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #48 : Nisan 13, 2011, 21:41:44 »
56000'de neredeyse full +full volvo s40 var. tavsiye olunur.
93AE101(sw) 89100km =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Nisan 13, 2011, 22:25:02 »
56000'de neredeyse full +full volvo s40 var. tavsiye olunur.

yanlız volvo otomatik değil ve ikincielde tutulmayan bi araç

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #50 : Nisan 14, 2011, 01:57:33 »

yanlız volvo otomatik değil ve ikincielde tutulmayan bi araç

:alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #51 : Nisan 14, 2011, 01:58:36 »
siteye bende üye oldum ama sanırım ömrü kısa

Benim öngörümde bu doğrultuda...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • avensis 2.0 + Astra 1.4 T
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Nisan 14, 2011, 19:24:00 »
tuncay sana yerden göğe kadar katılıyorum..bende avensıs var onda bıle camurlugu elınle yamult duzelt kagıt gıbı top gelse bıle yamuluyo kaldiki bagaj kapagını elınle ters cevır yamult o kadaR dandıkyani.. amortısor bıle yok vw gıbı .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 29000
  • 36 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Nisan 14, 2011, 19:50:02 »
otofaresi.net'i ben zevk için kurdum zaten arkadaşlar..büyüsün gelişsin milyonlara ulaşsın falan diye değil..gerçi fena da olmazdı :) o yüzden sitenin kısa ömürlü olması hiiç önemli değil
Allah herkese önce sağlık versin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #54 : Nisan 14, 2011, 20:19:20 »
:alkis:

bana ucuz galerici dialoglarıyla gelmeyin. açın sahibinden.com'u ilan tarihlerine, görüntülenme sayılarına, corolla ile aynı yıl aralığında olan değer kaybıyla gelin. piyasada ne kadar çok s40 var artık bilmem farkındamısınız?
93AE101(sw) 89100km =)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Nisan 14, 2011, 23:38:48 »
bülent abi niye alınganlık yapıyorsun anlayamıyorum ama önemli de değil.Ben  7 senedir corolla babamda 2 senedir avensis kullanıyor.Şimdi toyota fabrikası benim adıma zimmetli değil abicim.Onun için yigidi öldür hakkını ver demişler bilirsin.Sen kendi kasa avensisini bırak yada bizim 2007 olan kasaları git corollanın kaportasına bak.Okadar dandik mi dersen onu o şekilde ölçmek imkansız ozaman hyundai ve reno ların hali duman olurdu.Bazen forumdaki abilerimiz 2005 avensis elagant diyorum abi dikkat et edersen en üst donanımı trc var şu işe yarıyor diyorlar.1996 vectraların çogunda var bu özellik.kaputu bahaz kısmı hidrolik.Sİz bilirsiniz belki sizdede kırılmıştır avensis lerin kaputu tutan çubugun takıldıgı plastik yer adam öyle bir yapmışki kırılmamasaı imkansız.İlk açtıgımdada kırdım zaten.Hİdrolik olsa kötümü olurdu.
Biz neye seviniyoruyz arabalarımız bozulmuyor yolda bırakmıyor demi bu kötü birşeymi elbette hayır.
Ancak 2000 model meganelerde veya renoların bircogu ford un birçok aracında olan hıza duyarlı kapılarını kendi kilitlese kötümü olurdu.bunu sonrada 38 parçaya iste 50 tl de işçilik al.Yada arabayı kapattıktan sonra camlarını  kapatmıyor.Neyse bunları tekrar tekrar anlatmayalım ince ufak detayları  talep ederek bildirsek kötü mü olur.ürün geliştirirken unlarıda gözönüne almaları sizce kötümü
Ben  bunları anlatmak istiyorum ama hala anlatamıyorum.Yoksa toyota kötü bir araç arabaları beş kuruş etmez desem  kendimle zıt düşerim.Ozaman neden 7 sene aynı aracı severek kullanıyı değil mi.Anlayana diyerek
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • avensis 2.0 + Astra 1.4 T
  • Kan Grubu: A+
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Nisan 15, 2011, 13:32:04 »
bülent abi niye alınganlık yapıyorsun anlayamıyorum ama önemli de değil.Ben  7 senedir corolla babamda 2 senedir avensis kullanıyor.Şimdi toyota fabrikası benim adıma zimmetli değil abicim.Onun için yigidi öldür hakkını ver demişler bilirsin.Sen kendi kasa avensisini bırak yada bizim 2007 olan kasaları git corollanın kaportasına bak.Okadar dandik mi dersen onu o şekilde ölçmek imkansız ozaman hyundai ve reno ların hali duman olurdu.Bazen forumdaki abilerimiz 2005 avensis elagant diyorum abi dikkat et edersen en üst donanımı trc var şu işe yarıyor diyorlar.1996 vectraların çogunda var bu özellik.kaputu bahaz kısmı hidrolik.Sİz bilirsiniz belki sizdede kırılmıştır avensis lerin kaputu tutan çubugun takıldıgı plastik yer adam öyle bir yapmışki kırılmamasaı imkansız.İlk açtıgımdada kırdım zaten.Hİdrolik olsa kötümü olurdu.
Biz neye seviniyoruyz arabalarımız bozulmuyor yolda bırakmıyor demi bu kötü birşeymi elbette hayır.
Ancak 2000 model meganelerde veya renoların bircogu ford un birçok aracında olan hıza duyarlı kapılarını kendi kilitlese kötümü olurdu.bunu sonrada 38 parçaya iste 50 tl de işçilik al.Yada arabayı kapattıktan sonra camlarını  kapatmıyor.Neyse bunları tekrar tekrar anlatmayalım ince ufak detayları  talep ederek bildirsek kötü mü olur.ürün geliştirirken unlarıda gözönüne almaları sizce kötümü
Ben  bunları anlatmak istiyorum ama hala anlatamıyorum.Yoksa toyota kötü bir araç arabaları beş kuruş etmez desem  kendimle zıt düşerim.Ozaman neden 7 sene aynı aracı severek kullanıyı değil mi.Anlayana diyerek

tuncayım sana yerden goge kadar katıldıgımı belırttım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 250
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Mayıs 26, 2011, 00:33:51 »
2011 ilk üç ay c segmenti binek oto satışlarında corolla 2.ci.Yeni jetta 5.ci.Jetta Ocak ayında ilk çıktığında satışalrda 1.idi.Ama şubat ve mart aylarında satışı yavaşladı.Neden acaba?Şu anda baktığım bir oto dergisinden aktarıyorum.Listeler önümde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Mayıs 26, 2011, 01:06:52 »
Herhalde bu konuyu okumuslar, ondan :P
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Mayıs 26, 2011, 03:26:33 »
toyata kullanıcısı olarak vw u sewen biriyim pişman olmazsın :) 7 sene bora kullandım tıkını çıkarmadı ve hiç pişman olmadım aldığıma araba işi gönül işidir azcık şimdiki arabaların hepsi güzel gönlün nasıl istiosa onu al şimdiden hayırlı olsun
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)