0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
27.500 o arabaya çok müdür hem o eski kasa ben senin yerinde olsam comfort alırım yeni kasa hemde dizel tabi azcık daha koycan üsütne bide lpg li araçla uğraşılmaz müdürüm.neden dersen soğuk havalarda sorun rolanti sorun kapalı garajlara almıyolar forum istanbula bile sokmuyorlar feribota almıyorlar trafikte cüzzamlı muamelesi görüyorsun motor ömrü kısalıyor hiç bi zaman da lpg li araç benzinli araç gibi randıman vermiyor sen sakın verir diyen adamlara kulak asma müdürüm ha bide unutmadan arkadan darbe alırda araç alev alırsa napçan kardeş allah ölümün bile hayırlısını versin yanarak ölmek asla istemem bide çoluk çocuk allah göstermesin
Comfort yeni kasa icin üstüne biraz degil bayağı koymak gerek. Ben hb kasa olduğu icin tercih ettim. Bu araçlarda LPG siz fazla yakıyor, hem LPG tankı simit seklinde , isletme yerinde. Yeni kasalar bana fazla gelir, henüz aile yok , Hb kasa benim icin yeterli, tek sorun gercekten temiz çıkarsa bu miktar eder mi ?
Yorumarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar, ee peki ederi nedir bu aracın şimdi o zaman.Bu kilometrede, bu temizlikte ve sıralı lpg li araç ne kadara alınmalı sizce.