Gönderen Konu: Corolla 1.6 sol HB almak üzereyim.  (Okunma sayısı 4186 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Makasların vazgeçilmezi!!!
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Corolla 1.6 sol HB almak üzereyim.
« : Mart 25, 2011, 22:33:16 »
Arkadaslar 2007 model 1.6 sol Corolla almak üzereyim. Yarın servise goturup baktitacagiz. Araç 40.000 km, Cok temiz kullanılmış.değişeni yok. Hangi servisi veya ustayı tavsiye edersiniz? Hangi noktalarını detaylı bakmak gerekir. Son olarak bu aracın ederi ne olur. İnsallah yarın siteye yeni bir Corolla'ci olarak girmiş olurum.malum ilk aracım olacağı icin bazı kaygılarım var.
2007 Corolla E12. 1.6 Sol. 3ZZ-FE

Toyota Club Türkiye

Corolla 1.6 sol HB almak üzereyim.
« : Mart 25, 2011, 22:33:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla 1.6 sol HB almak üzereyim.
« Yanıtla #1 : Mart 25, 2011, 22:39:04 »
hocam araçta parça boya varsa fiyatı etkiliyor.Ancak sizin dediğiniz gibi ise 40 bind eorjinal bir araç ise bence 26-27 ye kadar tolu var.Ben 2005 kasımdan belli kullanıyorum hala severek kullanıyom güzel arabalar.Lpg varmı araçta otomatik manuel ..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 43 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 25, 2011, 22:41:16 »
lpg yoksa götür serviste baksınlar,bi miktar ücret alınıyor ama detaylı bilgi veriliyor
sigortacı arkadaşın varsa  şasi numarasından kaza durumu varsa öğrenebilirsin
2007 Manuel 1,3 cc Saten gümüş Yaris Terra
Dalga geçme,Tokatlanırsın

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32687.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 25, 2011, 22:44:11 »
Araçta ruhsata isli sirali sistem LPG var. Düz vites. Tamponda lokal boya var, degisen hicbir parcasi yok.Sehir ici ve s.dısı yakıt tüketimi nedir?  Boyle bir aracı almadan önce nerelerine dikkat etmek gerekir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Taksim-Harput hattı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #4 : Mart 25, 2011, 22:46:15 »
veysel kardeşim allah yardımcın olsun. ikinci el çok dikkat ister kardeşim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mart 25, 2011, 22:55:12 »
tampondaki boya falan önemli değil.Servis 150 tl ye expertiz raporu veriyor sadece..örnegin kendi aracım 73 bin km de 72 binde serviste v kayısı sanzuman yağı değişti.Bunların kaydı var.Sİz servise gittiginizde araçte neler yapılmış hepsi çıkar.:Km si yle oynanmışmı belli olur.Servise 50 binde girip suan 40 binde olması mümkün olmayacağı gibi..
Beyfendi ben bu aracı  yaklasık 6 yıldır kullanıyorum 70 bin km ye kadar servis bakımları yapıldı extradan bir arıza cıkarmadı.Tek kronik sorun yada arıza diyebilecegim her araçta yok ama bazılarıdan direksiyon kutusu sorunu avr ses yapıyor buda.Servis kayıtlarına bakın tek tek sahibi direksiyondan ses gelmesi ile ilgili herhangi bir şikayette bulunmuşmu bulunduysa bunla ilgili herhangi bir işlem yapılmışmı görebilirsiniz...
Araçtan son derece memnun kalacagınızı gönül rahatlıgıyla söyleyebilirim corolla hb kullancısı olarak.Sadece önceki sahibi iyi bakmışmı gerçek km si mi kazası falan varda saklanıyormu.İnsanlara güven olmuyor çizikten dolayı boyalı dediği araba pertten toplama oluyor..Birde yanlış hatırlamıyorssam 3 tl karsılıgı mesaj cekerek sorgulama yapıyorsunuz cep tel de.Bilen arkadaşlar mesaj nosunu biliyorsa yazarlar.
,Araç 40 binde servis bakımlı kazası boyası yoksa lpgli de demişsiniz 26 civarı alınır diye düşünüyorum.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 25, 2011, 23:06:50 »
Cok tesekkur ederim, gercekten araç almadan önce edinilmesi gereken faydalı bilgiler, bu direksiyondan gelen ses kronik galiba, iyi oldu söylediğiniz buna da dikkat ederim, biz 27.500 diye konuştuk ama bakalım, bir sorun çıkmaz insallah.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Taksim-Harput hattı
« Yanıtla #7 : Mart 25, 2011, 23:11:36 »
27.500 o arabaya çok müdür hem o eski kasa ben senin yerinde olsam comfort alırım yeni kasa hemde dizel tabi azcık daha koycan üsütne
bide lpg li araçla uğraşılmaz müdürüm.neden dersen soğuk  havalarda sorun rolanti sorun kapalı garajlara almıyolar forum istanbula bile sokmuyorlar feribota almıyorlar trafikte cüzzamlı muamelesi görüyorsun motor ömrü kısalıyor hiç bi zaman da lpg li araç benzinli araç gibi randıman vermiyor sen sakın verir diyen adamlara kulak asma müdürüm ha bide unutmadan arkadan darbe alırda araç alev alırsa napçan kardeş allah ölümün bile hayırlısını versin yanarak ölmek asla istemem bide çoluk çocuk allah göstermesin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah cümleye kaza bela vermesin.
  • Model Yılı: -
  • 38 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Mart 25, 2011, 23:21:19 »
27.500 o arabaya çok müdür hem o eski kasa ben senin yerinde olsam comfort alırım yeni kasa hemde dizel tabi azcık daha koycan üsütne
bide lpg li araçla uğraşılmaz müdürüm.neden dersen soğuk  havalarda sorun rolanti sorun kapalı garajlara almıyolar forum istanbula bile sokmuyorlar feribota almıyorlar trafikte cüzzamlı muamelesi görüyorsun motor ömrü kısalıyor hiç bi zaman da lpg li araç benzinli araç gibi randıman vermiyor sen sakın verir diyen adamlara kulak asma müdürüm ha bide unutmadan arkadan darbe alırda araç alev alırsa napçan kardeş allah ölümün bile hayırlısını versin yanarak ölmek asla istemem bide çoluk çocuk allah göstermesin
Doğru söylüyorsun Murtaza Bey. Allah herkese hayırlı ömür ve hayırlı ölüm versin. Ancak insanın yazısında yanarak ölmek var ise arabada değil başka yerde olur.... Aracın dizeldir tüplü araç gelir vurur... Allah esirgesin demek gerek bolca sadaka vermek gerek.
2007 Yaris 1.3 Sol M/M
2012 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Satıldı :(
1996 Corolla 1.6GLİ A/T AC  Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Mart 25, 2011, 23:22:32 »
ilk mesajımda dediğim gibi 26-27 arası çok temiz ise kullanıcısına gidebilir.Ama araç çok iyi durumdaysa 27 bin tl verilir.Ama daha fazlası bana göre verilmez...Lpgli oldugu için de fiyatı biraz etkiler.Lpgde varsa 27 verilebilir.Aracın servis kayıtlarına bakın beyfendi.İlk sahini hangi şikayetlerle  servise başvurmuş.Çünkü benim aracım servis kayıtlarındada ne dediysem kayıtlı..Direksiyona gelince bu sadece tıkırtı şeklinde ses yapıyormuş sürüş güvenliğini tehlikeye atacak bir durum söz konusu değil.Bu direksiyon kutusu prablemi 2002-yılından 2011 corollaya kadar hala devam ediyor.Bazı araçlarda çıkıyor bazılarındada yok.Birazda şans diyelim.hayırlısı olsun sizin için.Ben aracımdan çok memnunum  kesinlikle öneririm.Hatta diğer corollahb kullanan kişiler varsa onlarda görüşlerini yazarlar.Ama ben forumda bizim araçlarla ilgili daha kötü yorum yapan kullancıısını görmedim.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Mart 25, 2011, 23:24:36 »
Comfort yeni kasa icin üstüne biraz degil bayağı koymak gerek. Ben hb kasa olduğu icin tercih ettim. Bu araçlarda LPG siz fazla yakıyor, hem LPG tankı simit seklinde , isletme yerinde. Yeni kasalar bana fazla gelir, henüz aile yok , Hb kasa benim icin yeterli, tek sorun gercekten temiz çıkarsa bu miktar eder mi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Taksim-Harput hattı
« Yanıtla #11 : Mart 25, 2011, 23:26:48 »
arkadaşlar 27bin küsür para veriyorsunuz arabaya.atlamışsınız çoluk çocuk bi alışveriş merkezine gidiyorsunuz arabayı otoparka bırakırım diye düşünürken güvenlik personeli geliyor aracı kontrol ediyor otoparka alıcaksınız ya bide adam demesinmi beyfendi lpgli araçları kabul edemiyoruz kusura bakmayın vah vah ben arabaya 27 bin küsür tl vercem de istediğim yere giremicem ne kötü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Taksim-Harput hattı
« Yanıtla #12 : Mart 25, 2011, 23:28:16 »
veysel köksal bence o parayı eskimiş kasa corolla ya verme değmez yinede sen bilirsin yeni kasa honda cıvık bak derim o daha kıyak bi değerlendir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mart 25, 2011, 23:35:20 »
Nedense hondalara karsı soğuğum , Cok keskin sportif hatları var, on konsolunu hiç begenmiyorum. Sedan degil HB tarzı araçları seviyorum , aslında hevesim yeni golf'te ama onlarda pahalı Corolla yi sağlamlığı ve konforu icin istiyorum. Bu arada aracın sag arka fari ufak bir çarpma nedeniyle değişmiş, etrafında da ufak bir göçük düzeltilmiş , tüm hasarı bu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Taksim-Harput hattı
« Yanıtla #14 : Mart 25, 2011, 23:37:32 »
veysel bence o araba turşudur içimden öle geçiyo demedi deme bak yarın git servise aynen çıkar öle hissettim bak yarın cevap bekliyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mart 25, 2011, 23:44:08 »
Ben arabayı gittim gördüm, bu hasarı vardı zaten fotoğraflarını da gördüm sadece arka far değişmiş ,yanındaki vuruk düzeltilmiş o kadar, tamam ufak bir hasarı olmuş ama bu fiyat bu araba icin gercekten Cokmudur onu merak ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Mart 26, 2011, 01:37:27 »
veysel bey aracın fiyatı gerçekten de çoktur, tamam güzel araba sağlam araba ama 27.500 edecek araba da değil bence...
2-3 bin daha verip Auris alabilirsiniz, hem daha fazla donanım, güvenlik hem de yeni kasa sonuçta.
o kadarcık hasarlardan hiçbirşey olmaz, ama tekrarlıyorum, fiyat fazla.
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Mart 26, 2011, 08:38:31 »
Comfort yeni kasa icin üstüne biraz degil bayağı koymak gerek. Ben hb kasa olduğu icin tercih ettim. Bu araçlarda LPG siz fazla yakıyor, hem LPG tankı simit seklinde , isletme yerinde. Yeni kasalar bana fazla gelir, henüz aile yok , Hb kasa benim icin yeterli, tek sorun gercekten temiz çıkarsa bu miktar eder mi ?

Kırmızıyla belirttiğim yer yanlış. Araçlar az yakıyor sakin kullanımla 50 litre benzin ile 900-950 km gidilebiliyor. Benzin pahalı olduğu için yakışı çok geliyor onun dışında ekonomik araçların başında geliyor ;)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mart 26, 2011, 12:53:06 »
Yorumarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar, ee peki ederi nedir bu aracın şimdi o zaman.
Bu kilometrede, bu temizlikte ve sıralı lpg li araç ne kadara alınmalı sizce.???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Mart 26, 2011, 13:50:58 »
Yorumarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar, ee peki ederi nedir bu aracın şimdi o zaman.
Bu kilometrede, bu temizlikte ve sıralı lpg li araç ne kadara alınmalı sizce.???

ben 26 veririm şahsen.
siyahsa 26.500, kırmızıysa 27.000 de veririm, daha da vermem...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...