Gönderen Konu: KASKO --Toyota Kasko??  (Okunma sayısı 40346 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 7 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
Ynt: KASKO --Toyota Kasko??
« Yanıtla #20 : Haziran 23, 2011, 21:16:17 »
Biraz pahalı ama hatayı baştan aracı eşimin üzerine yapmakla yapmışım.Kadınlara kasko daha pahalı çıkıyormuş:)
2000 Avensis,2005 Avensis,
2007 Avensis,2011 Avensis
Bir kere Avensis,herzaman Avensis.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 23, 2011, 21:16:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
« Yanıtla #21 : Haziran 23, 2011, 22:02:25 »
benim 2011 auris e toyota gümüş kasko 1050 tl fiyat verdiler aracımın kosko deyeri 46000 tl gösteriyor ama iyice bir araştırma yapmam lazım önümüzdeki ay yurt dışına çıkaçağım araçımla yurt dışı teminatıda olması lazım
2011 COROLLA EXTRA D4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Avensis 2005 1,6 : Öğretmen
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 23, 2011, 22:35:23 »
Arkadaşlar Merhaba,
Ben de 2 - 3 yıldır otomobilimi Toyota Kasko (Altın) yaptırıyorum. 2005 avensisimi geçen yıl 540 TL ye yaptırmıştım. Yalnız indirimim son haddinde. %60 filan yani. Daha iyisi var mıdır bilmem ama ben bundan memnunum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #23 : Haziran 23, 2011, 23:19:03 »
benim 2011 auris e toyota gümüş kasko 1050 tl fiyat verdiler aracımın kosko deyeri 46000 tl gösteriyor ama iyice bir araştırma yapmam lazım önümüzdeki ay yurt dışına çıkaçağım araçımla yurt dışı teminatıda olması lazım
Gümüş kaskoda yurtdışı yok.Altın kaskoda var.
Benim Hocam Toyota gibi adam!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Kiþisel Sitem
« Yanıtla #24 : Haziran 24, 2011, 15:46:41 »
Benim araçta Toyota Altın Kasko. Daha işim düşmedi. İnşallahta düşmez. O yüzden iyimi kötümü bilemiyorum.

2011 Auris 1.6 Comfort Extra - 1330 TL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 24, 2011, 15:57:05 »
En kazık kasko bence Toyota kasko.2 kez iyi kazıklandım.Bakalım temmuzda nasıl kazıklanacam.Yangın,terör cart curt=kazık.Çok dikkatli olmak lazım.Yan aynam kırıldı,kaskom delindi.Güya altın kasko idi.Efendim ön camınız orjinal takmazlar aynanızı yapıştırırlar falan filan diye kandırıyorlar.Bizim kasko en iyisi diyip bence kandırıyorlar.Şartları okuyup hesaplı olanı yapmak lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '20
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 29, 2011, 02:09:19 »
  Nisan sonu aracımı aldım 2011 corolla comfort extra, dizel, mm. Toyota kasko yapıldı, anlaşmalı firma groupama ve hasarsızlık indirimi ile 650 tl. Çok şükür şimdiye kadar işim düşmedi ama bir dahaki sefere anlaşmalı oldukları diğer şirketleride öğrenerek varsa axa yada anadolu yu tercih edeceğim. Bana söylediklerine göre toyota kasko altı ayrı firma ile anlaşmalıymış. Aracı alırken arada kaynadı yoksa groupamayı tercih etmezdim. Müşteri hizmetleri pek yardımcı değil. Bu arada  Aracı alırken artı 2 yıl garanti eksra da satın almıştım, ak sigortadan yapılmış, umarım sorun yaşamam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 132 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Temmuz 14, 2011, 16:10:55 »
Kaskomun bitimine 25 gün var.Toyota altın kasko idi.Bir fiyat öğreneyim dedim.Öğrenmez olaydım.Aynanız değişmiş bu sebeple 1430 lira dediler.310 lira ayna hasarı olmuş.Bu nasıl iş dedim.Resmen ayna parası fazlası ile geri alınıyor.Eleman kasko 400-500 lira fazla oluyor ayna yüzünden dedi.Artık başka kaskolara bakacağız.Ne güzel sistem her sene kasko yukarı.850-1050-1430 her sene artıyor.Ben bir şey anlamadım.Soyulduğumuz hariç.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #28 : Temmuz 14, 2011, 16:14:40 »
Benim aracı Aksigorta(Akbank) yaptı.1,33 comfortu 800 liraya kaskoladılar.
2000 2.4 a6 quattro,2001 mercedes v280,2005 bmw 530i,2008 2.7 lc prado,2011 corolla 1.33 comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 132 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Temmuz 14, 2011, 16:18:08 »
Kasko karışık iş.Elegant ile comfort arasında farklar oluyor.Hasar vs. bir sürü kalem. :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 5000
  • Model Yılı: '20
  • 6 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Temmuz 14, 2011, 22:46:37 »
Bana 650 derken diğer araç sahibine. 800 Bir başka araç sahibine 1450 demeleri anlaşılacak bir şey değil. Ayrıca bana altın v.s. Bir kasko dan bahseden olmadı. poliçe de de böyle bir şey yazmıyor. Ne bu şimdi kaç çeşit toyota kasko var?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Ağustos 11, 2011, 23:52:13 »
Arkadaşlar Herkeze selam, çok rica ediyorum yardımcı olun bana !

Aracım 2011 model Toyota Auris 1,4D-4D Manuel Confort Extra paket.

Araç Annemin üzerine kayıtlı,Annemde Ehliyet yok zaten araç benim :) Tekirdağ/Çorluda  ikamet ediyorum.

Benim kaskomda 18.08.2011 de sona erecek .

Mevcut kaskom Ak sigorta TOYOTA GÜMÜŞ Paket 2010-2011 Kasko için 1.122.26 TL ödedim araca biçilen değer 43,300 TL idi
( araçta 2000 TL değerinde aksesuarla birlikte kaskolandı )

2011-2012 için bana verilen fiyat teklifinin, önceki fiyat ile arasında pek bir fark yok bu neden acaba, üstelik hiç hasar vb şeyler olmadı aracımda yani 1 yılda sıfırı hata,hani nerde kaldı %30 luk hasarsızlık indirimi ?

Aslında ilk aracım olduğu için ilk kaskomda gafil avlandım fakat bu kez araştırma yapıp benim isteklerime en iyi karşılık verecek sigorta şirketine kaskolatmak istiyorum.

Benim kaskomda kesinlikle olması gerekenler ;
-Yurt Dışı Full Kasko Dahil olmalı ( Yılda en az 3 kez yurt Dışına çıkıyorum bu araçla)
-Mini onarım olmalı
-Doğal afetlerde sıfır araca kadar kasko karşılamalı
-Hasarsızlık indirimi olmalı
-Arac bedeli en 44,000-45,000 olmalı
-Yılda hasarsızlığa girecek orjinal cam değişimi ve far stop değişimi olmalı.

bu isteklerime karşılık gelen illa bir sigorta şirketi var tabiki.. bende bir çoğundan fiyat teklifi aldım fakat çoğunda yurt dışı yok.
neyse sizden rica ediyorum aşağıda teklifini aldığım şirketlerden hangisi ile anlaşmalıyım ve neden ?

Sigorta şirketi              Kasko ücreti      Araç Bedeli       Hasarsızlık indirimi      Mini onarım                 Deprem, Sel Doğal Afet,Terorist saldırı
Euroko                      927,000 TL       42,275 TL                 30%                            var                                        var
Groupama               944,000 TL       44,500 TL                 30%                            var                                         var
Anadolu Sigorta     1.028,000 TL       44,400 TL                 30%                            var                                         var
Ak Sigorta             1.016,000 TL       44,500 TL                 30%                            var                                         var
Ergo                             1.030,000 TL       44,500 TL                 35%                            var                                         var
Aviva                      1.150,000 TL       44,400 TL                 35%                            var                                         var
Liberty                        648,000 TL       44,500 TL                 30%                            var                                         yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • TOYOTA:)
  • Kan Grubu: 0-
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Eylül 05, 2011, 14:47:05 »
benım de toyota altın kaskom var. bı kez ısım dustu. gıttım. bır karıs boyalık yer vardı. cok azda duzeltme. kasko deldırılmeden nasıl halledebılırız dedım. demez olaydım. 650 lıra gibi ortalama bişey cıkardılar. yuh dedım. hersey standartmıs. kapıda 5 cm var yok bı boya atılcak komple kapıyı boyarız. daha neler neler. bu arada sıkıntılı yerde pek anlasılmıyor. raat bttı bana gıttım sorayım dıye. dışarda sordurdum dığer ustalara. gulduler. bız bedava yapıyoruz dedıler.
ToYoTa CoRoLLa
        1.6
CoMFoRT ExTRa
WhİtE   EaGLe

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
« Yanıtla #33 : Eylül 16, 2011, 01:15:53 »
herkese selamlar,
yaklaşık bir ay önce ikitellide ters yonde seyretmekte olan bir abimizin (;!) kamyonetine yandan girince ve de 9000 liralık masrafı ödemeden (karşı taraf %100 suçlu olduğu için) paçayı kurtarınca, korkunun ecele faydasının olmadığına kanaat getirdim ve benim 2006 model verso elegant'ı kasko yaptırmak için sonkar'a başvurdum.İlk kez kasko yaptırıyorum bu arada.
2300 ve 3200 tl gibi muhteşem (aracımın ederinin %10'u) fiyatlar verince ben de sigortam.net i kurcaladım biraz.
zaten cok ilginçtir sadece 3 firma teklif verdi benim arabayı kaskolamak için.Bunun nedenini anlamak biz fanilere göre değil diye düşünüp 1480 liraya anadolu sigortaya kaskolattım arabayı.limitsiz kasko, üstelik lpg icin 1500 lira ek var, mini onarım var.
bana soylenen anadolu sigortanın işte ne bileyim ön camı orjinal taktırmadığı, parçalar için ihaleye çıktığı falan gibi şeyler.
böylesi bir ortamda kim kimi öpüyor bilmiyorum ama bu kasko işinde var bi karışıklık.
onun için bence hangi firma hangi modele nasıl bir muamale yapıyor bunların ince ince konuşulması lazım.
çünkü verilen para cüz'i bir miktar degil gibime geliyor.

doktordan temiz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #34 : Eylül 19, 2011, 12:37:13 »
arkadaşlar kaskomu daha 20 gün önce yeniledim,yaptıklarımı paylaşayım
servisimi arayıp anlaşmalı sigorta şirketlerini öğrendim
sonra internetten bana en yakın olanlarını aradım hepsinden fiyat aldım neleri kapsadığını sordum
doğal afet,yangın,deprem,terör saldırısı,anahtar çalınması,karşı tarafa ödenen miktar,aracın pert olması durumunda ne kadar ödeme alacağım,bi sorunum olduğunda 7/24 arayabileceğim kimse varmı,kaza sonrasında çekici araç veya yol yardımı,kiralık oto ve otel temini..... v.s. gibi sorularla sigortacıları bayılttıktan sonra başka firmalardan aldığım fiyatları söyleyerek ortamı biraz daha kızıştırdım :) işe yaradıda
aracım 2007 Yaris terra
ilk sigortamı geçen yıl Anadolu sigortadan yaptırdım şirket çalışanı olduğum için %25 indirimle 1080 liraya yaptırdım bu yıl hasarsızlık indirimiyle 830'dan 800 liraya bıraktılar.pahalı geldi
isviçre sigorta 750 tl
ergo 1050 tl
anadolu 800 tl
ak sigorta 770 tl
axa sigorta 560 tl
liberty sigorta 570 lira fiyat verdi.
liberty sigortayı yaptırmaya acente ikna etti beni diğer firmalarda var neden fazla ödeyesin dedi,
aldım poliçeleri karşılaştırdım,
liberty - anadolu farkı
anadolu sigortada karşı tarafa 100.000 liraya kadar ödeme yapılabiliyor ve ilk defa bu yıl ekledikleri çift hasarsıklık indirimi var birde mini onarım paketi.
liberty'de karşıya 40.000 ödeniyor 20.000'de zorunlu trafi sigortasından ödeiyormuş (zorunlu trafik sigortası limiti bu yıl artmış haberiniz olsun)
açıkçası acenteyle iyi iletişim kurduk ve ikna oldum 569 liraya liberty sigorta yaptırdım

toyota kasko açıkçası çok pahalı geldi bana o yüzden hiç ilgilenmedim bile.
son olarka mesut bey liberty'den memnun kaldınızmı? bi sorun olduğundan mı değiştirmek istiyorsunuz??

Bizede %25 ,indirim yaparlarmı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Kasım 16, 2011, 12:59:10 »
merhaba arkadaşlar. benim araç 2011 model 1.6 corolla comfort extra.araç eşimin üzerine. sigorta bedeli 40.850 tl üzerinden groupama ya %30 hasarsızlık indirimi ile 780 tl ye yaptırdım. bu arada poliçe groupamanın en full paketi elit kasko. mini onarım+senede bir cam ve far değiştirince hasarsızlık bozulmuyor. bir tanıdığın şirketinden yaptırdım bayi indriminden öğretmen indirimine kadar yapabileceği tüm indirimleri yaptı.
öncesinde 7-8 sigorta firmasından da fiyat almıştım. en düşük 950 tl (zürich sigorta) fiyat çektiler hatta 1200 (anadolu sigorta) diyen bile oldu. hem bahsettiğim sigortaların tüm primlerini alt kademeden hesaplattım. bence bu kasko olayında mutlaka iyi bir araştırma yapılmalı. kim ne tutturursa durumu var diye düşünüyorum. hepinize iyi ve kazasız günler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #36 : Kasım 16, 2011, 13:34:39 »
Merhaba benim aracımda 2003 yaris 2 yıldır Toyota kaskoyu kullanıyordum ama bu sene başka bir firmaya gectim nedeni ise kasko ücreti 2009 da 820 tl 2010 da 720 tl 2011 de ise 800 tl istediler bu yüzden ben başka bir sigorta şirketine 625 tl ye yaptırdı.Peki sizin kasko üzreti nedir.
  merhaba 2 yıldır toyota kasko kullanıyorum.ilk yıl gümüş poliçeydi.şimdi altın poliçe aralarında fiyat farkı çok yok.altın daha güzel.2 kere kaskoyla işim oldu ikisinde de yetkili toyota servisinde orjinal parçalarla tamirat yapıldı belgelere imza atarak aracımı teslim aldım.çok memnunum.diğer firmalardan fiyat alarak yanlarına git kesinlikle yardımcı olurlar.tavsiye ederim.tek eksiği mini onarım paketi yok.altının gümüşden fazlalığı tazminat ücretleri yüksek ve far sinyal hasarlarını cam kırılması gibi hasarsızlığı etkilemeden değişim yapıyorlar.aracım 2004 yaris.iyi günler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yurtda Sulh! Cihanda Sulh!
  • Kilometre: 21000
  • Model Yılı: '13
  • 51 kere teşekkür etti
  • 114 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Kasım 16, 2011, 13:55:12 »
2008 verso comfort extra
anadolu sigortadan dun kasko yaptırdım.
695TL %35 askeri personel indirimi + hasarsızlık %50 kademe:3
teminatlar
34.500TL araç kasko bedeli (2000TL lpg)
suçlu olduğunuzda karşı tarafa ödenecek miktar: sınırsız.
kişisel eşya:1000TL
ölüm:15000
s.sakatlık:15000
tedavi:1500
hukuksal koruma :
olay başına azami avans:750
o.b.a. kefalet:750
o.b.a.limit:3750
sigorta süresi içinde azami limit:11000
içinde tek hasar koruma klozuda var: 600 TL ye kadar hasarsızlık bozulmuyor + mini onarım
3 yıldır anadolu sigortadan kasko yaptırıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #38 : Kasım 16, 2011, 14:01:18 »
11 Kasım Cuma aracımın kaskosunu yenilettim.
1.Sene 1.150 TL  2.Sene 750 TL  olmak üzere  AXA sigortaydı kaskom. Acentam AXA dan pek memnun kalmadığı için Anadolu sigorta ile anlaşmış.
3. Sene Anadolu sigorta üzerinden yine 750 TL gibi bir teklif çıkarttı bana !
Hasarsızlık indirimimin devam ettiğini ve prim ücretimin neden arttığını sordum.
Geçen sene aracımın Kasko değer bedeli 27.000 TL idi.
Bu sene ise aracımın Kasko değer bedeli 28.750 TL olmuş.
1 sene içerisinde 1.750 TL değerlenmiş.
Bunun yanında sigorta şirketininde değişmesi ile sigorta prim değerim arttırmış.
Kasko ve sigorta çok ilginç bir durum. Size sadece teminat satıyorlar. İlk etapda ne kadar ucuz prim olursa o kadar iyi olur diyor insan ama tablo pek öyle değil. Başınıza kaskoluk bir durum geldiğinde ve gerekli ilgi alaka destek verilen sözler tutulmadığında keşke bu bu şirket ile anlaşmasaydım diyebilme durumunu var. Dolayısıyla tecrübe etmiş kişilerden iyi referanslar alınarak kasko şirketlerini iyi araştırarak karar vermekte fayda var. İçime sindi ve yenilettim.
Özetle 2005 model aracımın hala 28750 TL sigorta bedeli olması ve geçen seneye oranla değerinin artması beni yinede mutlu etti.
Sizde aşağıdaki linkden Aracınızın kasko değer bedelini sorgulaya bilirisiniz.

http://www.tsrsb.org.tr/sayfa/kasko-deger-listesi

2005 Toyota Corolla 1.6 Sol HB A/T

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #39 : Kasım 17, 2011, 22:00:52 »
11 Kasım Cuma aracımın kaskosunu yenilettim.
1.Sene 1.150 TL  2.Sene 750 TL  olmak üzere  AXA sigortaydı kaskom. Acentam AXA dan pek memnun kalmadığı için Anadolu sigorta ile anlaşmış.
3. Sene Anadolu sigorta üzerinden yine 750 TL gibi bir teklif çıkarttı bana !
Hasarsızlık indirimimin devam ettiğini ve prim ücretimin neden arttığını sordum.
Geçen sene aracımın Kasko değer bedeli 27.000 TL idi.
Bu sene ise aracımın Kasko değer bedeli 28.750 TL olmuş.
1 sene içerisinde 1.750 TL değerlenmiş.
Bunun yanında sigorta şirketininde değişmesi ile sigorta prim değerim arttırmış.
Kasko ve sigorta çok ilginç bir durum. Size sadece teminat satıyorlar. İlk etapda ne kadar ucuz prim olursa o kadar iyi olur diyor insan ama tablo pek öyle değil. Başınıza kaskoluk bir durum geldiğinde ve gerekli ilgi alaka destek verilen sözler tutulmadığında keşke bu bu şirket ile anlaşmasaydım diyebilme durumunu var. Dolayısıyla tecrübe etmiş kişilerden iyi referanslar alınarak kasko şirketlerini iyi araştırarak karar vermekte fayda var. İçime sindi ve yenilettim.
Özetle 2005 model aracımın hala 28750 TL sigorta bedeli olması ve geçen seneye oranla değerinin artması beni yinede mutlu etti.
Sizde aşağıdaki linkden Aracınızın kasko değer bedelini sorgulaya bilirisiniz.

http://www.tsrsb.org.tr/sayfa/kasko-deger-listesi

Merhaba Arkadaşlar

ben sigorta firmasında hasarda çalışıyorum.Öncelikle Toyota Gümüş ve Altın allianz sigortanın ürünüdür.Poliçe üretimlerindede poliçe yapılırken araç bedeli üzerinden acenteler oynama yapabiliyor.Bazı şirketlerde %10 kadar araç bedeli üzerinden indiriyorlar ,ama bazı şirketlerde hasar olduğunda eksik sigorta yapıldığından dolayı hasar ödemesinden o bedeli alabiliyorlar.Sigorta zaten teminattır aracınızı teminat altına alıyor.sormak istediğiniz bir konu varsa yardımcı olabilirim.