0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar,Aracım siyah renk olduğu için ve daha önceden bilip bilmeden her yerde araba yıkattığım için aracımda türkiye haritası gibi kılcal çizikler oluşmuştu. Her yıkattığımda gördükçe canım sıkılıyordu. Uzun zamandır aklımda vardı ama bugüne kısmetmiş boya koruma yaptırtayım dedim. Birazda fotoğraf çektim görüşlerinize sunarım Serkan kardeş senin aracın yeni dğilmi ,2011 model? niye boyu korumaya ihtiyaç duydun? aradan 1 yıl geçse daha iyi olmazmıydı ? ama yapılan iş güzel olmuş yakışmış....
Serkan kardeş senin aracın yeni dğilmi ,2011 model? niye boyu korumaya ihtiyaç duydun? aradan 1 yıl geçse daha iyi olmazmıydı ? ama yapılan iş güzel olmuş yakışmış....
Abi aslında boya korumayı araç ilk alındığında yaptırtmak gerekiyormuş. Ben yaptıramamıştım, şimdide çok ciddi kılcal çizikler vardır yaptırdım bende.
Bende yaptırmadım 1 yıl gibi aracın orijinal cilası ve parlaklığı nı kullanmayı düşünüyorum,sonra cila ve koruma yaptırırım... Bu arada fırça vurmuyorum, birde senin araç siyah çok belli ediyordur...
maşallah araç güzel olmuş, işte siyah aracın güzelliği
Sefa bey sizde aracı satmayın yazık olacak vallaha,ben bile üzülüyorum.
abi 25 yaşındayım arkadaşlarda söyledi yaşının aracı değil diye ama gittim aldım bi hışımla, yıkamaya gidiyorum şoför müsün diyorlar, arkadaşlar sürekli makara peşinde yapacak birşey yok 35 yaşından sonra düşünebilirim