0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Diğer araçlarda attan inip eşeğe binme durumu yaşama da
Bende yaptırmak istiyorum.Benim araçta siyah ve ikinci el aldığım için kılcal çizgiler bende de var.Sıfırladımı cizgiler Serkan bey.
Tamamen sıfırlandı diyemiycem ama çok hafif kaldı. O da zar zor belli oluyor. Çok dikkatli bakmak lazım. Eskisine göre çok çok çok iyi oldu. Herkes ilk günki gibi olmuş diyor. Sonax bu işte çok başarılı.
abi 25 yaşındayım arkadaşlarda söyledi yaşının aracı değil diye ama gittim aldım bi hışımla, yıkamaya gidiyorum şoför müsün diyorlar, arkadaşlar sürekli makara peşinde yapacak birşey yok 35 yaşından sonra düşünebilirim
Boya koruma yaptırdıktan sonra birincisi kesinlikle fırça ile yıkanmayacak araç ikincisi köpüklü yıkama adında yapılan yıkamalar var. Çok fazla kimyasal içeriyormuş. Ordada yıkatmayın dediler. Normal oto şampuanı le yıkatacaksınız dediler. Onuda nasıl yapcaz bilmiyorum
aynen doğrudur serkan,benim atom karıncayı daha benden başkası yıkamadı (en azından bendeyken)imkanınız varsa kendiniz yıkayım derim,çok keyifli oluyor
Şu bir gerçek kimse benim arabamı benim kadar güzel yıkayamıyor.
kıskandıkları için makaraya alıyorlar olmasınlar sefa
Serkan öncelikle maşallah diyeyim allah nazarlardan saklasın.avea nın kampayası var demişsin nekampanyası bu merak ettim
sonaxta yıkatabilirsin arabanı parlaklığı gitmez