0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adam çok güzel anlatmış haksızda değil..Gerçi orası gördüğüm kadarıyla Vwyle dolu bi galeri gibi fakat bagaj kapağı olsun kapı sesleri olsun lastiklerin rahatlıkla çıkması olsun aynen böyle...Arka koltuk açma olayına tam detaylı bakmadım kendı aracımda ama bellı kı oda sakat..sac konusuda bi hayli öyle kalıbı çok aseletli gibi fakat şişirmeden farkı yok gerçekten tok araba kendini videoda belli etti zaten..
Burada da Passat 2.0 TDI vs 2.0 D-4D Avensis alanı ,belki ilginizi çekebilir.Ama şöyle birşey de var.Biliyorsunuz ki ''araba devlerine '' almanya el sahipliği ediyor.Orada bir Audi ,Mercedes,Bmw var iken ,woswogen elbette bu sıkı pazarda pastasını kaptırmayarak ,ar-ge çalışmalarında bir audi kadar sağlam ,konforlu ve güvenilir araba üretecektir.Tamamen bu işin ehli hangi noktaya doğru eğiliyor ve de şartlar o konumda ağırlaşarak ilerliyorsa en çok gelişme bu noktada sağlanacaktır ;tıpkı japon üstadlarmızın depremler karşısında en üst düzeyde tedbirli oldukları ve güvenlik sahasının dışarısı değil ,binaları öngördükleri gibi..Almanlar da bu konuda sıkı firmaların olması dolayısıyle otomotiv sektöründe bir woswos olsun ,audi ,bmw,mercedes'den geri değil..Toyota'ya baktığımızda onlarda kendi nazarında oldukça başarılı araçlar üretiyorlar .Konu bu şekilde bir karşılaştırmaya gelince ,deneyim ve şartlar bakımından biri diğerinden bir adım daha ileri olabiliyor.Ama bu onların gelişmeyeceği anlamına gelmiyor tabi.Zaten şartlarda sunulan araçların fiyatları da kafa kafaya değil..ww daha ağır kalıyor ,o corolla yerinde avensis olsaydı bakalım ayrıca passat D sınıf değilmiydi yoksa karıştırıyormuyum hmm ,
bugün yeni jettayı incelemek için vw mersin bayiine gittim..arabaya hayran kaldım..ayrıntılı değerlendirmemi www.otofaresi.net sitemde yaptım..bir bakarsanız sevinirim..temmuzda inşallah alıyorum jettamı..darısı isteyenlerin başına..
Ben bunu anlamıyorum madem toyota kötü niye biniyorsunuz ? opel iyiyse opele binin wv iyiyse ona binin.. donanım istiyorsanız camrye binin..
55 bine jetta orta donamlı bir araç almak bana mantıklı gelmiyor. o parayı hak etmiyor diye düşünüyorum. kasa değiştirdiler diye aşırı zam yaptılar...Tabi tercih meselesi...
Temmuz kontenjanın'da araç bulabildiniz demek,ben istanbuldaki bayilerde highline modelini bulamamıştım çok aramama ramen,emin olun en doğru kararı vermişsiniz,aldığınız hafta aracın prim yapacağını düşünüyorum,highline tavsiye ederim,benimde önerim bu yöndeydi.....
Ufak detaylar çok düşünmüyor toyotada.Kötü dediğimiz fransızlara bak adam soğutmalı torpidoda dahil ufak ayrıntılara önem veriyorlar.
Konunun amerika ile ne ilgisi var ki..Corolla ,Passat kadar etkileyici olamamış diyelim.Dünya klasmanında şartlar eşit yani ,orayı burayı karıştırmıyorum