0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim 2011 auris e toyota gümüş kasko 1050 tl fiyat verdiler aracımın kosko deyeri 46000 tl gösteriyor ama iyice bir araştırma yapmam lazım önümüzdeki ay yurt dışına çıkaçağım araçımla yurt dışı teminatıda olması lazım
arkadaşlar kaskomu daha 20 gün önce yeniledim,yaptıklarımı paylaşayımservisimi arayıp anlaşmalı sigorta şirketlerini öğrendimsonra internetten bana en yakın olanlarını aradım hepsinden fiyat aldım neleri kapsadığını sordumdoğal afet,yangın,deprem,terör saldırısı,anahtar çalınması,karşı tarafa ödenen miktar,aracın pert olması durumunda ne kadar ödeme alacağım,bi sorunum olduğunda 7/24 arayabileceğim kimse varmı,kaza sonrasında çekici araç veya yol yardımı,kiralık oto ve otel temini..... v.s. gibi sorularla sigortacıları bayılttıktan sonra başka firmalardan aldığım fiyatları söyleyerek ortamı biraz daha kızıştırdım işe yaradıdaaracım 2007 Yaris terrailk sigortamı geçen yıl Anadolu sigortadan yaptırdım şirket çalışanı olduğum için %25 indirimle 1080 liraya yaptırdım bu yıl hasarsızlık indirimiyle 830'dan 800 liraya bıraktılar.pahalı geldiisviçre sigorta 750 tlergo 1050 tlanadolu 800 tlak sigorta 770 tlaxa sigorta 560 tlliberty sigorta 570 lira fiyat verdi.liberty sigortayı yaptırmaya acente ikna etti beni diğer firmalarda var neden fazla ödeyesin dedi,aldım poliçeleri karşılaştırdım,liberty - anadolu farkıanadolu sigortada karşı tarafa 100.000 liraya kadar ödeme yapılabiliyor ve ilk defa bu yıl ekledikleri çift hasarsıklık indirimi var birde mini onarım paketi.liberty'de karşıya 40.000 ödeniyor 20.000'de zorunlu trafi sigortasından ödeiyormuş (zorunlu trafik sigortası limiti bu yıl artmış haberiniz olsun)açıkçası acenteyle iyi iletişim kurduk ve ikna oldum 569 liraya liberty sigorta yaptırdımtoyota kasko açıkçası çok pahalı geldi bana o yüzden hiç ilgilenmedim bile.son olarka mesut bey liberty'den memnun kaldınızmı? bi sorun olduğundan mı değiştirmek istiyorsunuz??
merhaba 2 yıldır toyota kasko kullanıyorum.ilk yıl gümüş poliçeydi.şimdi altın poliçe aralarında fiyat farkı çok yok.altın daha güzel.2 kere kaskoyla işim oldu ikisinde de yetkili toyota servisinde orjinal parçalarla tamirat yapıldı belgelere imza atarak aracımı teslim aldım.çok memnunum.diğer firmalardan fiyat alarak yanlarına git kesinlikle yardımcı olurlar.tavsiye ederim.tek eksiği mini onarım paketi yok.altının gümüşden fazlalığı tazminat ücretleri yüksek ve far sinyal hasarlarını cam kırılması gibi hasarsızlığı etkilemeden değişim yapıyorlar.aracım 2004 yaris.iyi günler.
11 Kasım Cuma aracımın kaskosunu yenilettim. 1.Sene 1.150 TL 2.Sene 750 TL olmak üzere AXA sigortaydı kaskom. Acentam AXA dan pek memnun kalmadığı için Anadolu sigorta ile anlaşmış.3. Sene Anadolu sigorta üzerinden yine 750 TL gibi bir teklif çıkarttı bana !Hasarsızlık indirimimin devam ettiğini ve prim ücretimin neden arttığını sordum.Geçen sene aracımın Kasko değer bedeli 27.000 TL idi. Bu sene ise aracımın Kasko değer bedeli 28.750 TL olmuş.1 sene içerisinde 1.750 TL değerlenmiş. Bunun yanında sigorta şirketininde değişmesi ile sigorta prim değerim arttırmış. Kasko ve sigorta çok ilginç bir durum. Size sadece teminat satıyorlar. İlk etapda ne kadar ucuz prim olursa o kadar iyi olur diyor insan ama tablo pek öyle değil. Başınıza kaskoluk bir durum geldiğinde ve gerekli ilgi alaka destek verilen sözler tutulmadığında keşke bu bu şirket ile anlaşmasaydım diyebilme durumunu var. Dolayısıyla tecrübe etmiş kişilerden iyi referanslar alınarak kasko şirketlerini iyi araştırarak karar vermekte fayda var. İçime sindi ve yenilettim.Özetle 2005 model aracımın hala 28750 TL sigorta bedeli olması ve geçen seneye oranla değerinin artması beni yinede mutlu etti.Sizde aşağıdaki linkden Aracınızın kasko değer bedelini sorgulaya bilirisiniz.http://www.tsrsb.org.tr/sayfa/kasko-deger-listesi