Gönderen Konu: Corolla 1.6 sol HB almak üzereyim.  (Okunma sayısı 4187 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • @pump_upp - best crypto pumps on telegram !
  • Araç: Land Cruiser
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 191000
  • Model Yılı: '18
  • 9 kere teşekkür etti
Ynt: Corolla 1.6 sol HB almak üzereyim.
« Yanıtla #20 : Mart 26, 2011, 19:06:50 »
Veysel bey 27.500 TL yi gözden çıkardıysanız eğer 2006-2007 model Corolla D4D almanızı tavsiye ederim ne de olsa fiyatları hemen hemen aynı.
Tabi temizini bulmak biraz zor olacaktır... saygılar
https://*****/*****

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 26, 2011, 19:06:50 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #21 : Mart 26, 2011, 19:35:54 »

Bence;

4 yaşında Hb corolaya 27 verilmez..Ederi 25-26 bin TL...

4 yaşında avensisleri 30 32 bin tl'ye alabiliyorsunuz artık...Bu modellere bakabilirsiniz...

Eminim araştırıp bulabilirsiniz...
2002 corolla 1.4 VVT-I HB

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #22 : Mart 26, 2011, 19:45:05 »
LPG'li olması artı bir özellik katıyor..Dizel kadar ekonomik oluyor ancak performansta düşüyor tabii.Güvenlik olarak her hangi bir sorun bence yok,yeter ki kaliteli işçilik ve malzeme olmuş olsun.Ucuza kaçılmamış olmalı...
5 yıldır LPG kullanıyorum,5 yıllık bakımı yaptırdım, aynen devam ediyorum.Tek bir sorun yok..
Gezdiğim avrupa ülkelerindede LPG'li araçları görüyorum.Bize özgü bir şey değil. .
Tercih sizin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Taksim-Harput hattı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #23 : Mart 26, 2011, 20:51:46 »
o arabaya 27.500 hayatta verilmez aga

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah cümleye kaza bela vermesin.
  • Model Yılı: -
  • 38 kere teşekkür etti
  • 70 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 26, 2011, 21:03:18 »
Veysel Beyden ses yok aracı aldı sanırım.
2007 Yaris 1.3 Sol M/M
2012 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Satıldı :(
1996 Corolla 1.6GLİ A/T AC  Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Mart 26, 2011, 21:16:03 »
Veysel Beyden ses yok aracı aldı sanırım.

Herkes için hayırlısı olsun..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mart 26, 2011, 23:05:51 »
araç orjinal ise 27 eder lpg li oldugu için oda.Bİr arkadaşımız 4 yasındaki avensisleri 27 veriyorlar demiş.Bulabiliyorsa alsın 2007 avensis comfort veya elegant 27.Ancak pertten toplama avensis alınır o fiyata.Temiz arabaya 1,000 tl fazla verilebilir.2007 benzinli comfort aracı 29 a falan alabilirsiniz veysel bey okadarda büyütmeyin.Aynı şekilde auriside alırsınız 28-29 ..yakın bir fiyataAma bana sorarsanız 2007 corollahb sol 2008 auris comforttnda elegantdanda tip olarakta plastik kalitesi olarakta daha iyi.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #27 : Mart 27, 2011, 06:27:15 »
27.500 o arabaya çok müdür hem o eski kasa ben senin yerinde olsam comfort alırım yeni kasa hemde dizel tabi azcık daha koycan üsütne
bide lpg li araçla uğraşılmaz müdürüm.neden dersen soğuk  havalarda sorun rolanti sorun kapalı garajlara almıyolar forum istanbula bile sokmuyorlar feribota almıyorlar trafikte cüzzamlı muamelesi görüyorsun motor ömrü kısalıyor hiç bi zaman da lpg li araç benzinli araç gibi randıman vermiyor sen sakın verir diyen adamlara kulak asma müdürüm ha bide unutmadan arkadan darbe alırda araç alev alırsa napçan kardeş allah ölümün bile hayırlısını versin yanarak ölmek asla istemem bide çoluk çocuk allah göstermesin

Birincisi o arabaya 27.500 neden çok olsun?  Galericilere ve foruma inansam benim 2004 Corolla' yı 18.000 - 20.000 arası satmam lazımdı. Ben 21.500 liraya sattım. Ayrıca sattığım kişinin alım-satım yaptığınıda şimdi öğrendim. Sahibinden.com' da 23.750 TL ilan koymuş satıyor. LPG' li aracımda hiç soğuk havalarda rolanti sorunu v.s yaşamadım. Bilip bilmeden lütfen kafadan sallamayın. - derecelerde bile hiç sorun çıkartmadı. Üstelik çoğu kişinin burun kıvırdığı Atiker sistem ile. Zaten sıralı sistemler motor ısınana kadar benzin ile çalışıyor. 
Feribot olarak sadece Deniz otobüsüne almıyorlar zaten ben ona binmem. Fiyatları aşırı derece pahalı. Onun dışında tüm feribotlara biniyorum. Alışveriş mağazalarının kapalı otoparklarına gelincede bir çoğu problem etmiyor. Ama edenlerinde açık otoparkı yoksa zaten başka alışveriş merkezine gidiyorum. Memlekette AVM' den çok ne var? Param cebimde olduktan sonra onlar düşünsün, ben değil. Trafikte gezen 300.000 - 500.000 km' li LPG' li araçlar var, taksiler var. Ben LPG ile benzin arasında çok ufak ve hissedilemeyecek kadar az bir fark gördüm. Belki oda psikolojiktir. Siz aracı dyno' yamı soktunuzda böyle bir farkı kanıtladınız.
Ayrıca ben arkadan darbe almış çok LPG' li araç gördüm. Depoları sapasağlam duruyordu. Hatta kaza sırasında LPG tankı öne kadar gelen araçlar var. Önyargıları yıkın ve insanları yanlış yönlendirmeyin müdürüm. Adam gibi bir sistem ve kontrol ile canavar gibide binilir.

Ayrıca başlık açan arkadaşa bende tavsiye ederim bu aracı. Heleki Sol versiyonu oldukça güzel.  Km gerçek ve sadece tamponda boya varsa ufak bir pazarlıkla alınır, sorunsuzcada binilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • @pump_upp - best crypto pumps on telegram !
  • Araç: Land Cruiser
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 191000
  • Model Yılı: '18
  • 9 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Mart 27, 2011, 12:40:38 »
Temiz arabaya 500-1000 TL fazla verilmesinde ben de bir sakınca görmüyorum ancak o paraya lpg li arac yerine corolla dizel almanın daha makul olacağını düşünüyorum..
https://*****/*****

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #29 : Mart 27, 2011, 12:47:20 »
Temiz arabaya 500-1000 TL fazla verilmesinde ben de bir sakınca görmüyorum ancak o paraya lpg li arac yerine corolla dizel almanın daha makul olacağını düşünüyorum..
+1

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Taksim-Harput hattı
« Yanıtla #30 : Mart 27, 2011, 12:48:26 »
anıl ağzından bal damlıyor toprağım arkadaşa diyoruz bu arabaya bu para çok diye oda inatla biz alma dedikçe alacak galiba biz bişey kaybetmeyiz ama maksat kardeşimiz mağdur olmasın kazık yemesin bide muhterem beyfendi demişki lpg sorun çıkarmaz valla müdür lpg li araç asla benzinli araç gibi olmaz  yok servis lambası yanar yok silkeler çekişten hafif düşer bunlarla uğraşılmaz içinde sigara bile içmek tehlikeli ya gaz sızıntısı olsa ne yapçan valla ben biraz daha çıkartır üstüne dizel alırım buda benim düşüncem sizin düşüncenizede saygı sonsuz iyi forumlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #31 : Mart 27, 2011, 16:42:04 »
o fiyata arkadaş dizel almaya kalksa ya ks çok yüksek olacak ya da donanımı az olacak. ayrıca bu sıralı sistem lpg olayına iyice vakıf olamamış insanlar nedne bu kadar çok eleştiriyor onu anlamıyorum. iyi bir marka ve iyi bir montaj ve bakımnları da düzenli yapıldıktan sonra ne tehlikesi var. 3 yılı aşkın süredir lpg var en küçük sorun yok. ne silkeleme ne motor arıza ışığı.sıralı sistemde çekişten neredeyse yok denecek kadar bir azalma olur ki çoğu insan bunu anlamaz bile.lpg l i araçta gaz sızıntısı olabileceğini ve sigara içmenin tehlikeli olduğunu sizden duydum. ayrıca yakıt depoları ya saçtan ya plastikten olurken lpg deposu çelikten oluyor. işin ucuzuna ve kaçağına kaçmadıktan sonra lpg son derece güvenilirdir.
2005 Corolla 1.6 Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #32 : Mart 27, 2011, 16:55:28 »
o fiyata arkadaş dizel almaya kalksa ya ks çok yüksek olacak ya da donanımı az olacak. ayrıca bu sıralı sistem lpg olayına iyice vakıf olamamış insanlar nedne bu kadar çok eleştiriyor onu anlamıyorum. iyi bir marka ve iyi bir montaj ve bakımnları da düzenli yapıldıktan sonra ne tehlikesi var. 3 yılı aşkın süredir lpg var en küçük sorun yok. ne silkeleme ne motor arıza ışığı.sıralı sistemde çekişten neredeyse yok denecek kadar bir azalma olur ki çoğu insan bunu anlamaz bile.lpg l i araçta gaz sızıntısı olabileceğini ve sigara içmenin tehlikeli olduğunu sizden duydum. ayrıca yakıt depoları ya saçtan ya plastikten olurken lpg deposu çelikten oluyor. işin ucuzuna ve kaçağına kaçmadıktan sonra lpg son derece güvenilirdir.

LPG hakkında çok doğru söylüyorsunuz Hayrullah bey,110000 km'de olmasına rağmen (yarısından fazlası LPG'li yapıldı) benim aracımdada kesinlikle bir sorun yok.
Maalesef LPG hakkındaki bazı hurafeleri kırmak çok zor bir şey Türkiyede ...