0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cebınden yaptırır parayı kaskodan almak için beklersin.anlaşmalı oldugu bir acente ile yapın
önceki aracım pejo 307 idi ve anadolu sigortadan kasko yaptırmıştım,fiyat gayet uygundu, şimdi toyotama da anadolu sigortadan kasko yaptırmayı düşünüyorum ama yaşadığım şehirdeki toyota servisinin anadolu sigorta ile anlaşması yok, bu ne gibi sorunlar doğurur, tercih etmeli miyim ?
fiyatdan ziyade kaza anında mağdur olmaman gerek, servis anlaşması yoksa askıya alın derim, sivasa giderken erbaada kaza yaptım, çekicinin aracı alıp samsun servise götürmesi 1 saat içinde gelmesi, gidilecek yere nakil ulaşımının sağlanıp devamında kiralık aracı getirmesi hatta dönüşümde araç servisde kalmasından ötürü istanbul ulaşım ve konaklamaları karşılaması kaskoya verdiğim parayı hakkettiğini gösterdi...acenta bana sivas yetkili servismi, samsun derindere servismi denildiğinde samsunu tercih etmiştim...
haklısınız tabi söyledikleriniz çok önemli, 3 yıldır kasko yaptırıyorum ama çok şükür hiç işim düşmedi inşallah da düşmez, o yüzden acemi de sayılırım, sizin sigorta şirketiniz hangisi, groupama sigorta nasıldır tavsiye edermisiniz ?
2 senedir groupama kasko kullanıyorum. Geçen sene şiddetli dolu yağdı ve aracıma oldukça hasar verdi. Servis komple boya yaparız dedi. Ben de dolu hasarını boyasız düzelten bir firma buldum ve oraya yaptırdım. 1 hafta içinde hasar giderildi ve kasko parasını verdi. Bu olaydan sonra groupama kaskoya devam kararı verdim. Fiyatları da diğer firmalara göre uygun. Tavsiye ederim.
Arkadaşlar nasipse haftaya 0 corolla 1.33 alıcam478 trafik sigortası1297 de kasko (fullmüş, deprem sel terör anahtar kaybı vb)Bu fiyatları toyota bayisi verdi. Nasıl sizce?